Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Şeniz canım arkadaşım yaaa neden seni bu kadar yoruyolar ordaki insanlarrrrrrrklava:klava: bana bak geleyim döveyim ben onları hııı senmi kurtaracan kıss oteli yorma çok kendini boş verrr:roflol::roflol:

gülüm kim olacak çocuklar tabiki.
büyüğünün derdi ayrı küçüğünün derdi ayrı.
rabbim eksikliklerini göstermesin ama ikisininde huyu çok değişti.

ah bu çocuklar yokmu
allah acılarını göstermesin büyüyünceye kadarda mafaediyolar bizleri

arkadaşalr şimdi çok mutlu oldum oğlum türkçe yazılsından
97 almiş .senağlama

slm ebrum nasılsın cnm öptüm
iyi canım sen nasılsın hayatım.
neler yapıyorsun.?
Şeniz Şeniz Şeniz

hayatım betül bence ergenliğe giriyor.biraz konuşmaya çalış istersen.tabi ne kadar sana cevap verir bilmem ama genede sen sabırlı olmaya çalış.birde imkanın varsa tabi pedogogla konuş hayatım.biliyorsun şimdiki çocuklar çok değişik yardım almadan yetiştirmek çok zor.burda olsaydın sana yardımcı olmaya çalışırdım ama uzaksın be hayatım.elimden birşey gelmiyor.
hayatım kübraya gelince bence ilaçlarındandır hayatım.sen kesinlikle doktoruna gidince konuş.

Şeniz hoşbulduk fıstıklar evet bu ara herkeş çok yoğun galiba kimse pek uramıyo artıkbenneyaptımki

evet canım,herkez yoğun hele ben,hem düğün telaşı hem çocuklar,
sen neler yapıyosun?

ne sorunun var bakiim senin.
sen işlerden fırsat bulamadın yaramazlık yapmaya.ben patronunla görüştüm dedim bu gacıya çok iş ver başını kaldırıp bizi rahatsız etmesin.patronunda sağolsun beni kırmadı.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy harika oldu bebiş kaynatacam yavruuu çoookkk birikti konular var

kuzum ben seni begenmemmi aglama kıyamam :1hug:
oh o zaman güle güle kullan hayatım.
hadi anlat bakalım ne kaynatıcan kız.de bakemm.
ah bu çocuklar yokmu

97 almiş .senağlama
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çok sevindim canım senin adına.
allah hep böyle başarılarıyla gurulandırsın sizi inşallah.
allah zihin açıklığı versin bütün çocuklarımıza.
tabi minikle banada.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Şeniz canım arkadaşım yaaa neden seni bu kadar yoruyolar ordaki insanlarrrrrrrklava:klava: bana bak geleyim döveyim ben onları hııı senmi kurtaracan kıss oteli yorma çok kendini boş verrr:roflol::roflol:
AH AHHH olmuyo iştye hayatım millet ne varsa geliyo hafta sonu buraya yığılıyoooo
söylemesi ayıp dünyanın en prestijli barı seçilmiştik tee:hooray: ee ama sonra olan bana oluyoo iş çoğalıyooooo
ah bu çocuklar yokmu

97 almiş .senağlama

frezya git patlat kaafasına neden 100 almamış:mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol: tebrik ederim canımmmm:lepi:

ebrucum nasıl başlasam 1 kaynanamla ipleri baya koparttımmm 2 kociş ses edemedi 3 kızımın hastalığı sonuda anlaşıldı 4 doktordan sonra AKDENıZ ATEŞı 4 görümcem evlenecek sanırım bu yaz isteme olayı var 5 araba kullanma işine iyice sardım da kızdan fırsat bulamıyom ayyy özetler bunlar :)))

ayyy harika oldu bebiş kaynatacam yavruuu çoookkk birikti konular var

kuzum ben seni begenmemmi aglama kıyamam :1hug:

kıyamazsın biliyom canım.bende azcık kapris yapayım dedim:1hug::1hug:

ah bu çocuklar yokmu

97 almiş .senağlama

maşallah yakışıklıma öp teyzesinin yerine.
ama sen niye ağlıyosun

sağol canım benim.kızımlada konuşmayı denicem bide öğretmeniylede konuşsam diyorum.zaten böyle giderse hem kızımın hem benim yardım almamız gerekecek.
çok sağol arkadaşıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ne sorunun var bakiim senin.
sen işlerden fırsat bulamadın yaramazlık yapmaya.ben patronunla görüştüm dedim bu gacıya çok iş ver başını kaldırıp bizi rahatsız etmesin.patronunda sağolsun beni kırmadı.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

evet yaaa bişey yapamıyorum bak kimsede yok ohh ben olsam muzurluk yapsam şimdi burası dolar taşardı yalanmı haa yalanmıııııı:roflol::roflol:

kızlar ben uslu durunca da canım sıkılıyoooo yaa içim daralıyoo napim i.iç kaynıyoooo yaa
:teytey::teytey:
ksoo naber kuşummmmmmmm

rosem bebeğim iyilik sen nasılsın ayyy sonunda kızım hastalığı teşhis kondu akdeniz ateşi hasta olmasa çok çok daha iyi tabide bilmekte en azından daha iyi diyorum avutuyorum kendimi

hayatım biz özet istemiiyoruz ki.kanananla nasıl kopardın bakalım ipleri
kocişin neden laf söyleyemedi.(bu durumda sanırım kaynanan hatalı onun için olsa gerek.)
akdeniz ateşi ne demek hayatım.
araba kullanabiliyorsan artık sık sık gelebilirsin bizim oralara demi şekercim.

bencede öğretmeninle konuş hayatım.bakalım okulda nasıl.
yardım alma konusunuda düşün derim gene hayatım.sana çok yardımı olur emin ol canım.

evet yaaa bişey yapamıyorum bak kimsede yok ohh ben olsam muzurluk yapsam şimdi burası dolar taşardı yalanmı haa yalanmıııııı:roflol::roflol:

kızlar ben uslu durunca da canım sıkılıyoooo yaa içim daralıyoo napim i.iç kaynıyoooo yaa
:teytey::teytey:
ksoo naber kuşummmmmmmm[/QUOTE]

rosemim senin işlerin bitti herhalde.
baksana herkese laf yetiştirmeye başladın gene.
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

rosem bebeğim iyilik sen nasılsın ayyy sonunda kızım hastalığı teşhis kondu akdeniz ateşi hasta olmasa çok çok daha iyi tabide bilmekte en azından daha iyi diyorum avutuyorum kendimi

neymiş o hastalık ya akdeniz anemisini duydum ama bunu duymadım hiç:uhm:

kamilem nerdee kahvemiz yapılmıyooooo aaa sinirlenecem gene bakk yaaaaaaaaaakötükedihüso

Aynı dert bende de var canım 2 haftadır çok huyu değişti kızımın babasınada banada çok ters cevaplar veriyor şaşırıp kalıyoruz vallahi..ne yapıcam hiç bilmiyorum...:1no2:

kızına geçmiş olsun ksocum biraz netten baktım hastalığına da ırsi bir hastalıktır diyor kimde var acaba sizde?birde tedavisi nasıl canım inşallah bir an önce iyileşir:Saruboceq:

Kızlar cocuklar uyandı karınlarını doyurdum biz pazara gidiyoruz istediğiniz bisey varsa gelirken getirelim:uhm::uhm::uhm::roflol::roflol::roflol:

iyi günlerr arkadaşlarrr
ksocum geçmiş olsun canım meleğine acil şifalarr
betülcüm benim büyük cadıylada durumlar aynı senin gibi ergrnliğe giriyorlar galiba
inş başarıyla üstesinden geliriz bu yılların
naber şekerrlerrr topik sessiz kalmış
bende uzanayım biraz demiştim epeyce uyumuşumm:)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…