Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kız şevvalin davosta işinee banane gitmezse gitmesin oraya ama buray amutlaka gelecekkkk:mymeka:

he heee zeynommm kırmızı çelenk takarım boynuma isterse ebrumm nolcekk...1 karanfilde lafmıı beekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ferday geçmiş olsun canım meleğine geçer geçer oda geçer bi bakmışsınkiii 20 lik dişleri çıkıyoookafamçokkarıştı :roflol::roflol:

bi
bakmışsınkii ooooooo neler neler diyo o minik dillerii

vallahi bana kocişlerde uyar tekde uyar hayatım.seni göriyimde.hepsi uyar bana anacım.
bende günlerdir sana söyleyip söylememe konusunda düşünüyordum.acaba oraya gittiğimde süprizmi yapayım diye.kocişde dediki sen şimdiden söyle belki işi falan olur sonra üzülmeyin diye.
banada mantıklı geldi açıkcası.bugün söyliyim dedim.
nasıl heyecan yaptım bir bilsen hayatım ya.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bir an önce pazar gelse diye dua ediyorum.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ferday gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum aramıza hosgeldın allah bagıslasın melegınıde ınsaallah
gulzeynom canım benım sagolasın bebekım ıyı olmaya calısıyorum
s1907 canım aynen canım allah kahretsın bunları.
bırde nasıl mıllet olduysak cok guncel bır haber halıne geldı ızleyıp gecer olduk
allah herkese akıl fıkır versın ınsaallah
ıs guc yapasım kalmadı valla salak salak bakınıyorum (

bende bende bendeeeee

ama ben tek olmayı tercih edrrim şölee rahat rahat az olsun ama bizim olsun senin kociş bişeylerle oyalansın oralarda yaa ama yok sıkılırım derse benimki çok konuşkandır getirebillirim merak etme canımmm
ayyy ebrummmmmm geliyooooooooo:lepi::lepi::lepi:ŞenizŞenizŞenizhihoyyythihoyyyt

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugün kısss rossem coşmuşsun yene nerden buluyon bukadar enerjiyi bilmem kıslarr hepinizi öpüyorummmŞenizŞenizŞeniz

günaydın hanımlar nasılsınız canlarım
rosem bugün yine enerji dolusun coşmuşsun canım.ebrucum rosemle buluşmamı ayarlıyosunuz
ne güzel ya keşke bizlerde yakın olsaydık görüşebilseydik:teselli:
herkese güzel bir gün diliyorum
ve öpüldünüz kocamaaaaaaaaaaanŞenizŞenizŞeniz

sende bilmiyomusun kız enerjiyi nerden bulduğunu
musa emminin çikolatalrını yiyo enerjisini kaynağı o
delikafaduldendelikafaduldenbilmemmi kısss ama bukadar etki edeceğini tahmin etmedim bizede yolla kısss rosemm musa emminin çikolatalarındannnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar küçük olan kardeşim,abisinin düğününden hemen 1 hafta sonra asker olacakmış.
şimdiden hayırlı tezkereler kardeşine canım
tatilin tadını çıkar canım.şimdiden hayırlı yolculuklar sana :1hug:
ben şimdi senden duydum miniğim.çok üzüldüm allah bu vicdansız ve cahil insanların cezasını versin
şehitlerimizede rahmet diliyorum.ne bu ya dünden beri can sıkıcı haberler alıyoruz hep
dün o yavrucağın ölüm haberi bugün şehitlerin haberi:çok üzgünüm:nereye gidiyoruz milletçe anlamadımÇok üzgünüm çoook
allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

kız sen niye hep günahıma giriyosun.ben hergün sabah altıda ayaktayım kocişi işe gönderiyorumdelikafaduldentembel deme bana kızzzzkaydirigubbakcemile3

amin canım,senin kardeşinede hayırlı tezkereler olsun inş.şimdi nasıl kardeşin.
bugün üzücü haberlerle başladık güne,mehmetçiklerimize allahtan rahmet diliyorum.
rabbim ailelerinede sabırlar versin

evet canım daha var ama telaşeler şimdiden başladı.ama ben kıyafetimi dün aldım.ilk defa bi düğünde kıyafet çabuk aldım.ben bile çook şaşırdım.kötükedihüso

hoşgeldin hayatım nasılsın bakem.ya hiç yardıma gelmiyosun görümce olcam diye kendimi helak ediyom.yardıma gelen yoksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
canım dünkü elbiseye benzer model dün aldım.ayakkabımı ve eşarbımıda aldım.
bi nikah günü mantomun üzerine eşarbım ve çantam kaldı:teytey:

aşkolsun sen beni düğüne bilem çağırmıyonki yardıma gelem
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

izabella,mihriş sevval sizede tünaydın kızlar.
hoş geldiniz.
nasılsınız bakalım.
mihrişcim inşallah rosemcimle pazar günü buluşucaz hayatım.benim orda bir düğüne gitmem lazım.
kısmetse rosemcimlede görüşücez orda.oraya kadar gidipte rosemimi görmeden görmeden dönmeyeyim dedim canım.

kızlar bi üstteki mesajı yazmaya başladım kayınvalidem ve eltim geldi onlar burda durdukça aklım hep yarım kalan mesajdaydı.ne olacak bizim bu k k aşkımız:roflol::roflol::roflol:

kızlar bi üstteki mesajı yazmaya başladım kayınvalidem ve eltim geldi onlar burda durdukça aklım hep yarım kalan mesajdaydı.ne olacak bizim bu k k aşkımız:roflol::roflol::roflol:

sonunda adamlar bizi pcyle beraber boşuycaklarrr
gece eşimle oturuyoruz biyandanda içim içimi yiyo kk da kim var acaba diye
sonunda eşim dediki gözünün ucuyla pc ye bakarken şaşı olcan dedi
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…