- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.261
daha iyi canım.dün akşam kolonoskopi yapıldı.dr.korkulucak birşeyi yok gibi görünüyor demiş.parça aldı patolojiiye göndericekler.ama şimdilik en azından içimize su serpildi hayatım.cuma günü sonuçlar çıkıcak inşallah iyi çıkıcak hayatım.saol ilgin için canım.
canım gelinimizin bağırsaklarında bir sorun çıktı.3 gün hastanede yattı.şimdi daha iyi allaha şükür.
geçmiş olsun belinaycım.benim kızda çok zor yemek yiyenlerden.
ama sana birşey sorucam hayatım.ne zamandan beri var kızının karın ağrısı canım.yenimi başladı yoksa daha öncede varmıydı.
daha iyi canım.dün akşam kolonoskopi yapıldı.dr.korkulucak birşeyi yok gibi görünüyor demiş.parça aldı patolojiiye göndericekler.ama şimdilik en azından içimize su serpildi hayatım.cuma günü sonuçlar çıkıcak inşallah iyi çıkıcak hayatım.saol ilgin için canım.
Canım gelinimizin bağırsaklarında bir sorun çıktı.3 gün hastanede yattı.şimdi daha iyi allaha şükür.
saol canım teşekkür ederim.acıl şifalar diliyorum cnm
tekrar geçmiş olsun
hayatım bak nediycem.bir düşün bakalım senin hamileliğinden sonramı çıktı.yada eşinle sorun yaşadığınız dönemmi çıktı bu karın ağrıları.zaman zaman oluyor canım birkaç ay önce de vardı hatta burayada yazmıştım o zaman doktora götürdüm ilaç verdi ilaçları bitince karın ağrısı devam ederse kaka testi yaptırın dedi o zaman ilaçları bitince ağrısı kesilmişti aylardır iyiydi ama şimdi 2-3 gündür yine başladı.
hadi hayırlı sonuçlar çıkar inşallah gelmiş geçmiş olsun
belinaycım senin kızınada geçmiş olsun üşütüyordur belki gaz sancısı falan olabilir havalar ne kadar ısındı desekte geceler serin oluyo farkına varamıyordur
hayatım bak nediycem.bir düşün bakalım senin hamileliğinden sonramı çıktı.yada eşinle sorun yaşadığınız dönemmi çıktı bu karın ağrıları.
geçen sene ben kızda aynı şeyleri yaşadım hayatım.babası ist.dışına gitmişti.stresten yaşadı böyle bir durum.bütün tahlillerini yaptırdım ve doktor en sonunda bu stresten dedi.bütün sonuçları çok düzgündü çünkü hayatım.onla alakalı olmasın.geçen sene ben tam 6 ay falan çektim bunu böyle.
bence eğer öyle birşey olabilirse şu günlerde ders sıkıntısı var geçen haftaya kadar sınavlardan sürekli 100 alıyordu ama geçen hafta 2 kere matematik sınavından 4 aldı öğretmeni çok kızmış eve geldi tabi bizde alışmışız sürekli 100 almasına notunu görünce bizde biraz kızdık sabahta okula giderken anne dua et bugün matematik sınavı olmasın dedi eğer strestense kesin bu yüzdendir.beni uyardığın için çok sağol canım akşama mutlaka konuşucam kızımla...çünkü okulda öğretmenini görür görmez karnı ağrımaya başladıCADIARZU
canım o zaman kesinlikle onla alakalıdır.bence dediğin gibi akşama geldiğinde konuş onunla.stres yapmamasını söyle.böyle durumların okul zamanında olabileceğini falan söyle canım.şimdiki çocuklar çok etkileniyor böyle durumlardan.ben çok çektim hayatım.onun için aklıma geldi.
tekrar beni uyardığın için teşekkürler okuldada arkadaşım kızımı öyle görünce bana söyledi belki okulda bir problemi vardır öğretmeniyle konuş dedi ama öğretmeni de hamile ve rahatsız sağolsun artık hiç ilgilenmiyor çocuklarla o yüzden öğretmeniyle konuşmak istemedim zaten ilgilenmicek diye:mymeka:en iyisi kızımla konuşmak...yerimseniben
merhaba arkadaşlar nsaılsınızzz
herkes ve melek kızları iidir inşallahhh
ben ve iremimde iiz çok şükürrr
dün kontrolumuz vardıı
herşey yolunda çıktı çok şükürrr
az kaldı doğumuzaaa
hayırlıısylaaa
elimiz kulağımızda bakalım...
ewet ya ne çok yorulduk öyle:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:selam kızlarrr
ay gündüz çok yorulduk düğün yaptık
düğün salonunnu süpürdük
kamilem efsunefe mihriban rosem minik ve ben bayağı yorulmuşuz
sonrada düğünden vazgeçtik
musa amca rosemin öz dedesi çıktı rosemi ısırdı
kadın azdaha ikizleri düşürcekti dedesinden kaçarken
dimi kamilem ne çok yorulduk bugünnn
ewet ya ne çok yorulduk öyle:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
pc bile yeter artık dedi sorun çıkardı ya giremedim
nete biraz dinlenince düzelmiş barikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?