Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hadi gözünaydın canım
allah kurtarsın papatya.çok heyecanlısın eminim a.s
bugünlerin tadını çıkar canımyerimseniben

tşkrler cnmm
evet cnm çok heycanlı ve sabırsızz
herkes öle diyorr
bugünün tadını çıkar diee
ama kalbime söz geçiremiyorumm yerimseniben
a.s.

ıyı geceler sekerlerrrrrrrrrrrr
ders calısıyordum kahvemı yaptım mola verdım sızlere bakayım dedım
ama gunduz baya yorulmussunuz sanırım kımsecıkler yok
hadı bakalım bende kacayım bır sıgara ıcem kahvemle soyleeeeeee balkonumda accık serın ama olsun keyıf yapayım 5dk gorusmek uzere hepınızı muckkkk
meleklerımıde ayrıca gul yanaklarından optum sekercıklerım

kızlar bu elbise benim hoşuma gitti sizce buna benzer bir elbisemi alsam kardeşimin düğününde giymek için,lütfen bi fikir verin.
kamilecim çoookk teşekkür ederim canım,benim için uğraştın ŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

betülüm sen beğenmen önemli cnm
am çok hoş ve sade duruyo
bencede cnm daha değişik baka bilirsin bitanem zayıf olduğun için ne giysen yakışır arkadaşima
bir de cnm tenın esmer sanırım çok koyu renkler seçme öptüm şekerim

canım ben çok şatafatlı bir şey istemiyorum.yani bi yakınımızın düğünü olduğu zaman o elbiseyi tekrar giymek istiyorum.yani bi taşla iki kuş misali.
sizlerinde fikirleri de benim için önemli,karar vermek ne zor ya.
bu arada ben beyazım canım,hatta baya beyaz sayılırım.ama kızçelerim hiç bana benzememiş onlar esmer.

tüh bak sen gördüğüm halde esmer, de
mişim bğünlük afet ben sen anladı
çok haklsın cnm dedğin gibi alıpta dolapta durmasın aldığın zaman her zaman giyebileceğin tarz olsun bende baktım bir kaç yere fakat kopya edilemiyo cnm öptüm

günaydın gülom öptüm cnm

günaydınnn hayırlı sabahlarrr
güzel birgün geçirmemiz dileğiyle
kızlarımı,eşimi yolladım çayımı aldım sizlere geldimm
nasılsınız şekerlerrr

betülcüm rica ederim canım zevkle uğraştım çok severim işe yaramasına çok sevindimŞenizŞenizŞenizelbise çok hoş görünüyor canım sanada yakışacağına eminim bu tür bir kıyafet ne giyersen yakışır zaten arkadaşım inş istediğin gibi bulursun canım
frezyaım günaydın canım nasılsına.s.
gülzeynocum alttan gördüm günaydın canıma.s.naber şekerr

iyiyiz çok şükür canımm,bozma canım moralini vardır mevlamın bir düşündüğü güzellik ona ulaşmak için biraz sıkıntılar çekeceğiz inş huzrsuzluğuna sebeb olan nedenleri çabuk atlatırsın canım öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…