Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

slm kızlar oh oh topik tavan yapmiş herkesler burda
bizde aşimiiz olduk ve geldik .
sizler neler yapıyosunuz

hoş geldin canım geçmiş olsun rosemin işleri işte karnı burnunda azıcık azgın teke sendromu olmuşta evlendirmiş bizim kızlarr kaydirigubbakcemile3

hoş geldin canım geçmiş olsun rosemin işleri işte karnı burnunda azıcık azgın teke sendromu olmuşta evlendirmiş bizim kızlarr kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk cnm
rosem varken kimse sira gelmez
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:a.sa.salkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ay süper ya kim damat

spontene gelişti düğün napim aslında başıma kaldıııı musa amcaa:roflol::roflol:

hadi ban yavaş yavaş işlerime dönimm
minikimm hadi ders başınaa:mymeka:

illakide evlendirelim dedin piyango sana çıktı şekerimm:roflol::roflol::roflol::roflol:
neyse bırakalımda mezarında rahat uyusun sızlattık yeterince kemiklerini allah taksilatımızı affetsin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hadi kolay gelsin rosemmcimm:1hug:

minikcim iyi çalışmalar kolay gelsin canım:1hug:
hürremcim hoşgeldin canımŞenizŞeniz
frezyacım geçmiş olsun canım meleğimizea.s.a.s.Şeniz

kızımı okula götürdüm az önce okulun bahçesine girdiğimizde karnı ağrımaya başladı,öğretmeni de gördü istersen eve dönebilirsin dedi ama kızım gelmedi benimle okulda ders yapmak istiyorum dedi aklım şimdi okulda kaldı yaaa...kızımın sürekli kabızlık sorunu var doktorada götürdüm ilaç verip yolluyor sonra yine başlıyor karnı ağrımaya ne yapsam acabaCADIARZU

geçmiş olsun canım
bol bol sıvı şeyler tüketmesini sağla canım
kuru kayısı,incir yesin sabahları 2şer3er tane ılıksu içsin bol bol elma,erik yesin canım kompostoda iyi geliyor canım ilaçlara zamanla vucut bağışıklık kazanıyormuş doğal yollardan halletmek gerekiyormuş birde bol bol eğzersiz yapsın yürümek çok iyi geliyor inş düzelir canım öptüm meleğini ve seniŞenizŞenizŞeniz

belinay geçmiş olsun bence kamilecğimin dediklerine katılıyorum bol bol sıvı tuketsın cnm benim kıdada var aynı sorun mesla kaysı tüketsin daha rahat çikar cnm

belinay geçmiş olsun bence kamilecğimin dediklerine katılıyorum bol bol sıvı tuketsın cnm benim kıdada var aynı sorun mesla kaysı tüketsin daha rahat çikar cnm

sağolun kızlar ama siz benim kızımı bir görseniz bin nazla yemek yiyor heleki kayısı,incir,komposto gibi şeyleri beğenipte hiç yemiyor zaten doğru dürüst yemek yemediği için yaşıyoruz bunları...sıvı da zaten çok tüketiyor ama yine de aynı...

selam canım nasıl oldu gelininizin sağlığı iyidir umarım
daha iyi canım.dün akşam kolonoskopi yapıldı.dr.korkulucak birşeyi yok gibi görünüyor demiş.parça aldı patolojiiye göndericekler.ama şimdilik en azından içimize su serpildi hayatım.cuma günü sonuçlar çıkıcak inşallah iyi çıkıcak hayatım.saol ilgin için canım.
ebrucum ne oldu cnm ya gelininize yeni gördüm mesajı cnm çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur
canım gelinimizin bağırsaklarında bir sorun çıktı.3 gün hastanede yattı.şimdi daha iyi allaha şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…