- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.261
nedemek kızlar burada neler neler paylaşıyoruz hernekadar yüzyüze tanışamasakta ben hepinizi çok sevdim
Kızlar ben kacıyorum kahvaltı yapacagız
Hadi size güzel muhabbetleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bizde seni çok seviyoruz hayatım.ve seni kocaman öpüyorum.
bende kaçıyorum arkadaşlar kızlar çok acıkmışlar beni yicekler şimdi:roflol::roflol::roflol::roflol:
bide kayınvalideme yatılı misafir gelcekmiş şimdi onların yanınada çıkmadan olmaz onun için,belki fazla giremem siteye.:çok üzgünüm:
ama ben yinede bi fırsatını bulup girerim :jeyyar:
öptüm hepinizi bende hepinizi çooooooookkkkkkkkkk seviyorum :1hug::1hug::1hug::1hug:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
seldacğim senin çiçeklerinde çok güzel cnm
çok özlemiş bu topcık çiçcek bahcesin neyseki geldi çok şükür
allah göstermesin bidaha cnm benim..
bende kaçıyorum arkadaşlar kızlar çok acıkmışlar beni yicekler şimdi:roflol::roflol::roflol::roflol:
bide kayınvalideme yatılı misafir gelcekmiş şimdi onların yanınada çıkmadan olmaz onun için,belki fazla giremem siteye.:çok üzgünüm:
ama ben yinede bi fırsatını bulup girerim :jeyyar:
öptüm hepinizi bende hepinizi çooooooookkkkkkkkkk seviyorum :1hug::1hug::1hug::1hug:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
bizde seni çok seviyoruz hayatım.ve seni kocaman öpüyorum.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hadi size afiyet olsun şekercim ve kolay gelsin.ihmal etme burayı olurmu?
bu arada kızlar davidoftan haberi olan varmı ya.
çok uzun zaman oldu görünmedi hiç.inşallah ters birşeyler yoktur.
telini falan bilen varmı?
:uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
bende beni ne zaman öpücek diyordum.ne demek şekerler ebrucum bak senide öptümmmmm kocamannnn nanaktan gel bidaha öpimmmm
evet hayatım bende yeni fark ettim.hoş bulduk canım arkadaş listene.sağol ebrüm bende seni ve sizleri seviyorum
ana dah yeni dikketim çekti kız arkadaş listemde yokmuşun ya ha allah ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
del bende hoşgeldin cnm diyemiem arkadaş lısteme sefalr getrdın güzel arkadaşim benim öptümnanakatn..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gülom okyonmu yoksa bizim izliyon bişeyler yazsan kız bekliyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?