Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

mihrişimmmm gel arkadaş listeme gir sende gör şu gül yüzümüüüüüüü:roflol::roflol:

ksocum sensiz olmaz canımm bulacağım güzel bir yerr
mihribancığım seni ne zaman göreceğiz şeker meleklerimizide göremedikk daha (

aynen öyle şekerrr
deniz olmalı buluştuğumuz yerde bu sayede bende denizi görmeliyimm haymanayı gördünüz işte orası olmaz buluşma için araştırıp bulcam güzel bir yer sengözlerimebaksanab

beni çagıran yok ama ben yine yırtık d.... ç..... gibi karışamnaniknanik bende begenmedim siz başka yere gidin

rosemmm kimse beğenmedi haymanayı
nerden aklına geldi burası kız:roflol::roflol:
kamilem bize deniz olan biryeri ayarlıcakmış iyi olur kamile sen bul bakalım uygun bir yer
benim için fark etmez ben heryere gelirimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hayatım istanbull la antalya ve adananın ortak buluşma noktasında deniz nasıl olacak
olsa olsa tuz gölü olur:roflol::roflol:

allah iyiliğiniz versin emiiiiiiiii:roflol:

mihrişimmmm gel arkadaş listeme gir sende gör şu gül yüzümüüüüüüü:roflol::roflol:
tamam canımzemuszemuszemuszemus
ksocum sensiz olmaz canımm bulacağım güzel bir yerr
mihribancığım seni ne zaman göreceğiz şeker meleklerimizide göremedikk daha (

kız ben koydum ya resmimi avatardaki benim işte:roflol::roflol::roflol:
şaka canım ya ben bir türlü resim koymayı öğrenemedim kusura bakmayın biraz cahilim bu konulardada

hayatım istanbull la antalya ve adananın ortak buluşma noktasında deniz nasıl olacak
olsa olsa tuz gölü olur:roflol::roflol:

allah iyiliğiniz versin emiiiiiiiii:roflol:
ay niye olmasın olur izmir,aydın taraflarında buluşursak olur ne işimiz var yaz sıcağında konya ovalarında güneşin böğründe :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hanımlar ben çıkıyorum artık
burda bugün hava çok sıcak bir duş alıcam bunalttı hava beni
size iyi sohbetler öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim kızımın resimleri var.ona bakın beni görün hanımlar.
herkes bana çok benzediğini söylüyor.

allah allah kız napim şimdi maaşı yatırıp nihat odabaşınımı kiralıyim resim çektirmeyeevereliniortak kaça anlaşırız acep gitti maaşş:1shok:

hanımlar gördüm fotolarınızı rosem senide beğendim ebrumun kızınıda çok beğendim
ebrucum allah bağışlasın canım meleğini
rosemm yok kız yazık etme maaşına foton güzelde biraz daha büyük bir foto koysana şöyle boydan olsun boyunu posunuda görelim:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…