Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugün kısss rossem coşmuşsun yene nerden buluyon bukadar enerjiyi bilmem kıslarr hepinizi öpüyorummmŞenizŞenizŞeniz
SELAM CANIM kaydirigubbakcemile3
günaydın hanımlarrrr
hepinizi tek tek ayrı ayrı öpüyorummmmmmmm

aa hayatım bizde ortada buluşuruz konya ovasındaaa :roflol::roflol::roflol:
sende bilmiyomusun kız enerjiyi nerden bulduğunu
musa emminin çikolatalrını yiyo enerjisini kaynağı o

musa dedeye takılma bak ruhug gitmez topikte kalır görürsünn taşlarında var ağırlık yapar kaçamazsınn haaa:mymeka:

iyi edersiniz canım sizin adınıza sevindim
ha bu arada rosem gerçek hayatındada bu kadar dilli ve espirili mi onuda bir öğren bizim içinkaydirigubbakcemile3size iyi eğlenceler şimdiden

öyle canım ya dün oturdum eşimin yanına baktım yaprak dökümünüde izletmiyo.aklımda kk de tabi ben diğer odada diziyi izlicem dedim geçtim pc li odaya hem diziyi izledim hem topiğimize kk ne girdimkaydirigubbakcemile3allahtan eşim uyudu geç saate kadar burda takıldığımı görmedidelikafadulden

ah benim deli divane arkadaşım musa dede bana bişey yapmaz adamı mezarından bulup çıkaran sensin senin otele gelcek gitmiycek sonra kadir abinde gelse kurtaramıycak senii

:roflol::roflol::roflol:

kız ben 3 çocukla orayada gidemem sen benim yanıma gelsırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar ben çıkmak zorundayım,aklım burda kalcak ama gezmeye gitcem.beni düşününde fazla yazmayınklava: çoğu konuyu kaçırıyorum sonra:roflol::roflol::roflol::roflol:

kız ben 3 çocukla orayada gidemem sen benim yanıma gelsırnaşık şeysırnaşık şey

niye bee aaaa ben geliyorum yaa bendede 3 sayılır 2 si karnımda biri elimde:roflol::roflol:
koy kızları bebek arabasına sığmazlarsa vur kafalarına gel
aa hem ne demek ben buraya yazdıklarımı kopyamı çekiyorum şekerim neysem oyum iştee
spontene gelişen olaylar zincirindeyim :roflol::roflol: aklıma ne gelirse ooo

şevvoşş kız bu musa dede seni sorup duruyo bana bulacammm onuuuuuu diyese garip sesler çıkarıyoo ne iş acep:jeyyar::jeyyar:

şevvoşş kız bu musa dede seni sorup duruyo bana bulacammm onuuuuuu diyese garip sesler çıkarıyoo ne iş acep:jeyyar::jeyyar:

adam haklı tabi napsın senin gibi koca göbekli hamile gacıyı
gördü beni taş gibi ondan beni arıyodurrr
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hanımlar dün hamaratlığım tuttu halılarımı yıkamaya karar verdim ama işin ortasında sularım kesildi tabi ben sinir oldum:jeyyar:şimdi balkonda halım ıslak bir şekilde beni bekliyo
daha onu yıkıcam sonrada pazara gidicem
ha bu arada miniğim bugün pazarımız var arkadaşım bak bu sefer kesin eminim gönül rahatlığıyla pazara çıkabilirsin:roflol::roflol::roflol:

o zaman senin kociş çok şanslı rosemm adamıda güldürmekten öldürüyorsundur
eminim sana hiç kızamıyordur eşinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu arada ikiz bebek diye beni yeme kız ben gerçekleri biliyorum kötükedihüsosen gel buraya bekliyorumdelikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın hanımlarrrr
hepinizi tek tek ayrı ayrı öpüyorummmmmmmm

naber şekercim benim ŞenizŞenizŞenizŞeniz

sağol canım benim ŞenizŞenizŞenizŞeniz

:roflol::roflol: evet arıyoo düştü peşine işte geceleri ayak tıkırtısından uyuyamıyorumm fısıltılı bir sesleee nerde ooooo nerde ooooooooo diyo hep kim diyorum o bursalıııııııııııı diyo

ne kızacak bana yaa benim büyük kızım diyip duruyoooo sen senadanda çocuksun diyo :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

burdayımmusa amca burda rosemin hemen yanıbaşındayımmm
sesime gelllllllllllllllllllll sesimee

iyidir şekerim ne olsun
sen fethiyeye gidince ben burda neyaparım sensiz onu düşünüyorummm
sen nasılsın efecikle sezen hanım nasıllarr

canım merak etme oradanda girerim
ama yazlığa gittiğimde asıl zor girmem :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım merak etme oradanda girerim
ama yazlığa gittiğimde asıl zor girmem :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

neden canım.orda yokmu pc.
olmaz hemen eniştemize söyle orayada bir pc ayarlasın bakalım.
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
yoksa nasıl dedikodu yapıcaz senle şekercim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…