- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.041
bencede hanımlar ben sizi merak ediyordum görmek istiyodum
topikteki herkesi gördük sayılır siz hariç ama foto çekmemişsinizmafoldumben
şevvalcikle betül sizden hızlı çıktılar çekmişler fotolarını ne güzel:roflol::roflol:
orada ki foto çok bulanık net değil onu kabul etmiyoruzzzsengözlerimebaksanabmihrişimmmm gel arkadaş listeme gir sende gör şu gül yüzümüüüüüüü:roflol::roflol:
aynen öyle şekerrr
deniz olmalı buluştuğumuz yerde bu sayede bende denizi görmeliyimm haymanayı gördünüz işte orası olmaz buluşma için araştırıp bulcam güzel bir yer sengözlerimebaksanab
beni çagıran yok amaben yine yırtık d.... ç..... gibi karışamnaniknanik bende begenmedim siz başka yere gidin
tamam canımzemuszemuszemuszemusmihrişimmmm gel arkadaş listeme gir sende gör şu gül yüzümüüüüüüü:roflol::roflol:
ksocum sensiz olmaz canımm bulacağım güzel bir yerr
mihribancığım seni ne zaman göreceğiz şeker meleklerimizide göremedikk daha(
ay niye olmasın olur izmir,aydın taraflarında buluşursak olur ne işimiz var yaz sıcağında konya ovalarında güneşin böğründe :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:hayatım istanbull la antalya ve adananın ortak buluşma noktasında deniz nasıl olacak
olsa olsa tuz gölü olur:roflol::roflol:
allah iyiliğiniz versin emiiiiiiiii:roflol:
orada ki foto çok bulanık net değil onu kabul etmiyoruzzzsengözlerimebaksanab
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisişte ben ve kocişim..
sen canlısını gördün zaten şeker.işte ebrummmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
allah nazarlardan saklasın şekercimmmaşallah ben gördümmmalkisalkisalkis
gördünmü şekercim.
benim kızımın resimleri var.ona bakın beni görün hanımlar.
herkes bana çok benzediğini söylüyor.
allah allah kız napim şimdi maaşı yatırıp nihat odabaşınımı kiralıyim resim çektirmeyeevereliniortak kaça anlaşırız acep gitti maaşş:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?