- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.301
Günaydın hanımlar
Herseyin gönlünüzce olacagı bir gün diliyorum
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
tüh bak sen gördüğüm halde esmer, de
mişim bğünlük afet ben sen anladı
çok haklsın cnm dedğin gibi alıpta dolapta durmasın aldığın zaman her zaman giyebileceğin tarz olsun bende baktım bir kaç yere fakat kopya edilemiyo cnm öptüm
günaydın gülom öptüm cnm
günaydınnn hayırlı sabahlarrr
güzel birgün geçirmemiz dileğiyle
kızlarımı,eşimi yolladım çayımı aldım sizlere geldimm
nasılsınız şekerlerrr
betülcüm rica ederim canım zevkle uğraştım çok severim işe yaramasına çok sevindimŞenizŞenizŞenizelbise çok hoş görünüyor canım sanada yakışacağına eminim bu tür bir kıyafet ne giyersen yakışır zaten arkadaşım inş istediğin gibi bulursun canım
frezyaım günaydın canım nasılsına.s.
gülzeynocum alttan gördüm günaydın canıma.s.naber şekerr
iyiyiz çok şükür canımm,bozma canım moralini vardır mevlamın bir düşündüğü güzellik ona ulaşmak için biraz sıkıntılar çekeceğiz inş huzrsuzluğuna sebeb olan nedenleri çabuk atlatırsın canım öptümm
güle güle canım bende öptümmm görüşürüz canımŞenizŞenizarkadaşlar hepinizi öpyorum şimdilik hoşca kalın
bende üzüldüm canım allah ailesine bol sabır versin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:çok zor bir durumgünaydın canım,tam size mesaj yazıyodum müge anlının programında 45 gündür 6 yaşında çocuk kayıptı ölü olarak bulunmüş onu duydum şu an çok üzüldüm.
olsun canım tam olarak görüşmediğimiz için normaldir.
bakalım canım bugün çarşı turuna çıkcam hayırlısı inş bulurum istediğim gibi
valla ne yazdığımın farkında değilim çok üzüldüm çocuğun ölü bulunmasına
gunaydınlar dılıyorum herkese sekerlerrr
guzel bır gun olsun ınsaallah
meleklerım ıyılerdır ınsaallah
bugun carsamba oldu lahanabebekten bır haber varmı acaba kızlar yaaa.
kacırdımmı arada yoksa.
betul bebegım ıcıne sınen ve daha sonrada gıyebılecegın bısey al bebegım.dedıgın gıbı daha sonra kalmasın dunya para verıp ama bırde sen ablasın seker accık soylee dugun sahıbı oldugunuda bellı etsın yafrummmm:))
günaydın canımmŞeniz
malesef lahanabebekten haber alamadık canım inş bugün alırız:Saruboceq:
günaydın melek anneleri......
hepinize hayırlı günler diliyorum.
hepinizi kocaman öpüyorum.
tabi meleklerimide.
gunaydın canım sanada sagolasın bebekım sanada hayırlı gunler olsun ınsaallah
nasıl oldun şeker.ben öksürükten uyuyamıyor bir türlü.
dersler nasıl gidiyor.çok az kaldı.uffffffff ya oda bir bitseydi biraz daha rahat edicektik.
selam kızlarr a.s.
günaydın gülüm bugün görüsemedik cıkmam gerekti öptüm canımtüh bak sen gördüğüm halde esmer, de
mişim bğünlük afet ben sen anladı
çok haklsın cnm dedğin gibi alıpta dolapta durmasın aldığın zaman her zaman giyebileceğin tarz olsun bende baktım bir kaç yere fakat kopya edilemiyo cnm öptüm
günaydın gülom öptüm cnm
İdare eder canım sagolasın meleklerini ve seni öptüma.s.:1hug:günaydınnn hayırlı sabahlarrr
güzel birgün geçirmemiz dileğiyle
kızlarımı,eşimi yolladım çayımı aldım sizlere geldimm
nasılsınız şekerlerrr
betülcüm rica ederim canım zevkle uğraştım çok severim işe yaramasına çok sevindimŞenizŞenizŞenizelbise çok hoş görünüyor canım sanada yakışacağına eminim bu tür bir kıyafet ne giyersen yakışır zaten arkadaşım inş istediğin gibi bulursun canım
frezyaım günaydın canım nasılsına.s.
gülzeynocum alttan gördüm günaydın canıma.s.naber şekerr
eh işte cnm biraz moralım bozuk şü yer yüzünde insana huzur olmayacakmı
çok merak ediyorum ...
selam canım
bugun kımse kendıne gelemedı sanırım.
hafta ortası yorgunlugu olsa gerek.
bende ıslerı bıtırdım pazar var uzun zamandır gıtmıyordum hafta sonu marketten halledıyorduk bugun soyle bır pazar yapayım dıyorum.
sonra kızları uyutup bende bıraz dınleneyım.cunku bıraz ıs yapsam hemen terlıyorum hala atlatamadım.vıtamın takvıyesıne devam sanırım:bbo::bbo:
selam kızlarr a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?