- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.441
ay allah korusun kıs dur dusunme bencede:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben zaten anlamıyorumkı ben bır gun efsunla falan nevıgasyonla ılgılı konusuyorduk mıhrıban falan vardı olayda bana baslayacam sızın nevıgasyonunuza 4 sayfa konusulurmu beee denıldı susturuldum.masaallah cok matah bır konuymus gıbı bırde ucu kotu yerlere gıden konu saaatlerce konusulmus.sonuc tatsızlık.
enteresan ne dıyım
miniğim benim ne sitemi bebekim benim ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
hadiyin kızlar ben çıkar
görüşürüz kendinize iyi bakın muck muck Şenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tamaam şuandan itibaren bir karar alalımm
ben eylülde bu topiğe ilk üye olduğum zaman sadece kızlarımla ilgili konuşup dertleşir fikir alışverişinde bulunurdukkk
bu günden itibarende eski günlerimizdeki gibi sadece
güzel şeylerden bahsedelim
eski günlerimi özledimmmm
şekerlerr ben çıkıyorumm annem kendini iyi hissetmiyormuş benimle otur bugün diye çağırdı oraya gidiyorumm görüşmek üzere hepinizi öptümmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eskı gunler mazıde kaldı seker sanırım
baksana bır mıhrıban bırde kamılecem cıse basladık dedımde ıkısı yazdı.
artık cocuklar paylasım acmıyor kımseyı
vereliniortakvereliniortak tamam tatlım ben varım bana uyartamaam şuandan itibaren bir karar alalımm
ben eylülde bu topiğe ilk üye olduğum zaman sadece kızlarımla ilgili konuşup dertleşir fikir alışverişinde bulunurdukkk
bu günden itibarende eski günlerimizdeki gibi sadece
güzel şeylerden bahsedelim
eski günlerimi özledimmmm
senin konun yani çiş konusu biraz sidikli bi konuda ondan kimse yazmamışş
haydı bebısım optum yafrum senı cok cok kolay gelsın askum sezosumuda muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
öperim çıngar çıkıyor zaten evde mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
eskı gunler mazıde kaldı seker sanırım
baksana bır mıhrıban bırde kamılecem cıse basladık dedımde ıkısı yazdı.
artık cocuklar paylasım acmıyor kımseyı
sagol yaaa pardon hangı konuda konusursunuz seker ona gore konu bulayım sıze:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
2 sene once sende aynı haltı yıyordun kıs ne cabuk unuttunda sımdı sıdıklı olduk Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
haftaya ogretemde bak gor kımmıs o sıdıklı konu
demı kıs mıhrıbannnnnnnnnnnnnnnn
iki sene önceden beri sidik kokusu anca gitti evden zaten
ama şimdi allaha şükür
pazar günü halılarımıda yıkadım evim mis kokuyoooo
ayyyy kocişle yemeğe gittim geldim neler olmuşşşşş
kızlar ben kaçar tahanın uyku vakti öpüldünüz hepinizzzemuszemuszemuszemuszemuszemus
kıslarrr bende gidiyorum artıkkkkk
gidip biraz misafir odasıyla ilgileneyim
şeklini değiştirip halısını yayayımmm
görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
darısı basıma ınsaallah bakalım bende once bır sıdık kokutamda sonra mıs kokuturuz
gercı kokmasına fırsat kalmıyor arkasından sabunlu suyla sıl temızle
aksama dogru dısarı cıkıyoruzya gunun cogunu kurtarıyom parklarda cımlerın arasında:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?