- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.001
AH AHHH olmuyo iştye hayatım millet ne varsa geliyo hafta sonu buraya yığılıyoooo
söylemesi ayıp dünyanın en prestijli barı seçilmiştik tee:hooray: ee ama sonra olan bana oluyoo iş çoğalıyooooo
frezya git patlat kaafasına neden 100 almamış:mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol: tebrik ederim canımmmm:lepi:
oh o zaman güle güle kullan hayatım.
hadi anlat bakalım ne kaynatıcan kız.de bakemm.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çok sevindim canım senin adına.
allah hep böyle başarılarıyla gurulandırsın sizi inşallah.
allah zihin açıklığı versin bütün çocuklarımıza.
tabi minikle banada.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kıyamazsın biliyom canım.bende azcık kapris yapayım dedim:1hug::1hug:
maşallah yakışıklıma öp teyzesinin yerine.
ama sen niye ağlıyosun
sağol cnm arkadaşim öperim teyzesi
sağol canım benim.kızımlada konuşmayı denicem bide öğretmeniylede konuşsam diyorum.zaten böyle giderse hem kızımın hem benim yardım almamız gerekecek.
çok sağol arkadaşıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
masallah tayfuna
bak annesi bide kızarsın cocuğa
arkadaşlar ya lahana bebğimi çok merk ediyorum
bilğisi olan varsa ban bildirin bende cep nosu vardı yanlişlik sonucu tayfun sılmış ondan kendısıne ulaşamıyorum
arkadaşlr konuştuğumda buğün amelyat olması gerekiyodu olduysada allah şifa versin
inşallah çabuk iyleşip aramiza döner .
slm kızlar benim pcm kafayı yedi eger giremezsem merak etmeyin eşim gelene kadar kalır yaptıramam cuma günü gelcek eşim o zaman yaptırırım ancak.......durup durup açılıo kapanıo tam pc yi açıyorum kapanıverio gidio kendiliginden ........
iyi akşamlar melek anneleri nasılsınız??
bende lahana bebeği merak ediyodum diğer topiğe de uğramıyo ne zamandır diye
ne ameliyatı olcaktı??
iyi akşamlar canım.sanırım bağırsaklarıyla ilgili bir ameliyat.
kuzeni giriyordu ama artık oda girmiyor hayatım ya.bende çok merak ediyorum vallahi.
umarım çabucak iyileşir.
arkadaşlar ya lahana bebğimi çok merk ediyorum
bilğisi olan varsa ban bildirin bende cep nosu vardı yanlişlik sonucu tayfun sılmış ondan kendısıne ulaşamıyorum
arkadaşlr konuştuğumda buğün amelyat olması gerekiyodu olduysada allah şifa versin
inşallah çabuk iyleşip aramiza döner .
ii geceler........................
Hepinize iyi gecelermirmirmirmirtatlı rüyalarmirmirmirmir
iyi geceler hanımlar
iyi geceler kızlar.bugün akşam saati çok moralimiz bozuldu.biraz uzun olacak ama ben size olayı bi anlatayım.kapıya bi adam geldi bende tam kapıdaydım.kayınpederimi sordu,evde yok dedim,sonra görümcemi sordu görümcemi görünce şerefsiz,o kadına bi şey olursa yandın gibi sözler söyledi.neye uğradığımı şaşırdım.çünkü alışkın değilim böyle şeylere.eşim evdeydi hemen ben bi gidip bakayım dedi bende ne olur ne olmaz bende gelcem dedim.çünkü onlar şimdi görümceme sinirliler bide eşimi görünce o sinirle bi şey olur diye bende gittim.
olayın başı ise şöyle,görümcemin kocası iş nedeniyle adapazarına gitti.görümcemin eşyalarını da taşıdılar.okul kapanınca görümcemde gidekcekti eşinin yanına.bizim kızda evinde değilde burda annesinin yanında kalıyo.
kayınvalidesi bizimkilerin katına taşındı,kayınvalidesinin katınada kiracı geldi.ek gelir olsun diye.(kayınvalidesinin görümcemin katına taşınmasının sebebi görümcemler evi yeni düzdüler,kiracı güzel bakmazsa diye)
neyse bizim kız hergün eve gidip bi yer çizilmişmi,çocuklar gelmişmi eve,burası benim evim deyip bazı hakarete varan sözler söyleyip geliyomuş.biz bunları eşimle bugün öğrendik.
bugünde kira parasını istemeye gitmiş kayınvalidesinden onlarda bankadan bizimkiler için kredi çekmişler onu yatırmışlar,bide ayakkabıcıya borçları varmış kayınvalidesinin üzerine,ikide bir adam parasını istiyomuş haklı olarak.o borcu kapatmışlar para bitmiş.bizimkide bana hiç para kalmadı deyip biraz ortalığı karıştırmış galiba.kayınvalideside olanlara dayanamış fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar.
bize bi daha buraya gelmesin yoksa iyi şeyler olmaz dediler.çok fazla sinirliler bizimkinin laflarına.
bu iş oların gözünde bitmiş.hoş bizim gözümüzdede bitmiş gibiydi.çünkü damat burdayken daha kendi annesinde bizimkide kendi annesinde yemek yiyodu.yani evli birinin gibi değildi hayatları.
valla eşimden çok korktum,biz böyle olaylara alışkın olmadığımız için orda onlar anlattıkça eşim kalbini tutmaya başladı.
ayyy ayyy kendi derdimiz yetmiyo gibi bide bunlar çıktı boşansınlar da hepimiz rahat edelim.zaten ne karı koca hayatı var nede aralarında sevgi,saygı var.
biraz uzun ve karışık anlattım galiba ama anlatmak istedim rahatlamak içimi dökmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?