- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.401
a.s.a.s.
günaydınnnnnnnnn canlarımmmmmmmmm
cumanız mubarek olsun Allah tüm dileklerinizi kabul etsin
Yüce Rabbim hepimize eşlerimizle çocuklarımızla sağlık huzur mutluluk versin
hepimizin yuvasında saygı sevgi mutluluk eksik olmasın
aminnnnnnnnnnnnnnn
:1hug:
kızlar sizinle paylaşmak istedim..
çok şükür hamile değilmişim..
böyle dediğim için daha önce yazdıklarımı okumayan arkadaşlar kınamasaın lütfen..
allah isteyenlere nasip etsin..
gerçekten şu anda ne maddi ne manevi hiç durumumuz yok..
böyle dediğim için daha önce yazdıklarımı okumayan arkadaşlar kınamasaın lütfen..
kapris canım güzel dileklerin için teşekkürler
şu an için en büyük dileğim kızımın gözünün bir an önce düzelmesi
inşallah allahım duamı kabul eder
allah bütün hastalara içine benimde meleğime şifa versin:Saruboceq:
öpüyorum sizleri
selam kızlar şükür sizi burda buldum ya sohbete giremiyom çok özledim sizleri yaaaaa canlarım benim nasılsınız görüşmeyeli
yasmin bende giremiyorum sohbete canım sıkılıyo inan
sen nasılsın görüşmüyeli bu topik çok güzel buraya girebilirsin seveceksin bu topiği emin ol. aramıza hoşgeldin
meryemcem canım en küçük kızımın gözünde kayma var dr ne zaman uygun görürse ameliyat olacak.inan sağlık kadar önemli bişey yok maddi manevi hiçbişey bu güne kadar beni böyle üzmedi
şimdi allahtan en büyük dileğim kızımın eskisi gibi bana bakması.ben onu çakmak gözlüm kara gözlüm diye seviyorum.gözleri çok güzeldi kızımın nazar değdi meleğime
inşallah bir an önce meleğim düzelir:Saruboceq:
yasmin bende giremiyorum sohbete canım sıkılıyo inan
sen nasılsın görüşmüyeli bu topik çok güzel buraya girebilirsin seveceksin bu topiği emin ol. aramıza hoşgeldin
meryemcem canım en küçük kızımın gözünde kayma var dr ne zaman uygun görürse ameliyat olacak.inan sağlık kadar önemli bişey yok maddi manevi hiçbişey bu güne kadar beni böyle üzmedi
şimdi allahtan en büyük dileğim kızımın eskisi gibi bana bakması.ben onu çakmak gözlüm kara gözlüm diye seviyorum.gözleri çok güzeldi kızımın nazar değdi meleğime
inşallah bir an önce meleğim düzelir:Saruboceq:
canım çok üzüldüm :çok üzgünüm:inşallah dileğin gercekleşir.gecmiş olsun inş. :Saruboceq::Saruboceq:ameliyat başarılı olur.canım.
ader saol canım rüyanın eteşi düşmüyo sürekli aynı öksürügüde var şimdi annemle kızkardeşm gelcek onları beklom onları görünce neşelenir dedik..........
canım benimm noldu kızımıza,antibiyotik felan kullanmadımı canım.bendekide soru,heralde kullanmıştır.fazla sıcak tutuncada öksürük illeti yoğunlaşıyor.oda sıcaklığını ılık tutmaya bakın tatlım.çoookk gecmiş olsun.öp fıstığımı yerime Şeniz
allah bütün yavrulara acil şifalar versin.:Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?