Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

nedemek kızlar burada neler neler paylaşıyoruz hernekadar yüzyüze tanışamasakta ben hepinizi çok sevdim

evet burda birbirimizi tanımadan çok güzel dostluklar kurduk.allah bozmasın dostluğumuzu

Kızlar ben kacıyorum kahvaltı yapacagız
Hadi size güzel muhabbetleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

afiyet olsun canım bende kalkabilirsem k k nın başından kahvaltı hazırlıcam :roflol::roflol::roflol:

seldacğim senin çiçeklerinde çok güzel cnm
çok özlemiş bu topcık çiçcek bahcesin neyseki geldi çok şükür
allah göstermesin bidaha cnm benim..

bu öpcük beni seven herkese güzel arkadaşlarim
sizlei çok seviyorum teşekür ederim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende kaçıyorum arkadaşlar kızlar çok acıkmışlar beni yicekler şimdi:roflol::roflol::roflol::roflol:
bide kayınvalideme yatılı misafir gelcekmiş şimdi onların yanınada çıkmadan olmaz onun için,belki fazla giremem siteye.:çok üzgünüm:
ama ben yinede bi fırsatını bulup girerim :jeyyar:
öptüm hepinizi bende hepinizi çooooooookkkkkkkkkk seviyorum :1hug::1hug::1hug::1hug:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

bizde seni çok seviyoruz hayatım.ve seni kocaman öpüyorum.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hadi size afiyet olsun şekercim ve kolay gelsin.ihmal etme burayı olurmu?

bu arada kızlar davidoftan haberi olan varmı ya.
çok uzun zaman oldu görünmedi hiç.inşallah ters birşeyler yoktur.
telini falan bilen varmı?
:uhm: :uhm: :uhm: :uhm:

seldacğim senin çiçeklerinde çok güzel cnm
çok özlemiş bu topcık çiçcek bahcesin neyseki geldi çok şükür
allah göstermesin bidaha cnm benim..

canım benim teşekkür ederim allah hiçbirimize sağlık sorunları yaşatmasın inşallah

anaaaaaaa nekkaaaaaaaa güzel öptü yaaaaa:roflol:

güle güle canım görüşmek üzere

sağol ebrüm bende seni ve sizleri seviyorum

ana dah yeni dikketim çekti kız arkadaş listemde yokmuşun ya ha allah ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
del bende hoşgeldin cnm diyemiem arkadaş lısteme sefalr getrdın güzel arkadaşim benim öptümnanakatn..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne demek şekerler ebrucum bak senide öptümmmmm kocamannnn nanaktan gel bidaha öpimmmm
bende beni ne zaman öpücek diyordum.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet hayatım bende yeni fark ettim.hoş bulduk canım arkadaş listene.

gülom okyonmu yoksa bizim izliyon bişeyler yazsan kız bekliyom..

sanırım gülom kahvaltı yapıyor.yani öyle zannediyorum.
cokacimcoook cokacimcoook

kızlar ben artık kalkıyom artık dinlenem biraz hepinizi kocaman kocaman öpüyorum
[

/I]

bu güllerde benden hepinize çok öpüyorum byyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…