- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.001
hi hi hiii mihrişş bence artık şevvalin o resimleri sökmez ebrumm kapı gibi arkamda
nasıl olsa gördü beniii
kız eniştem bide jest yaptı bana
demesinmi kızım için ben kardeşiniz sandım diyeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
şevvoooşşş duyy bunları duyyyyyyy:mymeka: sökmez artık o resimlerinn
kızlar ebrumuda bir görseniz ayy liseli aşıklarrr maşallahhh
canım nesini anlatayımki.
rosemm anlatılmaz bence yaşanır.onla tanışıp kesinlikle o pozitif enerjisini almanızı isterim kızlar.
kesinlikle taş gibi hatun.kesinlikle gencecik bir hatun.çok güzel.
benim kociş bile kızçesini kardeşi sanmış düşünün yani.ne kadar taş olduğunu.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis
boş ver hayatım takma kafana.sana yakışmıyor hiç surat asmak sinirlenmek.
sen sinirlenme ki bende pozitif olayım.biliyorsun benim kociş bile dün sana ne dedi.hayret ebru nasıl pozitif oluyor dedi sana.bu senden kaynaklanıyor hayatım.sen asma o güzel yüzünü.
kız aslında ben herşeyi yiyorum.heleki tatlı kesimini hiç anlatamam sana hayatım.
çikolata manyağı olarak ilan ediyorlar beni arkadaşlar.
:roflol: :roflol: :roflol:
evet evet biz rosemle sarmaş dolaş olduk.bol bol birbirimizi öptük durduk kızlar.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
çok güzeldi çok.........
:teytey: :teytey: :teytey:
sorma canım ya çok üzgünüm dünden beri
almayı düşündüğümüz at bütün ayakları kangren olmuş
kanı zehirlenmiş hep düzelecek diye bekledik seferber olduk.
ama dün malesef uyutulmak zorunda kalındı .yüzüm gözüm ağlamaktan davul gibi oldu.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
oh oh hanımlar maşallah sizebizi kıskandırmaya çalışıyorsunuz değilmi
sarıldık durduk öpüştük koklaştık diyemafoldumben
rosemm hemen kendinede pay çıkarmışsın ha kızımla kardeş sandı falan diyorsun:roflol:
inanalım mı şimdi sana:roflol::roflol:
şaka canım eminimki yüzünde fiziğinde yüreğin kadar güzeldira.szaten bu kadar pozitif olan bir insanyaşlanmazki demivereliniortak
kızlar dün dolap tepelrinden başladım duvarları camları sildim bir ton çamaşır yıkandı tüm halılar silindi bi butfağımın ve banyomun duvarları kaldı çok yoruldum ama sağ olsun 2 arkadaşım geldi bir ara biri 2 cam sildi biri koltuklarımı sildiikaydirigubbakcemile5
sonra gidip bana masa hazırlamışlar gittim karnımı doyurdummm
sonra ebruma gittim geldimŞeniz
gecede ben onları çaya aldım
12 de kalktılar girdim pc ye3,5 ta yattım uyuyamadım yorgunluktan. :1no2:
aaa yazınca farkettimki gene dolu bi gün geçirmişim ben yaaalkisalkisalkis
oh oh ne güzel olmuş misler gibi otur canımm şimdi bak haftaya anlaşıldığı üzere haftaya sanayapacak iş bulmak lazım sen sıkılırsın şekercim bana geliyorsun güzelsofrada hazırlarım ama önce benim oturmaodasını güle oynaya boyayalım ne dersin vereliniortakkaydirigubbakcemile3kızlar dün dolap tepelrinden başladım duvarları camları sildim bir ton çamaşır yıkandı tüm halılar silindi bi butfağımın ve banyomun duvarları kaldı çok yoruldum ama sağ olsun 2 arkadaşım geldi bir ara biri 2 cam sildi biri koltuklarımı sildiikaydirigubbakcemile5
oh oh ne güzel olmuş misler gibi otur canımm şimdi bak haftaya anlaşıldığı üzere haftaya sanayapacak iş bulmak lazım sen sıkılırsın şekercim bana geliyorsun güzelsofrada hazırlarım ama önce benim oturmaodasını güle oynaya boyayalım ne dersin vereliniortakkaydirigubbakcemile3
kızlarrr bu arada boya için renk fikrine ihtiyacım varr sizce nerenk yapayımodayıCADIARZU
şimdikirengi beyaz fena baydı değiştirmeliyim mutlaka:1no2:
ebrummmm saol hayatımmkız mihriş gerçekten öyle.
kesinlikle yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş arkadaşımın.
ebrum inan o yorgunluktan biten halimdi sırf sana gelicem diye çıktım dışarıı asla çıkmazdım başka türlüüü bi banyo yaptım fırladım hemenoh ellerine sağlık kuşum.bundan sonra da güzel güzel kirlen artık şekercim.
teşekkürler hayatımmmm
ama bana geldiğinde hala gayet dinç duruyordun hayatım.
filli boyanın tibet yeşilini veya nil yeşiline bi bak çok uçuk ama hani ayarlıyosunya onun renklerini baya uçuk yeşil olacak benim önceki öleydi ferah yapıyo eviioh oh ne güzel olmuş misler gibi otur canımm şimdi bak haftaya anlaşıldığı üzere haftaya sanayapacak iş bulmak lazım sen sıkılırsın şekercim bana geliyorsun güzelsofrada hazırlarım ama önce benim oturmaodasını güle oynaya boyayalım ne dersin vereliniortakkaydirigubbakcemile3
aaa aşkolsın şeker ne demekk bi oda evi komple hallederiz hayatım yeterki sen istee
kızlarrr bu arada boya için renk fikrine ihtiyacım varr sizce nerenk yapayımodayıCADIARZU
şimdikirengi beyaz fena baydı değiştirmeliyim mutlaka:1no2:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
duyduk duymadık demeyinnnn
az önce kübrabetülle buluşupta tanışıpta geldimmm
birazdan oda eve gidince çektiğimiz fotoları yayınlıycazzzzzzzzz
rosemmmmmmmmmmmm
hani resim sizde varmı resimmmmm
resmin yoksa ben yine devam ederimmm
senin özel ve güzel fotolarını yayınlamayaaa
yok hayatım.biz öyle buluşmalarımızı resimlemiyoruz.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rosemmmmmmmmmmmm
ebrummmm saol hayatımm
ebrum inan o yorgunluktan biten halimdi sırf sana gelicem diye çıktım dışarıı asla çıkmazdım başka türlüüü bi banyo yaptım fırladım hemen
filli boyanın tibet yeşilini veya nil yeşiline bi bak çok uçuk ama hani ayarlıyosunya onun renklerini baya uçuk yeşil olacak benim önceki öleydi ferah yapıyo evii
yok yani olurda kıskançlığın bu kadarı olmazzz yaa
hemenmi buluştunuz kızzz hay allah nerdende geldiyese aklınızaaaaadelikafaduldendelikafadulden
yok artık kızım kimse yemez o fotolarııı geçtiiiii ebrum biliyo beni artıkınıı:dance::dance::dance:
hımm okey canım bakacağımebrummmm saol hayatımm
ebrum inan o yorgunluktan biten halimdi sırf sana gelicem diye çıktım dışarıı asla çıkmazdım başka türlüüü bi banyo yaptım fırladım hemen
filli boyanın tibet yeşilini veya nil yeşiline bi bak çok uçuk ama hani ayarlıyosunya onun renklerini baya uçuk yeşil olacak benim önceki öleydi ferah yapıyo evii
ayyy negüzel merakla bekliyorum fotolarıı:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rosemmmmmmmmmmmm
canımm 2farklı oturma gurubu var birinin kenarları ahşap kanepeler mavinin tonlarında canımm ama üzerlerine yeni örtü diktireceğimm onada boyadan sonra karar vermeyidüşünüyorum desen ve renklerinemobilyaların ne renk hayatım.
ona göre karar verelim ne renk olacağına.
:uhm: :uhm: :uhm:
ne kadar yorulmuşsun öyle canımkızlar dün dolap tepelrinden başladım duvarları camları sildim bir ton çamaşır yıkandı tüm halılar silindi bi butfağımın ve banyomun duvarları kaldı çok yoruldum ama sağ olsun 2 arkadaşım geldi bir ara biri 2 cam sildi biri koltuklarımı sildiikaydirigubbakcemile5
eminim canımzemuszemuszemuszemuskız mihriş gerçekten öyle.
kesinlikle yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş arkadaşımın.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rosemmmmmmmmmmmm
ay ben burda daha çok kıskanmaya başladım şimdimafoldumben
demek sizde buluştunuz bana yakın kimse yokki gidip buluşayım:mymeka:
üzülme mihricim bizde seninle ortada mersinde buluşalım tatlımm :teselline kadar yorulmuşsun öyle canım
gerçekten yoğun birgün geçirmişsin o kadar işi niye bir günde yaptınki canım
neyse güle güle kirlet rosemmcim
eminim canımzemuszemuszemuszemus
ay ben burda daha çok kıskanmaya başladım şimdimafoldumben
demek sizde buluştunuz bana yakın kimse yokki gidip buluşayım:mymeka:
:roflol::roflol::roflol:bu arada hanımlar yeni avatarım nasıl
tam beni anlatıyo diye bunu seçtimdebuyrunnnnnnnnn
benim 3 çocukla günlük halim:roflol::roflol::roflol:
biz onla bide kamilemle konya ovasında buluşcaz orta yerde yanii haymanadaaa piknik yapıcazzdelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:üzülme mihrişim biz senin orayada geliriz kübrabetülümlee
sen adanaya has mamaları hazırlaa yeterrr
gelin canım ne isterseniz yaparım tabi bildiğim bir yemeksecokacimcoooküzülme mihrişim biz senin orayada geliriz kübrabetülümlee
sen adanaya has mamaları hazırlaa yeterrr
mihjrişim yaa benim başka vaktim yok kiii geçen hafta tüm dolap içlerini yaptım önceki hafta balkonumla uğrştım bir gün ee dedim bitsin artık hafta hafta zor oluyo evde olsam sorun değildee
1 gün zor be anam ben c. teside yarım gün çalışıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?