E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.421
efsuncum hoşgeldin şekerrrr nasılsınnŞenizŞenizŞeniz
medeni cesaretimiz her zaman var ama özel hayat diyede bişey var bacımmm
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisşaka diye üstünde durmadık ama birsi görürse farklı alğılanabilir değil mi bunu düşünemedik şimdi aklıma geldi allah korusun bu konuda başı ağrıya bilir arkadaşlarımızın iyi ki bildirmişsin silinsin bari bizde alıntı yaptıklarımızı silelim arkadaşlarryasakkelimebuyrunnnnnnnnnmerak etme canım o mesajı kötü içerik diye bildirdim
rosemm silmese yönetim mutlaka siler
msnden kazenede bildirdim hem gazeteyi hemde sayfanın linkini attım .
bu çünkü şaka değil kaka olmuş :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
efsun umarım ciddi değilsindir canımyerimseniben
alıntı yaptığım yeri sileyim demiştim ama bulamadım yönetim silmiş
bir daha sanırım böyle kötü şakalar yapmazsın umarım
şimdi mesajlar silindi .yaptığın bu şaka orda yakını kaybeden biri girip bunu ciddiye alıp birşey
yapabileceğini sanırım düşünmedin veya düşünemedin-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
olurmu hiç minikcim senin gelmenle ne alakası var bu saatlerde biraz sakin oluyor topikeeeeeeeee noldunuz ayol ne sustunuzzzzzzz
ben geldım dıyemı
ıstemıyonuz madem bende gıdem
arkadaşlar fazlaca ciddiye almışsınız foto shop hiç bişeye dedlil değildir.bu şekilde bir dünya değiştirilen önemli şahsiyet var nette. kaldı ki sadece bi forumda bir topicteyiz kimse anında bizi gözetlemiyo resimler tabii ki kalkacaktı ve sanırım kalktıda ve ben o resmide bu topikte gördüm gizli bi yerden almadım.ama yinede canı sıkılan kişilerden özür dilerim.
bu konuda başkada yorum yazmak istemiyorum . başka yerlere söylenmeden önce bana söylenseydi bişekilde kaldırılırdı resim.burada tutmak aklıma zaten gelmemişti.kübra betül bana mesaj atıp bunu istemişti zaten uzatmaya gerek varmıydı bilmiyorum.ben şevvalle msn den de konuştum sorun olmadığı kanatindeyim.
olurmu hiç minikcim senin gelmenle ne alakası var bu saatlerde biraz sakin oluyor topik
arkadaşlar kazen tüm fotoları sildiii
rosem sana msndede hangi konuda rahatsız olduğumu yazdımmm
eşim ya google da arattığı bişeyde benim resmim görse sonum ne olurdu düşünmek bile istemiyorummm
umarım bundan sonra rahatsız olduğum bu konuda daha duyarlı olursunnn
yok bebısım bıyere gıtmıyom ses versınler dıye dedıydımde
kımsenın umrunda degılmısım zatı baksana yafrummmmmmmmmmmmmmm
accık sıtem edem sunlara dur ay:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?