- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.301
aynen katılıyorum canım,kahvaltı yapıyorum ama aklım burda kalıyo:roflol::roflol::roflol:
günaydın hoşgeldin canım nasılsın?nasıl gidiyo az kaldı artık.allah yardımcın olsun canım:1hug::1hug::1hug::1hug:
ha ha hayyyyyyyyy evet evett olmazsa gelin otele benim yaanıma hazırlayın bende arada otlanırımmm:roflol::roflol:cokacimcoookcokacimcoook
aa potansiyel annemmmm sen doğursan illaa rosemin haberi olurdu merak etme sen
hayatım sende annem gibi arabada doğursana ohhh hastane odana gider yatarsın iş bitmiş haldee:roflol::roflol: kucağında meleğimizz biz geldik dersindelikafadulden
yaaa bu resimler çıkmamışmı halaaa hep aklımdaaaa kübrammm betülümmm ksıkanç böcüküm hemen buluştunuz dimi ebrumla biz buluşuncaa
baka bak bakk minareyi çalmışlar kılıfınıda hazırlamışlar:dilcikar:
hastaneye gelmiş hastane yakınmışş yemezlerrrr kıskanç böcükler siziiiiii:roflol::roflol:
nerde resimlerrrrrrr
Kızlar minik nerelerde bileniniz var mı?:uhm::uhm::uhm:
ne oldu kız anlat bakalım.:uhm: :uhm:
:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:CADIARZUCADIARZUCADIARZU
kızlar bende facedeyim ama akşam az daha eşim vuracaktı liseden platonik bir aşkım vardı o beni bulmuş ayyyy ne laflar ne sözlerrrr eşim yanımdaydı açtım bakam diye adamın gözleriiii yuvasından çıktı delikafadulden ama ne yalan diyim geçte olsa bir zamanlar onunda benden hoşlandını duymak iyi geldi haaa hhaaaayyyyzemuszemus
kızlar bende facedeyim ama akşam az daha eşim vuracaktı liseden platonik bir aşkım vardı o beni bulmuş ayyyy ne laflar ne sözlerrrr eşim yanımdaydı açtım bakam diye adamın gözleriiii yuvasından çıktı delikafadulden ama ne yalan diyim geçte olsa bir zamanlar onunda benden hoşlandını duymak iyi geldi haaa hhaaaayyyyzemuszemus
ne kıskanması sen bizi kıskan rosemcim hani resimleriniz biz nerden bilcez buluştuğunuzu :jeyyar::jeyyar:
sana çok geçmiş olsun canımkaydirigubbakcemile3yinede eniştemiz sakin biriymişa.skızlar bende facedeyim ama akşam az daha eşim vuracaktı liseden platonik bir aşkım vardı o beni bulmuş ayyyy ne laflar ne sözlerrrr eşim yanımdaydı açtım bakam diye adamın gözleriiii yuvasından çıktı delikafadulden ama ne yalan diyim geçte olsa bir zamanlar onunda benden hoşlandını duymak iyi geldi haaa hhaaaayyyyzemuszemus
vuracakmıydıııııııııııııııııı
sen dua et vurmamışş
benimki pcle beraber beni camdan atardıııı
dün biraz keyifsizdi ya belkide onun için dinleniyordur hayatım.Kızlar minik nerelerde bileniniz var mı?:uhm::uhm::uhm:
günaydın şekercim.günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
tüm topiğe (rosem hariç) herkese günaydın
herkese kocamann öpücüklerrrr
rosem benim genç kızlık duygularımla oynadın
sana küstümmmm
bizim şahitlerimiz var.sizin sadece resminiz.bu zamanda resimlere pek inanılmıyor biliyorsun hayatım.ne kıskanması sen bizi kıskan rosemcim hani resimleriniz biz nerden bilcez buluştuğunuzu :jeyyar::jeyyar:
dün biraz keyifsizdi ya belkide onun için dinleniyordur hayatım.
günaydın şekercim.
opuyorumnanaktan
bizim şahitlerimiz var.sizin sadece resminiz.bu zamanda resimlere pek inanılmıyor biliyorsun hayatım.
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
benimki kesin o pcnin yarısını bana yarısınıda yazan kişiye yedirirdi .
:roflol: :roflol: :roflol:
yok vazgeçtim neler yapıcağını düşünemiyorum bile.
:roflol: :roflol: :roflol:
bizim şahitlerimiz var.sizin sadece resminiz.bu zamanda resimlere pek inanılmıyor biliyorsun hayatım.
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
:
vuracakmıydıııııııııııııııııı
sen dua et vurmamışş
benimki pcle beraber beni camdan atardıııı
aman Allah'ım adam delirmiştir :1shok: kaydirigubbakcemile3
Allahtan enişte katil olmamışş olsa adam haklı yanii kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun diyelim, yanlız yandın sen daha bi kıskanır bi kaç ay mesajların etkisi geçene kadar çekeceksin artıkk :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?