- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #23.981
Şeniz canım arkadaşım yaaa neden seni bu kadar yoruyolar ordaki insanlarrrrrrrkaprisli gacılar sizi......hadi gene öpim barii sonra sitem edimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şştt bi sorun bakalım rosemimiz böle sessiz kalmazdı ne alemde diye önce..işte böle rosemmmlaelaelaelaelae işlerden kafayı yediii
bencil şeylerr..
kız wc ihtiyacım gelmesin diye ne su ne çay içiyorum be masadaan kalkmamak için kafamçokkarıştı
haberiniz varmı sizinn heeeeeklava:
ayyy harika oldu bebiş kaynatacam yavruuu çoookkk birikti konular varburdayız işte şekercim.kaynatalım hadi .
anlat bakalım işlerin bittimi senin.
nasıl oldu mutfağın hayatım.
sen beni beğenmiyomusunsenağlamasenağlamasenağlama
zaten ağlamaya yer arıyorum a.sa.s
gülüm kim olacak çocuklar tabiki.
büyüğünün derdi ayrı küçüğünün derdi ayrı.
rabbim eksikliklerini göstermesin ama ikisininde huyu çok değişti.
iyi canım sen nasılsın hayatım.slm ebrum nasılsın cnm öptüm
canım,betül şubatta 9 u bitirdi 10 yaşına bastı.
yavaş yavaş ergenlik başlıcak ama,benim kafama en çok takılan yüzü hiç gülmüyo.hep suratı asık.
kübra ilaç kullanıyo ama,yan etkilerinde davranış bozukluğuyla ilgili bir şey yazmıyo.
kontrole gidince doktorla konuşcam kübranın sinirinin sebeplerini.
Şeniz hoşbulduk fıstıklar evet bu ara herkeş çok yoğun galiba kimse pek uramıyo artıkbenneyaptımki
kaprisli gacılar sizi......hadi gene öpim barii sonra sitem edimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şştt bi sorun bakalım rosemimiz böle sessiz kalmazdı ne alemde diye önce..işte böle rosemmmlaelaelaelaelae işlerden kafayı yediii
bencil şeylerr..
kız wc ihtiyacım gelmesin diye ne su ne çay içiyorum be masadaan kalkmamak için kafamçokkarıştı
haberiniz varmı sizinn heeeeeklava:
evet canım,herkez yoğun hele ben,hem düğün telaşı hem çocuklar,
sen neler yapıyosun
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 napim tatlım temizlik yaptım halıları kaldırdım taha uyandı şimdide dinleniyorum çok yorulmuşum-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- düğün kimin tatlım
oh o zaman güle güle kullan hayatım.ayyy harika oldu bebiş kaynatacam yavruuu çoookkk birikti konular var
kuzum ben seni begenmemmi aglama kıyamam :1hug:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisah bu çocuklar yokmu
allah acılarını göstermesin büyüyünceye kadarda mafaediyolar bizleri
arkadaşalr şimdi çok mutlu oldum oğlum türkçe yazılsından
97 almiş .senağlama
AH AHHH olmuyo iştye hayatım millet ne varsa geliyo hafta sonu buraya yığılıyooooŞeniz canım arkadaşım yaaa neden seni bu kadar yoruyolar ordaki insanlarrrrrrrklava: klava: bana bak geleyim döveyim ben onları hııı senmi kurtaracan kıss oteli yorma çok kendini boş verrr:roflol::roflol:
ah bu çocuklar yokmu
97 almiş .senağlama
ayyy harika oldu bebiş kaynatacam yavruuu çoookkk birikti konular var
kuzum ben seni begenmemmi aglama kıyamam :1hug:
ah bu çocuklar yokmu
97 almiş .senağlama
iyi canım sen nasılsın hayatım.
neler yapıyorsun.?
Şeniz Şeniz Şeniz
hayatım betül bence ergenliğe giriyor.biraz konuşmaya çalış istersen.tabi ne kadar sana cevap verir bilmem ama genede sen sabırlı olmaya çalış.birde imkanın varsa tabi pedogogla konuş hayatım.biliyorsun şimdiki çocuklar çok değişik yardım almadan yetiştirmek çok zor.burda olsaydın sana yardımcı olmaya çalışırdım ama uzaksın be hayatım.elimden birşey gelmiyor.
hayatım kübraya gelince bence ilaçlarındandır hayatım.sen kesinlikle doktoruna gidince konuş.
hayatım biz özet istemiiyoruz ki.kanananla nasıl kopardın bakalım ipleriebrucum nasıl başlasam 1 kaynanamla ipleri baya koparttımmm 2 kociş ses edemedi 3 kızımın hastalığı sonuda anlaşıldı 4 doktordan sonra AKDENİZ ATEŞİ 4 görümcem evlenecek sanırım bu yaz isteme olayı var 5 araba kullanma işine iyice sardım da kızdan fırsat bulamıyom ayyy özetler bunlar :)))
bencede öğretmeninle konuş hayatım.bakalım okulda nasıl.kıyamazsın biliyom canım.bende azcık kapris yapayım dedim:1hug::1hug:
maşallah yakışıklıma öp teyzesinin yerine.
ama sen niye ağlıyosun
sağol canım benim.kızımlada konuşmayı denicem bide öğretmeniylede konuşsam diyorum.zaten böyle giderse hem kızımın hem benim yardım almamız gerekecek.
çok sağol arkadaşıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
ne sorunun var bakiim senin.
sen işlerden fırsat bulamadın yaramazlık yapmaya.ben patronunla görüştüm dedim bu gacıya çok iş ver başını kaldırıp bizi rahatsız etmesin.patronunda sağolsun beni kırmadı.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
rosem bebeğim iyilik sen nasılsın ayyy sonunda kızım hastalığı teşhis kondu akdeniz ateşi hasta olmasa çok çok daha iyi tabide bilmekte en azından daha iyi diyorum avutuyorum kendimi
merhaba ben yine geldim
arkadaşlar benim cadıların ikisininde huyu çok değişti.beni çok fazla üzüyolar.-tatlicadiarzu-
betül sürekli ağlamaya yer arıyo.bide çok dik cevaplar vermeye başladı.
dün gezide hiç yüzü gülmedi desem yeridir hiç bi şeyden memnun olmuyo.
kübra desen hastalığından sonra,sanki başka bi çocuk oldu.hiç söz dinlemiyo.ben ne yapcam bu kızlarla.zaten benim sinir sistemim de bozuk.
bana bi akıl verin ne olur.nasıl davranacağımı şaşırdım cadılara.güzellikle söylüyorum olmuyo,ceza veriyorum yine olmuyo.benim ne yapmam lazım.:uhm:
ebrucum nasıl başlasam 1 kaynanamla ipleri baya koparttımmm 2 kociş ses edemedi 3 kızımın hastalığı sonuda anlaşıldı 4 doktordan sonra AKDENİZ ATEŞİ 4 görümcem evlenecek sanırım bu yaz isteme olayı var 5 araba kullanma işine iyice sardım da kızdan fırsat bulamıyom ayyy özetler bunlar :)))
ah bu çocuklar yokmu
97 almiş .senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?