- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #24.501
SELAM CANIM kaydirigubbakcemile3günaydın fıstıklarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugün kısss rossem coşmuşsun yene nerden buluyon bukadar enerjiyi bilmem kıslarr hepinizi öpüyorummmŞenizŞenizŞeniz
günaydın hanımlarrrr
hepinizi tek tek ayrı ayrı öpüyorummmmmmmm
aa hayatım bizde ortada buluşuruz konya ovasındaaa :roflol::roflol::roflol:günaydın hanımlar nasılsınız canlarım
rosem bugün yine enerji dolusun coşmuşsun canım.ebrucum rosemle buluşmamı ayarlıyosunuz
ne güzel ya keşke bizlerde yakın olsaydık görüşebilseydik:teselli:
herkese güzel bir gün diliyorum
ve öpüldünüz kocamaaaaaaaaaaanŞenizŞenizŞeniz
sende bilmiyomusun kız enerjiyi nerden bulduğunu
musa emminin çikolatalrını yiyo enerjisini kaynağı o
iyi edersiniz canım sizin adınıza sevindimizabella,mihriş sevval sizede tünaydın kızlar.
hoş geldiniz.
nasılsınız bakalım.
mihrişcim inşallah rosemcimle pazar günü buluşucaz hayatım.benim orda bir düğüne gitmem lazım.
kısmetse rosemcimlede görüşücez orda.oraya kadar gidipte rosemimi görmeden görmeden dönmeyeyim dedim canım.
sonunda adamlar bizi pcyle beraber boşuycaklarrr
gece eşimle oturuyoruz biyandanda içim içimi yiyo kk da kim var acaba diye
sonunda eşim dediki gözünün ucuyla pc ye bakarken şaşı olcan dedi
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
SELAM CANIM kaydirigubbakcemile3
aa hayatım bizde ortada buluşuruz konya ovasındaaa :roflol::roflol::roflol:
musa dedeye takılma bak ruhug gitmez topikte kalır görürsünn taşlarında var ağırlık yapar kaçamazsınn haaa:mymeka:
kızlar ben çıkmak zorundayım,aklım burda kalcak ama gezmeye gitcem.beni düşününde fazla yazmayınklava: çoğu konuyu kaçırıyorum sonra:roflol::roflol::roflol::roflol:
kız ben 3 çocukla orayada gidemem sen benim yanıma gelsırnaşık şeysırnaşık şey
şevvoşş kız bu musa dede seni sorup duruyo bana bulacammm onuuuuuu diyese garip sesler çıkarıyoo ne iş acep:jeyyar::jeyyar:
o zaman senin kociş çok şanslı rosemm adamıda güldürmekten öldürüyorsundurniye bee aaaa ben geliyorum yaa bendede 3 sayılır 2 si karnımda biri elimde:roflol::roflol:
koy kızları bebek arabasına sığmazlarsa vur kafalarına gel
aa hem ne demek ben buraya yazdıklarımı kopyamı çekiyorum şekerim neysem oyum iştee
spontene gelişen olaylar zincirindeyim :roflol::roflol: aklıma ne gelirse ooo
şevvoşş kız bu musa dede seni sorup duruyo bana bulacammm onuuuuuu diyese garip sesler çıkarıyoo ne iş acep:jeyyar::jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol:adam haklı tabi napsın senin gibi koca göbekli hamile gacıyı
gördü beni taş gibi ondan beni arıyodurrr
günaydın hanımlarrrr
hepinizi tek tek ayrı ayrı öpüyorummmmmmmm
şimdiden hayırlı tezkereler kardeşine canım
tatilin tadını çıkar canım.şimdiden hayırlı yolculuklar sana :1hug:
ben şimdi senden duydum miniğim.çok üzüldüm allah bu vicdansız ve cahil insanların cezasını versin
şehitlerimizede rahmet diliyorum.ne bu ya dünden beri can sıkıcı haberler alıyoruz hep
dün o yavrucağın ölüm haberi bugün şehitlerin haberi:çok üzgünüm:nereye gidiyoruz milletçe anlamadımÇok üzgünüm çoook
allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
kız sen niye hep günahıma giriyosun.ben hergün sabah altıda ayaktayım kocişi işe gönderiyorumdelikafaduldentembel deme bana kızzzzkaydirigubbakcemile3
naber şekercim benim ŞenizŞenizŞenizŞeniz
:roflol::roflol: evet arıyoo düştü peşine işte geceleri ayak tıkırtısından uyuyamıyorumm fısıltılı bir sesleee nerde ooooo nerde ooooooooo diyo hep kim diyorum o bursalıııııııııııı diyoadam haklı tabi napsın senin gibi koca göbekli hamile gacıyı
gördü beni taş gibi ondan beni arıyodurrr
o zaman senin kociş çok şanslı rosemm adamıda güldürmekten öldürüyorsundur
eminim sana hiç kızamıyordur eşinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu arada ikiz bebek diye beni yeme kız ben gerçekleri biliyorum kötükedihüsosen gel buraya bekliyorumdelikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:
iyidir şekerim ne olsun
sen fethiyeye gidince ben burda neyaparım sensiz onu düşünüyorummm
sen nasılsın efecikle sezen hanım nasıllarr
:roflol::roflol: evet arıyoo düştü peşine işte geceleri ayak tıkırtısından uyuyamıyorumm fısıltılı bir sesleee nerde ooooo nerde ooooooooo diyo hep kim diyorum o bursalıııııııııııı diyo
ne kızacak bana yaa benim büyük kızım diyip duruyoooo sen senadanda çocuksun diyo :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
iyidir şekerim ne olsun
sen fethiyeye gidince ben burda neyaparım sensiz onu düşünüyorummm
sen nasılsın efecikle sezen hanım nasıllarr
canım merak etme oradanda girerim
ama yazlığa gittiğimde asıl zor girmem :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?