Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar sizinle paylaşmak istedim..
çok şükür hamile değilmişim..
böyle dediğim için daha önce yazdıklarımı okumayan arkadaşlar kınamasaın lütfen..
allah isteyenlere nasip etsin..
gerçekten şu anda ne maddi ne manevi hiç durumumuz yok..

tünaydın hanımlar
cumanız mübarek olsun
demekki kimse giremiyo sohbete çok kötü ya
inşallah en kısa zamanada yetkililer bu :asigim:sorunu çözer.zaten topiğimizde olmasa daha çok canım sıkılırdı en azından burda göreşebiliyoruz hepinizi öpüyorum
canlarım byyyyyyyyyy

kapris canım güzel dileklerin için teşekkürler
şu an için en büyük dileğim kızımın gözünün bir an önce düzelmesi
inşallah allahım duamı kabul eder
allah bütün hastalara içine benimde meleğime şifa versin:Saruboceq:
öpüyorum sizleri

cerencim allah hakkında hayırlısını versin madem şimdi istemiyosun hamile olmaman da iyi olmuş.sizin için doğru zamanı sen daha iyi bilirsin
bu arada eşinin iş durumu nasıl oldu canım merak ettiimde bir gelişme varmı

ceren 2006
cnm bu konuda çok haklsın allah olmayanlara versin bu zamanda iki çocuğa bile bakmak zor oldu
seni çok iyi anliyorum kimseninde seni kınayacağını sanmiyorum cnm bu senın kararın
saygı duymak gerek cnm

allah gönlüne göre vermiş canım,madden ve manen hazır olmyınca gerçekten çok zor olur
herşeyin hayırlısı canım,seni çok iyi anlıyorum benim küçük en zor zamanlarımıza denk gelmişti geldi geçti ama zordu mevlam gönlüne göre versin inş sıkıntılı döneminiz çabuk geçer:Saruboceq: herşeyde bir hayır vardır canım seni ve meleğini öpüyorumŞenizŞeniza.s.

canım allah gönlüne göre vermiş herkez seni biliyor burda
kimse seni yanlış anlamaz arkadaşım öptüm
herkezede selam kızlar misafirim var şu an iki dakkika
kaçamak yaptıp size selam veriyim diye öptüm hepinizi
a.s. akşama görüşmek üzere a.s.a.s.

hayırdır ne oldu ki kızının gözüne

merhaba arkadaşlar
çok zor girebildim akşamdan beri uğraşıyorum
yeter ama artık sorun neyse biran önce halledilsin
sizsiz olmuyoooo

herkese hayırlı cumalar
minik kuşum nasılsın elifciim nasıl oldu dr gittin mi
mihriban canım meleklerin ve sen iyisinizidir inş.
tinkimi nasılsın ayağın nasıl oldu baciiimmm
efsunefe canım görüşemez olduk kısss inş. iyisindir
rüyanaz nasılsın rüya inş. daha iyidir
ceren rabbim herşeyin hayırlısını versin canım
frezya sen nasılsın meleğin de iyidir inş.
kamilece iyimisin canım
belinay daha iyi olmana sevindim canım
veeeeee adını sayamadıklarım lütfen kusura bakmayın
hepinizi kocaman öpüyorum

nıghtrose ve ikizlerden haberi olan varmı epeydir sesleri çıkmıyooo

selam kızlar şükür sizi burda buldum ya sohbete giremiyom çok özledim sizleri yaaaaa canlarım benim nasılsınız görüşmeyeli

yasmin bende giremiyorum sohbete canım sıkılıyo inan
sen nasılsın görüşmüyeli bu topik çok güzel buraya girebilirsin seveceksin bu topiği emin ol. aramıza hoşgeldin
meryemcem canım en küçük kızımın gözünde kayma var dr ne zaman uygun görürse ameliyat olacak.inan sağlık kadar önemli bişey yok maddi manevi hiçbişey bu güne kadar beni böyle üzmedi
şimdi allahtan en büyük dileğim kızımın eskisi gibi bana bakması.ben onu çakmak gözlüm kara gözlüm diye seviyorum.gözleri çok güzeldi kızımın nazar değdi meleğime
inşallah bir an önce meleğim düzelir:Saruboceq:

kızına üzüldüm:çok üzgünüm:geçmiş olsun bende küçükken göz kayması nedeniyle ameliyat oldum aman çok dikkat edin çocuk için çok sıkıcı birşey şimdi arada yorulduğumda gözüm şaşırıyor:1shok:ameliyat sonrası kapama çok önemli sanırım çocuk bilemediği için bunalır atar ben çıkarıyordum bandajı:1no2:allah yardımcınız olsun:teselli:

ader saol canım rüyanın eteşi düşmüyo sürekli aynı öksürügüde var şimdi annemle kızkardeşm gelcek onları beklom onları görünce neşelenir dedik..........

canım geçmiş olsun meleğine inşallah bir an önce düzelir bendede göz tansiyonu var heralde bende ileride lazerli göz tansiyonu ameliyatı olucam daha görüşmedim ameliyat için korkuyorum tedavi şansım damla oda iyi gelmesse ilerisi körlük offfffffffffff
korkuyorum hemde çok
tekrar geçmiş olsun canım meleğine a.s.:1hug:

geçmiş olsun mihriban cnm evet si,zleri arıyodum şükürki burda buldum minigim diyoki fanatik kulüplerdeyiz die denk gelemiyodum cnm benim hepinizi çok özledim vallahi ben kardeşim gibi alışmışım sizlere arıyom kız sizi kknın içinde vallahi

yasmin sağol canımminik ben burdayız.burdaki diğer arkadaşlarda çok sıcaklar ve samimiler
ben her zaman topiğe giriyorum sende yaz canım
sohbette değiliz bari burda görüşelim
öptüm byyyyyyyyya.s.

irna tinkimi derin güzel dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim
tinkimi sanada çok geçmiş olsun körlük falan demişin dilini ısır canım öyle olumsuz konuşma.şimdi herşeyin çaresi var ameliyettan korkma .tedirgin oluyo insan biliyorum benimde başımda çünkü ama güçlü olmamız gerek
derincim sen kaç yaşında ameliyat oldun şimdi kaç yaşındasın
ameliyatın sonucu nasıl canım şimdi gözlerin iyimi
benim kızıma dr şimdi kapama verdi.çok şükür bandı çıkarmıyo alıştı sanırım
ameliyat sonrası dr ne der bilmiyorum
sorularıma cevap verirsen sevinirim çünkü aynı ameliyatı kızımda olacak
canlarım hepinizi öptüma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…