Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kullanmaz olurmuyum canım kullandım tabiki kullanıyoruz da hala benim kızım babaya dayanamadı gitti ya babamız önceki gittigindede böyle oldu kızım önce çok ateşlenio sonra öksürükler başlıo...bab gelse hiçbişeyi kalmas biliom ama yeni gitti nasıl gelsin gelemezde annemler gelcek onları görünce sevinir kendine gelir diyoruz.........

kaydirigubbakcemile3Bende geldim.Benimde 2,5 yaşında bir kızım var.ama çok yaramaz sürekli,konuşuyor ve çok soru soruyor

iyi akşamlar kızları bugün karne alanlar karneleriniz nasıl arkadaşlar kimse yokmu bu akşam?benim kızımın çoğunluğu çok iyi birkaç tane iyi var.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

ıyı aksamlar canlarım benım
bugun hıc ugrayamadım ogleden sonra
nasılsınız canlarım
ader canım sagolasın bebegım cok sukur ıyı canım ıncıtmıs sadece ıyılestı sısı ındı
senınkıler nasıl
yasmın canım hosgeldın sekerım araya araya buldun bızı haaaaaaaa
masaallah sana
hulyasen canım sende hosgeldın aramıza yavrunuzu allah bagıslasın ınsaallah
ruya canım benım kıyamam ben melegıme
anneanne ve teyze neselendırır sımdı onu
selamlarımı ılet benım ıcınde canım
mıhrıban canım sen nasılsın prenses nasıl
ceren canım benım neden kınayalım canım rabbım saglık versın evlatlarımıza allah olmayana nasıp etsın ınsaallah.maddı manevı hazır olmadan cocuk yapmak o sorumlulugu almak daha kotu bence
hakkınızda hayırlısı olsun ınsaallah
betul canım sen nasılsın?prenseslerım nasıllar
kıs dunurrrrrrrrrrrrrr nerdesın canım yaaaaaaaa
gorusmez olduk bebegım
benımde kız kardesım burda.elıf tam teyze delısı.bebeklıgınden berı yanında oldugu ıcın teyzemız cok duskun ona
naz daha kucuk ya sadece annem olsun etrafımda ıstıyor
evde aksama kadar 4 kız seklınde takılıyoruz sormayın
aksam esım gelıyor 4 kızın ıcınde halını dusunun artık
canlarım hepınızı opuyorum.unuttugum arkadaslarım olduysa ozur dılerım canlarım sayfalardan alıntı yapıp tek tek yazamaya calıstım hata verıyor
sanırm tam duzelmedı sıtemız
gorusmek uzere hepınızı cok cok opuyorum canlarım
yarın sabah esımın ısyerı ve yonetıcıler olmak uzere hepımız ATAMIZI zıyaret ıcın ANITKABİRE gıdecegız toren ıcın
sabah yazamazsam sımdıden hepınıze ıyı hafta sonları dılıyorum gorusmek uzere ınsaallah canlarım benım
opuyorum hepınızı

hülyasen aynur79 aramiza hoş geldiniz
hepinize iyi geceler kızlar ve melekleri
anca gele bildim çünkü başımı yastıktan kaldıramıyorummmmm
böbreklerim çok ağrıyor
miniğim buraya giremesemde ruhum ve kalbim sizinle
çünkü yanlızlığımı paylaşıyorum
sizlerle iyiki varsınız benim iyi kalpli dostları
hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum

geçmiş olsun canım doktora falan gittin mi ne varki böbreklerinde?

minigim saol canım benim valla neşelendi şimdi daha ii canım annemlerinde sana slm var anlattım...herkese iyi geceler kızlar.........

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM..NAPSIN EVDE..O YÜZDEN BU ARALAR ÇOK FAZLA GİREMİYORUM NETE..AYIN 27 SİNDE İŞBAŞI YAPICAK..SEN NAISLIN CANIM..MELEĞİN NASIL..AMELİYAT OLUCAKMIŞSINIZ GALİBA..ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM..ÇOK SAĞOL..

hazır olmayınca gerçekten zor canım..allah hepimiz için herşeyin hayırlısını versin
teşekkür ederim bitanem sen nasılsın ayağın nasıl oldu

cerencim eşinin iş başı yapacağına sevindim
evet kızım ameliyat olacak çok sağol güzel dileklerin için.bende kızlarımda iyiyiz bir tek küçük cadıya üzülüyorum inşallah o da düzelir
byyyyyyyyy

bende herkezi uyudu sandım cerencim eşin işinemi dönüyor çok sevindim
yeni gelenler hoş geldiniz
mihribancım meleğin nasıl oldu
egem başın sağolsun babanmı vefat etti anlamadım ama senağlama
kızlar az önce sohpete sorunsuz girdim baktım kimse yok çıktım bende a.s.
cerencim ayağım daha iyi sızlıyor hala ama o kadar olucak artık bunada şükür

Son düzenleme:
evet canlarım geçen sene 9 aralıkta kaybettik teşekkür ederim

egem tekrar başın sağolsun mekanını cennet etsin nurlar içinde yatsın babacığın
bilirim baba acısını bende 5.5 sene oldu kaybedeli ama acısı bugün gibi
içimde içim sızlıyor içim çok acıyor hiç kolay değil canım artık elimizden gelen
bol bol dua etmek elimizden gelen bu senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…