- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.481
ebrummmmmmmm iyi o zaman kırmızı ışıklarda beklememe gerek kalmazz ay bide kucaklayabilicem seniiii... ohh ohhhhhhhhh ne güzel inşallahh yaa
ŞenizŞenizŞeniz deniz keenarında liselier parkı var orada bekliycez sizi bende eşimi getiririmm yada sadece ikimiz diyosan oda bana uyar şekerim nasıl isyersen ayyyyyy ayyyyy ayyyyyyyyy çok güzel olacakkkkkkk:dance::dance::teytey::teytey:a.s.a.s.:1hug::1hug:alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt
günaydın tatlım nasılsın?
iyiyim canım sen
kim askere gidiyor tatlım
hayırlı teskerelercanım ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
tabi gidiceksen niye alıcaksın hayatım.
ne kadar kalıcaksın fetiyede tatlım.bizim içinde tatil yap biraz hayatım.
benim bu sene çok yoğun geçti.bende istiyorum güzel bir tatil ama ne zaman olur bilmiyorum.malum daha ev taşıycam.
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
gelinciğimize gelince hayatım.biraz daha iyi.tahlil sonuçları yarın alınıcak.bakalım ne çıkıcak sonuçlardan.bizde merakla bekliyoruz hayatım.
işte 9 unda gidecem 20 sinde dönecem canım
çünkü 29 dada sezenin yaz okulu başlıyor .
canım senin içinde tatil yaparım .
koyarım resimleri buraya ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
günaydınn a.s.
amin inşallah canım benim
çok şekersiniz hepiniz a.s. a.s. a.s.
ondan kimse sebebi hayatım topiğine uğramıyo kaydirigubbakcemile3
sanada günaydın canım benim ŞenizŞenizŞenizŞeniz
heyy duyduk duymadık demeyin rosemmmmmm geldiiiii..............:lepi:
canlarımm hepinizi o bıngıl bıngıl yağlarınızdan mıncıklayıp
teker teker öptümmmmm ....ŞenizŞenizŞenizŞeniz
ay ay ayyyy bu gün gene allahıma şükür bir enerjiii bir enerjiiiiii ay ay ayyyyyy netsemmmm
:dance::dance::dance::dance:
sizler nasılsınızz düğüncülerr kübram dünkü elbise güzeldi şekerim rengide hoş ve kibar al hayatım öle bişeyyerimseniben
ebrummmmmmmm çok özledim dünde konuşamadık canım yaa at bi öpücükkk
efsunemmm kız netcen fethiyede çıplaklar kampı varmış orada duyduğuma göree(töbe töbe)
kamilemmm
tembel mihrişimmmm nerdesinizz ve diğerleriii herkesi öperimmmmm
fethiyede ne yapılır canım şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı
vallahi bana kocişlerde uyar tekde uyar hayatım.seni göriyimde.hepsi uyar bana anacım.
bende günlerdir sana söyleyip söylememe konusunda düşünüyordum.acaba oraya gittiğimde süprizmi yapayım diye.kocişde dediki sen şimdiden söyle belki işi falan olur sonra üzülmeyin diye.
banada mantıklı geldi açıkcası.bugün söyliyim dedim.
nasıl heyecan yaptım bir bilsen hayatım ya.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bir an önce pazar gelse diye dua ediyorum.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın tatlım nasılsın?
iyiyim canım sen
kim askere gidiyor tatlım
hayırlı teskerelercanım ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
benim bu sene çok yoğun geçti.bende istiyorum güzel bir tatil ama ne zaman olur bilmiyorum.malum daha ev taşıycam.
gelinciğimize gelince hayatım.biraz daha iyi.tahlil sonuçları yarın alınıcak.bakalım ne çıkıcak sonuçlardan.bizde merakla bekliyoruz hayatım.
işte 9 unda gidecem 20 sinde dönecem canım
çünkü 29 dada sezenin yaz okulu başlıyor .
canım senin içinde tatil yaparım .
koyarım resimleri buraya ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
bak unutma sakın resimleri koymayı unutma sakın.bizim yerimizede bol bol güneşlen hayatım.günaydınn a.s.
amin inşallah canım benim
çok şekersiniz hepiniz a.s. a.s. a.s.
ondan kimse sebebi hayatım topiğine uğramıyo kaydirigubbakcemile3
sanada günaydın canım benim ŞenizŞenizŞenizŞeniz
fethiyede ne yapılır canım şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı
bende bende bendeeeee
ama ben tek olmayı tercih edrrim şölee rahat rahat az olsun ama bizim olsun senin kociş bişeylerle oyalansın oralarda yaa ama yok sıkılırım derse benimki çok konuşkandır getirebillirim merak etme canımmm
ayyy ebrummmmmm geliyooooooooo:lepi::lepi::lepi:ŞenizŞenizŞenizhihoyyythihoyyyt
diyorumya bana uyar hayatım.ama benimide seni çok merak ediyor.o kadar bahsettimki senden ona.
ama sen yanlız dersen sen ve ben tekde olabilir.dediğin yer bizim geliceğimiz yere yakınsa beni bırakır döner hayatım.bana değişmez yani.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugün kısss rossem coşmuşsun yene nerden buluyon bukadar enerjiyi bilmem kıslarr hepinizi öpüyorummmŞenizŞenizŞeniz
günaydın hanımlarrrr
hepinizi tek tek ayrı ayrı öpüyorummmmmmmm
günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugün kısss rossem coşmuşsun yene nerden buluyon bukadar enerjiyi bilmem kıslarr hepinizi öpüyorummmŞenizŞenizŞeniz
delikafaduldendelikafaduldenbilmemmi kısss ama bukadar etki edeceğini tahmin etmedim bizede yolla kısss rosemm musa emminin çikolatalarındannnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol:sende bilmiyomusun kız enerjiyi nerden bulduğunu
musa emminin çikolatalrını yiyo enerjisini kaynağı o
şimdiden hayırlı tezkereler kardeşine canımkızlar küçük olan kardeşim,abisinin düğününden hemen 1 hafta sonra asker olacakmış.
tatilin tadını çıkar canım.şimdiden hayırlı yolculuklar sana :1hug:ne olsun canım
markete indim biraz önce
evde birşey kalmamış fazlada birşey almak
istemiyorum çünkü 9 unda fethiyeye gidiyorum.
az az alıyorum hemen bitiyor
sen neyaptın yengenden haber varmı canım ŞenizŞenizŞeniz
ben şimdi senden duydum miniğim.çok üzüldüm allah bu vicdansız ve cahil insanların cezasını versingunaydınlar dılıyorum herkese guzel bır gun olması dılegıyle ınsaallah
meleklerımıde cok cok opuyorum
betul canım benım sımdıden hayırlı teskereler olsun ınsaallah canım benım
benımde kardesım hava degısımındeydı 2 aydır bıttı bu pazar veya pazartesı gıdecek.sınavdan sonra onu ugurlamaya gıdecegız buyuk ıhtımalle.
canlarım bu arada hakkarı cukurcada serefsızlerın dosedıgı mayın sonucu 6 sehıdımız var bırı agır 8ıde yaralı askerlerımız mevcut.
rabbım aılelelerının yardımcısı olsun.sehıtlerımıze allah rahmet eylesın(
canım cok sıkıldı cok yazamayacagım hepınızı cok cok opuyorum gorusmek uzere ınsaallah
ay ay ayyyy bu gün gene allahıma şükür bir enerjiii bir enerjiiiiii ay ay ayyyyyy netsemmmm
sizler nasılsınızz düğüncülerr kübram dünkü elbise güzeldi şekerim rengide hoş ve kibar al hayatım öle bişeyyerimseniben
efsunemmm kız netcen fethiyede çıplaklar kampı varmış orada duyduğuma göree(töbe töbe)
kamilemmm
gunaydınlar dılıyorum herkese guzel bır gun olması dılegıyle ınsaallah
meleklerımıde cok cok opuyorum
betul canım benım sımdıden hayırlı teskereler olsun ınsaallah canım benım
benımde kardesım hava degısımındeydı 2 aydır bıttı bu pazar veya pazartesı gıdecek.sınavdan sonra onu ugurlamaya gıdecegız buyuk ıhtımalle.
canlarım bu arada hakkarı cukurcada serefsızlerın dosedıgı mayın sonucu 6 sehıdımız var bırı agır 8ıde yaralı askerlerımız mevcut.
rabbım aılelelerının yardımcısı olsun.sehıtlerımıze allah rahmet eylesın(
canım cok sıkıldı cok yazamayacagım hepınızı cok cok opuyorum gorusmek uzere ınsaallah
oh sizin daha varmış hayatım.bizim çok az kaldı.hafta cuma kına c.tesi nikah.
vallahi günler bitti ama bizde bittik hayatım.
artık yürüyecek mecalim kalmadı.
daha ayakkabılarımı almaya bile fırsat bulamadım.
kına için kıyafet alamadım daha.
artık bu hafta sonuda onlarla uğraşayım diyorum.
kamilemmm
hoşgeldin hayatım nasılsın bakem.ya hiç yardıma gelmiyosun görümce olcam diye kendimi helak ediyom.yardıma gelen yoksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
canım dünkü elbiseye benzer model dün aldım.ayakkabımı ve eşarbımıda aldım.
bi nikah günü mantomun üzerine eşarbım ve çantam kaldı:teytey:
aşkolsun sen beni düğüne bilem çağırmıyonki yardıma gelem
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar bi üstteki mesajı yazmaya başladım kayınvalidem ve eltim geldi onlar burda durdukça aklım hep yarım kalan mesajdaydı.ne olacak bizim bu k k aşkımız:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?