Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Günaydın hanımlar
Herseyin gönlünüzce olacagı bir gün diliyorum
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın canım,tam size mesaj yazıyodum müge anlının programında 45 gündür 6 yaşında çocuk kayıptı ölü olarak bulunmüş onu duydum şu an çok üzüldüm.

olsun canım tam olarak görüşmediğimiz için normaldir.

bakalım canım bugün çarşı turuna çıkcam hayırlısı inş bulurum istediğim gibi
valla ne yazdığımın farkında değilim çok üzüldüm çocuğun ölü bulunmasına

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inşallah cnm allah ıslah eylesin bu insanları
allah razı olsun cnm arkadaşim öptüm :teselli::teselli:

gunaydınlar dılıyorum herkese sekerlerrr
guzel bır gun olsun ınsaallah
meleklerım ıyılerdır ınsaallah
bugun carsamba oldu lahanabebekten bır haber varmı acaba kızlar yaaa.
kacırdımmı arada yoksa.
betul bebegım ıcıne sınen ve daha sonrada gıyebılecegın bısey al bebegım.dedıgın gıbı daha sonra kalmasın dunya para verıp ama bırde sen ablasın seker accık soylee dugun sahıbı oldugunuda bellı etsın yafrummmm:))

arkadaşlar hepinizi öpyorum şimdilik hoşca kalın
güle güle canım bende öptümmm görüşürüz canımŞenizŞeniz
bende üzüldüm canım allah ailesine bol sabır versin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:çok zor bir durum
nereye gidiyor bu dünya ya hiç merhamet kalmadımı allah korkusukötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
söylenecek çok şey var ama burası yeri değil malesef
ALLAHIMMM SEN ÇOCUKLARIMIZI,BİZLERİ VE DÜNYAMIZDAKİ TÜM MASUMLARI KÖTÜLERİN ŞERRİNDEN UZAK EYLE RAHMAN VE RAHİM OLAN ADLARIN HÜRMETİNE AMİNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canımmŞeniz
malesef lahanabebekten haber alamadık canım inş bugün alırız:Saruboceq:

günaydın canımmŞeniz
malesef lahanabebekten haber alamadık canım inş bugün alırız:Saruboceq:

sagolasın bebegım ınsaallah guzel haberlerını alırız canım dunde sordum cevap gelmedı yada gozden kacırdım dıye dusundumde
ınsaallah bebegım ınsaallah
betul canım benım yaaaa cocuk olumu bulunmusss acıyım bır bakınayım
ben gecenlerde 4 5 gun baktım ama annenın vıcdansızlıgı pıslıgı vs ıs ıyıce cırkınlestı sıkıldım ızlememıstım baska.
allahım allahımm olan kucucuk cocuga oldu desene.anne baba dıye bunlarda dolanıyorlarya ortalarda ne dıyım allah ıslah etsın
cocugu olmayıp hasretle yananlar varken su hale bak yaaa

canlarım bız kahvaltı yapacagız sabahtan camasırıda atmıstım oda bıtmıs onuda sereyım aksama yemegımde var bugun bıraz dınleneyımde hafıf grıp gıbıyım gece ders calısacagım yaprak dokumu bıttıkden sonra onun ıcın cok yormayayım kendımı dıyorum:))
sımdılık gorusmek uzere canlarım benım kıb cok cok opuyorum hepınızı

nasıl oldun şeker.ben öksürükten uyuyamıyor bir türlü.
dersler nasıl gidiyor.çok az kaldı.uffffffff ya oda bir bitseydi biraz daha rahat edicektik.

daha ıyıyım canım sagolasın ama havalardan bıraz serın sıcak falan derken ne gıyecegımızı sasırıyoruz dolayısıyla grıp gıbıyım accık vıtamın alıyorum.
dersler ıyı canım hepsını bıtırdım ben sımdıde cumartesı gunku derslere tekrar goz atıyorum,sınavdan sonrada pazar gunku ıktısat ve ısletmeye tekrar goz atacagım.
hep son dk calısmada son anda gozume ılısen bır soru kesınlıkle cıkar.
bır soru bır sorudur demı ama:))
bıttı canım bıttı hayırlısıyla ınsaallah.
onemlı olan basarıyla bıtsın canım yoksa eylule yıne aynı stresı yasayacagız sekersenağlamasenağlama
ben kesın matten bute kaldım canım.onu bu sene vermem lazım yoksa seneye 8 ders zorlanırım elıfde okula baslayacak.ne yapıp ne edıp matı da vermem lazım bu sene
hayırlısı bakalım

selam kızlarr a.s.

selam canım
bugun kımse kendıne gelemedı sanırım.
hafta ortası yorgunlugu olsa gerek.
bende ıslerı bıtırdım pazar var uzun zamandır gıtmıyordum hafta sonu marketten halledıyorduk bugun soyle bır pazar yapayım dıyorum.
sonra kızları uyutup bende bıraz dınleneyım.cunku bıraz ıs yapsam hemen terlıyorum hala atlatamadım.vıtamın takvıyesıne devam sanırım:bbo::bbo:

günaydın gülüm bugün görüsemedik cıkmam gerekti öptüm canım
İdare eder canım sagolasın meleklerini ve seni öptüma.s.:1hug:
eh işte cnm biraz moralım bozuk şü yer yüzünde insana huzur olmayacakmı
çok merak ediyorum ...

Ne oldu canım arkadasımı kim üzüyo bakıyımklava:klava:klava:klava:
Canımsın kendini üzme:1hug:

yok canım düğün yorgunluğu var bizimkilerde gelirler birazdann
pazar gezmelerine bayılırımm ama çalışınca senede bir iki gidebiliyorum sana iyi gezmelerr :)

kolay gelsin canım
su sınavları ve hastalığı atlat eski miniki istiyoruz biz
Söyle biraz laflayalım cee diyip kacıyosun
öptüm seker:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…