Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hoşbuldum çok şükür iyi gidiyo gün geçtikçe büyüyoruz yırtılıyoruzz :)
sağol rosemimm eksik olma ama arabada doğurmasam iyi olur hastanede yata yata doğurmak varken rezil olmayayaım trafikte :)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
tüm topiğe (rosem hariç) herkese günaydın
herkese kocamann öpücüklerrrr

rosem benim genç kızlık duygularımla oynadın
sana küstümmmm

ne kıskanması sen bizi kıskan rosemcim hani resimleriniz biz nerden bilcez buluştuğunuzu :jeyyar::jeyyar:

günaydın hanımlar
nasılsınız bakalım
hanımlar bende resmimi eklemeye çalışıyorum yapamıyorum biriniz bana yardımcı olabilirmifisfisfis

ne oldu kız anlat bakalım.:uhm: :uhm:

:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:CADIARZUCADIARZUCADIARZU

kızlar bende facedeyim ama akşam az daha eşim vuracaktı liseden platonik bir aşkım vardı o beni bulmuş ayyyy ne laflar ne sözlerrrr eşim yanımdaydı açtım bakam diye adamın gözleriiii yuvasından çıktı delikafadulden ama ne yalan diyim geçte olsa bir zamanlar onunda benden hoşlandını duymak iyi geldi haaa hhaaaayyyyzemuszemus

vuracakmıydıııııııııııııııııı
sen dua et vurmamışş
benimki pcle beraber beni camdan atardıııı

aman Allah'ım adam delirmiştir :1shok: kaydirigubbakcemile3

Allahtan enişte katil olmamışş olsa adam haklı yanii kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun diyelim, yanlız yandın sen daha bi kıskanır bi kaç ay mesajların etkisi geçene kadar çekeceksin artıkk :icecream:

sana çok geçmiş olsun canımkaydirigubbakcemile3yinede eniştemiz sakin biriymişa.s

sen dua et vurmamışş

benimkide beni değil ama pc yi atardı gibime geliyo:roflol::roflol:

Kızlar minik nerelerde bileniniz var mı?:uhm::uhm::uhm:
dün biraz keyifsizdi ya belkide onun için dinleniyordur hayatım.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
tüm topiğe (rosem hariç) herkese günaydın
herkese kocamann öpücüklerrrr

rosem benim genç kızlık duygularımla oynadın
sana küstümmmm
günaydın şekercim.
opuyorumnanaktan
ne kıskanması sen bizi kıskan rosemcim hani resimleriniz biz nerden bilcez buluştuğunuzu :jeyyar::jeyyar:
bizim şahitlerimiz var.sizin sadece resminiz.bu zamanda resimlere pek inanılmıyor biliyorsun hayatım.
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

benimki kesin o pcnin yarısını bana yarısınıda yazan kişiye yedirirdi .
:roflol: :roflol: :roflol:
yok vazgeçtim neler yapıcağını düşünemiyorum bile.
:roflol: :roflol: :roflol:

bende aynen ebrucum düşünmek bile istemiyorummafoldumbenmafoldumben:roflol::roflol:

bizim şahitlerimiz var.sizin sadece resminiz.bu zamanda resimlere pek inanılmıyor biliyorsun hayatım.
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

:

bizde şahit yokmu sanıyonnn
kaç kişi bizi gördü biliyonmu sen
hatta bazıları foto çekmek için hastane bahçesinimi buldunuz bile dedilerrr
artıııııııı
ssk dr leri hemşireleri şahitttt
öyle yada böyle dün kısacıkta olsa çok güzel gün geçirdimm
hem biz o fotoları ne zahmetle çektirdik biliyomusun sennn
haticem şevvali yakalyıp foto çekmek için kaç tur attı
çocuğun biri benide çekin diye ağladıııı
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kızlar ben kacıyorum
Cocukları dısarı cıkaracagımgamyoncuiremsuhihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5
Hepinizi öpüyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sen dua et vurmamışş

aman Allah'ım adam delirmiştir :1shok: kaydirigubbakcemile3

Allahtan enişte katil olmamışş olsa adam haklı yanii kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun diyelim, yanlız yandın sen daha bi kıskanır bi kaç ay mesajların etkisi geçene kadar çekeceksin artıkk :icecream:

ayyyy sormayın ama yüzü 4-5 renk oldu mesaj çok kötü değildi canım sadece şu yazıyordu :kevsercim seni hiç unutmadım hep arkadaştık ama cesaret etseydim sevgili olurduk sanırım ama geç kalmışım evlenmişsin sana mutluluklar yinede görüşmek isterim dilerim birgün sevgiyle kal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…