Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Canım benim gecmiş olsun öpüyorum:1hug:
Minikcim kolay gelsin canım moral bozuklugu yok Allah ın izniyle matematik dahil tüm derslerini vereceksin dualarımız ebru ve senin için

offffff hayatım ya.aynen bende senin gibiyim.hiç anlamıyorum matdan.
sanırım anlamakda istemiyoruz.bu seneyi verirsek sanırım bir daha çıkmıycak ama nasıl vericez işte asıl sorun orda.
:uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

merhabalar herkese
İşlerimi bitirdim cocuklarımı uyuttum gectim pc karsısına:hooray::lepi:
Ama yemegide yapmam lazım cünkü cocuklar uyanınca pazara gidecez
Pazartesiler ne yogun geciyor böyle hic iş bitmiyokafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

merhaba ben yine geldim
arkadaşlar benim cadıların ikisininde huyu çok değişti.beni çok fazla üzüyolar.-tatlicadiarzu-
betül sürekli ağlamaya yer arıyo.bide çok dik cevaplar vermeye başladı.
dün gezide hiç yüzü gülmedi desem yeridir hiç bi şeyden memnun olmuyo.
kübra desen hastalığından sonra,sanki başka bi çocuk oldu.hiç söz dinlemiyo.ben ne yapcam bu kızlarla.zaten benim sinir sistemim de bozuk.
bana bi akıl verin ne olur.nasıl davranacağımı şaşırdım cadılara.güzellikle söylüyorum olmuyo,ceza veriyorum yine olmuyo.benim ne yapmam lazım.:uhm:

merhaba kızlar nasılsınız valla çok yogunum ama şu varki beni seven sevmeyen özleyen özlemeyen ayyyy kso yok ohhhhhhh diyen nerde bu gacı diye merak eden herkezi çooooooooookkkkkkkkk özledim gelin biiii öpimmmm herkezler iyidir umarım

selammmmmmmmmm güzel bayanlar ayolll özlemedinizmi beni hiç merak etmemişsiniz bakıyomda iki gündür yoktum aaaklava:klava: insan bir merak eder noldu bu kadına der benim oğluşum laptopumu bozdu giremiyom 2gündür eşim şimdi getirdi bende hemen koştum size nasılsınız bakem:jeyyar::jeyyar:

Rosem ebru merhaba
Nasılsınız iyi mesailer:1hug:
Yogunsunuz galiba hiç sesiniz cıkmıyo
selam canım.vallahi ne olsun.biraz ders çalışmaya çalışıyorum.
zaten o kadar yorgunumki anlatamam.
sen nasılsın canım.

hayatım betülcün kaç yaşında.
kübra birde ilaç kullanıyormu şimdi.
sende biraz sakin olmaya çalış.istersen bir pedegoga danış hayatım.seni anlayabiliyorum hayatım.senin canının sıkkınlığı sana yetiyor ama idare ediceksin hayatım artık ne yapıcaksın.

hoş geldin canımcım.senin yoğunluğunu tahmin ettiğim için fazla rahatsız etmek istemiyorum seni.
seni çok özledik hayatım.eksikliğini hissediyoruz kuşum senin.serracığım nasıl hayatım.
gel bende seni bir öpeyim kuşum.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

sende hoşgeldin şekercim.vallahi bende çok fazla giremediğim için kim geliyor kim gelmiyor farkında değilim.
ama zaten bu aralar topiğimiz çok sakin bu aralar.herkeşler biryerlere gidiyor.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

a.s.a.s.a.s.a.s.hoşgeldiniz kızlar,özlemezmiyiz özledik tabi.burdaki herkezin yeri ayrı.
2 gün ayrı kalayım bende hepinizi özlüyorum.:1hug::1hug::1hug::1hug:

canım,betül şubatta 9 u bitirdi 10 yaşına bastı.
yavaş yavaş ergenlik başlıcak ama,benim kafama en çok takılan yüzü hiç gülmüyo.hep suratı asık.
kübra ilaç kullanıyo ama,yan etkilerinde davranış bozukluğuyla ilgili bir şey yazmıyo.
kontrole gidince doktorla konuşcam kübranın sinirinin sebeplerini.

a.s.a.s.a.s.a.s.hoşgeldiniz kızlar,özlemezmiyiz özledik tabi.burdaki herkezin yeri ayrı.
2 gün ayrı kalayım bende hepinizi özlüyorum.:1hug::1hug::1hug::1hug:
Şeniz hoşbulduk fıstıklar evet bu ara herkeş çok yoğun galiba kimse pek uramıyo artıkbenneyaptımki

kaprisli gacılar sizi......hadi gene öpim barii sonra sitem edimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şştt bi sorun bakalım rosemimiz böle sessiz kalmazdı ne alemde diye önce..işte böle rosemmmlaelaelaelaelae işlerden kafayı yediii
bencil şeylerr..

kız wc ihtiyacım gelmesin diye ne su ne çay içiyorum be masadaan kalkmamak için kafamçokkarıştı
haberiniz varmı sizinn heeeeeklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…