- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.961
Canım benim gecmiş olsun öpüyorum:1hug:[günaydın kızlar
yeni hafta hepinize sağlık,mutluluk ve huzur getirsinnnnnnnnnn[/COLOR]
kamilem geçmiş olsun
rosemmm kolay gelsinn
frezya canım hastanede olanları paylaşmışsın ama malesef bu türkiyenin acı gerçeklerinden biri
s1907 yengene geçmiş olsunnn
şevval dün dondurma yedi ilk defa bugün hasta öğleden sonra dr ye götürcemmm
fazla kalamıycam işlerim çok biran önce toparlamam lazım
öğleden sonraya kadar yemek dahil herşeyi bitirmek istiyorummm
Minikcim kolay gelsin canım moral bozuklugu yok Allah ın izniyle matematik dahil tüm derslerini vereceksin dualarımız ebru ve senin içinneyse sekercıkler ben kactım
accık mat calısayım aksama calısacagım ama sımdıden alıstırma yapayım aksama bıraz bılgılı olarak calısmaya baslarım.vakıt kaybetmeyım
gorusmek uzere hepınızı optum sekerler
meleklerımede kocaman muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
offfff offfffff
kızlar benım bu matematık cok canımı sıkıyor yaaaaa((
kesın bute kalacagım
hıc bısey anlamıyorum nefret ettıgım on yargılı oldugum ıcın sanırım(((
sıkıldım calısmayı bıraktım aksam deneyecegım bırazda bakalım olmadı esımle calısacagım
off offffffffffffffffffffff
selam canım.vallahi ne olsun.biraz ders çalışmaya çalışıyorum.Rosem ebru merhaba
Nasılsınız iyi mesailer:1hug:
Yogunsunuz galiba hiç sesiniz cıkmıyo
merhaba ben yine geldim
arkadaşlar benim cadıların ikisininde huyu çok değişti.beni çok fazla üzüyolar.-tatlicadiarzu-
betül sürekli ağlamaya yer arıyo.bide çok dik cevaplar vermeye başladı.
dün gezide hiç yüzü gülmedi desem yeridir hiç bi şeyden memnun olmuyo.
kübra desen hastalığından sonra,sanki başka bi çocuk oldu.hiç söz dinlemiyo.ben ne yapcam bu kızlarla.zaten benim sinir sistemim de bozuk.
bana bi akıl verin ne olur.nasıl davranacağımı şaşırdım cadılara.güzellikle söylüyorum olmuyo,ceza veriyorum yine olmuyo.benim ne yapmam lazım.:uhm:
merhaba kızlar nasılsınız valla çok yogunum ama şu varki beni seven sevmeyen özleyen özlemeyen ayyyy kso yok ohhhhhhh diyen nerde bu gacı diye merak eden herkezi çooooooooookkkkkkkkk özledim gelin biiii öpimmmm herkezler iyidir umarım
selammmmmmmmmm güzel bayanlar ayolll özlemedinizmi beni hiç merak etmemişsiniz bakıyomda iki gündür yoktum aaa klava: klava: insan bir merak eder noldu bu kadına der benim oğluşum laptopumu bozdu giremiyom 2gündür eşim şimdi getirdi bende hemen koştum size nasılsınız bakem:jeyyar::jeyyar:
merhaba kızlar nasılsınız valla çok yogunum ama şu varki beni seven sevmeyen özleyen özlemeyen ayyyy kso yok ohhhhhhh diyen nerde bu gacı diye merak eden herkezi çooooooooookkkkkkkkk özledim gelin biiii öpimmmm herkezler iyidir umarım
selammmmmmmmmm güzel bayanlar ayolll özlemedinizmi beni hiç merak etmemişsiniz bakıyomda iki gündür yoktum aaa klava: klava: insan bir merak eder noldu bu kadına der benim oğluşum laptopumu bozdu giremiyom 2gündür eşim şimdi getirdi bende hemen koştum size nasılsınız bakem:jeyyar::jeyyar:
ayyyy öp kızzzz öpppp özledim kuzum ayyyy kaynatmaya geldim ama herkezler kaçmışşş huuuuu kimse yokmiiiii
selam canım.vallahi ne olsun.biraz ders çalışmaya çalışıyorum.
zaten o kadar yorgunumki anlatamam.
sen nasılsın canım.
hayatım betülcün kaç yaşında.
kübra birde ilaç kullanıyormu şimdi.
sende biraz sakin olmaya çalış.istersen bir pedegoga danış hayatım.seni anlayabiliyorum hayatım.senin canının sıkkınlığı sana yetiyor ama idare ediceksin hayatım artık ne yapıcaksın.
ayyyy öp kızzzz öpppp özledim kuzum ayyyy kaynatmaya geldim ama herkezler kaçmışşş huuuuu kimse yokmiiiii
Şeniz hoşbulduk fıstıklar evet bu ara herkeş çok yoğun galiba kimse pek uramıyo artıkbenneyaptımkia.s.a.s.a.s.a.s.hoşgeldiniz kızlar,özlemezmiyiz özledik tabi.burdaki herkezin yeri ayrı.
2 gün ayrı kalayım bende hepinizi özlüyorum.:1hug::1hug::1hug::1hug:
hatıcem ne oldu kız kim ağlatıyo seni
söyle kardaşina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?