- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.421
canım çok üzüldüm :çok üzgünüm:inşallah dileğin gercekleşir.gecmiş olsun inş. :Saruboceq::Saruboceq:ameliyat başarılı olur.canım.
canım benimm noldu kızımıza,antibiyotik felan kullanmadımı canım.bendekide soru,heralde kullanmıştır.fazla sıcak tutuncada öksürük illeti yoğunlaşıyor.oda sıcaklığını ılık tutmaya bakın tatlım.çoookk gecmiş olsun.öp fıstığımı yerime Şeniz
allah bütün yavrulara acil şifalar versin.:Saruboceq: :Saruboceq:
hülyasen aynur79 aramiza hoş geldiniz
hepinize iyi geceler kızlar ve melekleri
anca gele bildim çünkü başımı yastıktan kaldıramıyorummmmm
böbreklerim çok ağrıyor
miniğim buraya giremesemde ruhum ve kalbim sizinle
çünkü yanlızlığımı paylaşıyorum
sizlerle iyiki varsınız benim iyi kalpli dostları
hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum
ıyı aksamlar canlarım benım
bugun hıc ugrayamadım ogleden sonra
nasılsınız canlarım
ader canım sagolasın bebegım cok sukur ıyı canım ıncıtmıs sadece ıyılestı sısı ındı
senınkıler nasıl
yasmın canım hosgeldın sekerım araya araya buldun bızı haaaaaaaa
masaallah sana
hulyasen canım sende hosgeldın aramıza yavrunuzu allah bagıslasın ınsaallah
ruya canım benım kıyamam ben melegıme
anneanne ve teyze neselendırır sımdı onu
selamlarımı ılet benım ıcınde canım
mıhrıban canım sen nasılsın prenses nasıl
ceren canım benım neden kınayalım canım rabbım saglık versın evlatlarımıza allah olmayana nasıp etsın ınsaallah.maddı manevı hazır olmadan cocuk yapmak o sorumlulugu almak daha kotu bence
hakkınızda hayırlısı olsun ınsaallah
betul canım sen nasılsın?prenseslerım nasıllar
kıs dunurrrrrrrrrrrrrr nerdesın canım yaaaaaaaa
gorusmez olduk bebegım
benımde kız kardesım burda.elıf tam teyze delısı.bebeklıgınden berı yanında oldugu ıcın teyzemız cok duskun ona
naz daha kucuk ya sadece annem olsun etrafımda ıstıyor
evde aksama kadar 4 kız seklınde takılıyoruz sormayın
aksam esım gelıyor 4 kızın ıcınde halını dusunun artık
canlarım hepınızı opuyorum.unuttugum arkadaslarım olduysa ozur dılerım canlarım sayfalardan alıntı yapıp tek tek yazamaya calıstım hata verıyor
sanırm tam duzelmedı sıtemız
gorusmek uzere hepınızı cok cok opuyorum canlarım
yarın sabah esımın ısyerı ve yonetıcıler olmak uzere hepımız ATAMIZI zıyaret ıcın ANITKABİRE gıdecegız toren ıcın
sabah yazamazsam sımdıden hepınıze ıyı hafta sonları dılıyorum gorusmek uzere ınsaallah canlarım benım
opuyorum hepınızı
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM..NAPSIN EVDE..O YÜZDEN BU ARALAR ÇOK FAZLA GİREMİYORUM NETE..AYIN 27 SİNDE İŞBAŞI YAPICAK..SEN NAISLIN CANIM..MELEĞİN NASIL..AMELİYAT OLUCAKMIŞSINIZ GALİBA..ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİNcerencim allah hakkında hayırlısını versin madem şimdi istemiyosun hamile olmaman da iyi olmuş.sizin için doğru zamanı sen daha iyi bilirsin
bu arada eşinin iş durumu nasıl oldu canım merak ettiimde bir gelişme varmı
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM..ÇOK SAĞOL..ceren 2006
cnm bu konuda çok haklsın allah olmayanlara versin bu zamanda iki çocuğa bile bakmak zor oldu
seni çok iyi anliyorum kimseninde seni kınayacağını sanmiyorum cnm bu senın kararın
saygı duymak gerek cnm
hazır olmayınca gerçekten zor canım..allah hepimiz için herşeyin hayırlısını versinallah gönlüne göre vermiş canım,madden ve manen hazır olmyınca gerçekten çok zor olur
herşeyin hayırlısı canım,seni çok iyi anlıyorum benim küçük en zor zamanlarımıza denk gelmişti geldi geçti ama zordu mevlam gönlüne göre versin inş sıkıntılı döneminiz çabuk geçer:Saruboceq: herşeyde bir hayır vardır canım seni ve meleğini öpüyorumŞenizŞeniza.s.
teşekkür ederim bitanem sen nasılsın ayağın nasıl olducanım allah gönlüne göre vermiş herkez seni biliyor burda
kimse seni yanlış anlamaz arkadaşım öptüm
herkezede selam kızlar misafirim var şu an iki dakkika
kaçamak yaptıp size selam veriyim diye öptüm hepinizi
a.s. akşama görüşmek üzere a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?