Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

inş.düzelir canım..allah şifasını versin..eşime zaten 2 hafta demişler canım..başlıyacağı tarih belliydi..

görünmez kaza işte canım..tekrar geçmiş olsun

mekanları cennet olsun kızlar babalarınzıın..

tinkimi egem babalarınıza allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
cerencim ben 30 yaşındayım 3 kızım var benim
en küçüğü 2 ortanca 4 en büyüğüde 5,5 yaşında
sen kaç yaşındasın sanırım bir kızın var
allah yavrularımızı bize bizide onlara bağışlasın:Saruboceq:

amin canım..
maşallah canım ya.ilk meleğini kucağına aldığında kaç yaşındaydın..
nası yetişiyosun 3 yaramaz birden..
ben bitaneyle baş edemiyorum..
şunun formülnü bana da versene canım:)

ben23 yaşındayım..26 aylık bikzıım var..2,5 yaşa doğru ilerliyoruz..
ama bu aralar ço yaramazız..

günaydın kızlarrr
benim fıstık 6 bucukta kalktı yaaa
iki gündür cok yorgunum hiç bakamıyorum buralara nasılsınız

günaydın meleklerin güzel anneleri
hepimize güzel bi hafta sonu diliyorum

egem ve tinkimi başınız saolsun yattıkları yer nur dolsun mekanları cennet olsun inş.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

efsunefe canım çok geçmiş olsun canım ihmal etme dr git arkadaşım
miniğim oohhh ne güzel bugün ATAMI ziyarete gidiyosun canım özelliklede çocuklar için çok güzel ve önemli bi davranış canım bu kadar duyarlı anne ve baba olduğunuz için tebrik ederim canım
elifin parmağı nasıl oldu canım inş. daha iyidir.
rüyanaz canım rüya nasıl oldu geceyi umarım sorunsuz atlattınız
bugün annem ve babam gelecekler kızları özlemişler çok mutluyum fazla giremem ama akşam burdayım
hepinizi ve meleklerinizi öpüyorum

belinay canım ne karnesi 4. sınıfa gidiyo kızım karne falan almadı merak ettim canım
öpüldünüz şekerler

günaydın iyi hafta sonları diliyorum herkeze.kaydirigubbakcemile3
kızlar dün çok yoğundum.12 de toplantıya gittim,öğleden sonra misafirim geldi,akşamda kınaya gittim.
buraya uğrayamadım fazla. sayfaları doldurmuşsunuz maşallah.nasılsınız umarım bi yaramazlık yoktur.
yeni arkadaşlarımız gelmiş.hoşgeldiniz hanımlar.a.s.

egem ablacım ve tinkimi başınız sağolsun.babalarınızın mekanları cennet olsun.allah yattıkları yerde dinlendirsin.
belinaycım benim kızımda karne aldı.1 tane iyisi var,geri kalan hepsi çok iyi.
ruyacım meleğin nasıl oldu,anneannesiyle teyzesi geleceklerdi belki onlarla avunmuştur yavrum.
ader gözün aydın canım.annenler geliyomuş.bende bugün gitcem annemlere.cumartesi günleri gidebiliyorum.hafta içi okul olunca.
miniğim bugün anıtkabiri geziyosunuz demi.bizimde 27 kasımda okul gezisi var,Ankara'ya ama biz gidemiyoruz.belki başka sene geliriz hem sanada uğrarız.bu arada elif nasıl oldu.parmağı düzeldi mi?

egem ablam başin sağolsun cnm
tinkim cnm seninde başin sağolsun
benimde tam babacğim kaybedeli
12 yıl olmuş
sizleri çok iyi anlıyor ve üzüntünüz paylaşiyorum
arkadaşlar öptüm sizleri

selamlar kızlar banada misafir gelecek hazırlıklarımı yaptım bu arada bakıyım dedim.Ader canım karne 1,2 ve 3. sınıflara verildi ama bazı okullar uygulamamış yani tam karne sayılmazda öğrenci gelişim raporu sadece çocukların durumunu belirmek için verilmiş öğretmenimiz normal karneyle bağlantısı yok dedi dün verildi birde nisan ayında verilecekmiş.egem canım babanı kaybetmişsin başın sağolsun canım bende babamı kaybedeli aralığın 25inde 16 sene olucak üzüntünü paylaşıyorum canım.Allahım mekanlarını cennet etsin:Saruboceq:

belinay saol canım aydınlattığın için bende sabah kızıma sordum senin dediğin gibi sööledi canım biz büyüdük artık 4. sınıfız onun için alamadık bu arada sevindim canım senin ve kübrabetülün meleklerinin karnelerinin iyi olmasına sevgiler

selam canlarım nasılsınız bugün
ben öğleden sonramı KK ye ayırdım ( yapacak işim yoktu başka )
öpüyorum hepinizide canlarım

merhabalar hanımlar nasılsınız melekleriniz nasıl
cerencim sen erken anne olmuşsun ben 23 yaşında evlendim 24 yaşındada ilk kızımı dünyaya getirdim.ama benimkiler biraz sık oldu.bakımları evet zor yardım edenim de yok ama allah güç veriyo canım ya.
birde ben şanslıyım galiba büyük kızlarım akıllıküçüğüm biraz fena o beni çok yoruyo ikisine bedel yani
bu arada kızlarımız yaşıt galiba benim kızım 30 eylül 2006 doğumlu
öpüldünüzzzzzzz

slm kzılar ben geldim annemler geldi ya rüyanaz çok neşeli valla şimdi karşı komşumun kızı var nisanur onun dpğum günü orya geççez...annemlerde burdalar yarın gitçekler....herkesei kocaman öpüyorum.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…