- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.461
ebru kız nerelerdesin aaaaa neler oluyor sen yokkk olmaz bu nasıl arkadaşlık boşarım bak seni rosemi alırım
selamlar sekerlerrrrrrr
herkese guzel bır gun dılıyorum canlarım
dun nazım 5de 5 hıc sektırmedı altına ısedı:))))))))))))))))
sabırla beklıyorum bakalım sabah cıs dedı yetısırken kacırdı altına ama en azından kavramıs geldıgınde soylemeyı.2 3 gune kadar sanırım wc ye yetısecegız ınsaallah
bu hafta bu ısıde halledersem artık kucuk kızımda buyudu dıyebılecegım:)))
sonrada ev halılar vs yıkanıp temızlenecek:)))
herkesler ıyıdır ınsaallah
meleklerımı cok cok opuyorum
selam arkadaşlar,nasılsınız çok kısa kalıcam kusura bakmayın sohbete katılmak isterdim ama..:a015:
kayınvalidemler bende iki dakkacık yanlarından kaçtım size bi bakayım dedim,onlar beni mutfakta yemekleri kontrol ediyorum diye biliyorlar,çaktırmayın:jeyyar:
bu yıl çimler daha çabuk büyüycek desene
naz hanım sayesindeee
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
minikçim sağol bacummmm ayyyy seviyom ben kocamı yaaaa
hadi canım kolay gelsin gercekten sabır isteyen bi durum
sakın taviz verip baglama vazgecmek yok bak ilerleme kaydetmişsiniz bile:hooray::hooray::lepi::lepi:
Ödüllendir alkısla gerci sen biliyorsun bunları :sm_confused::sm_confused:
Ben cocukları biraz gezdirdim ama cok sıcak hava fazla kalamadık dısarda mafoldumben
Aksam üstü daha uygun dısarı cıkmak için sanıyorum
Simdi uyuyorlar bende yemek işini halledeyim diyorum bu arada
Herkese kolay gelsin:1hug:a.s.
Sevgileropuyorumnanaktan
selam arkadaşlar,nasılsınız çok kısa kalıcam kusura bakmayın sohbete katılmak isterdim ama..:a015:
kayınvalidemler bende iki dakkacık yanlarından kaçtım size bi bakayım dedim,onlar beni mutfakta yemekleri kontrol ediyorum diye biliyorlar,çaktırmayın:jeyyar:
selamlar kızlar....
sabahtan burada birşeyler olmuş ama sonunda eski günlerimize geri döneceğimizi okudum çook sevindim :lepi:zaten son birkaç aydır topiğimizde bazı konuların b... çıkıyordu çok iyi olmuş böyle olması...kızlarımız hakkında birşeyler yazıyorduk cevap yazan 2 yada 3 kişi oluyordu...burası zaten kızlarımızın topiği normal olan da onlarla ilgili konuşmalarımız...hihoyyytöpüyorum hepinizi...
ne olduki bende merak ettim,bi bakıyım bende kızı emzirirken fırsattan istifade...
oy oy oy melek annelerıne ozel meleklı kahve allahım allahım sımdı tadından ıcılmez sekercıgım
kahve copyalayan ellerın dert gormesın yafrusssssssssssssssssssssssssssssŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
degıstırdınmı seker odayı
gule gule kullan hadı bakalım
bende dınlendım accık tvye bakındım
yenı bır yarısma baslamıs ya kocam sıze emanet dıye elıfle ona bakındık bıraz
ay anne babamıda gondersekde dans ogrense dedı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
olur dedım bende:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızım babasının baska kotu huyu yok ya dansını eksık buldu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kadın mılletı ıste yası kac olursa olsun kadın ayol sekerler
ıllakı bır kusur bulacagız:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah seni ne etmesin emi
kahve kopyalayan ellerin haaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
vitrinle konsolun yerini değiştirdimmm
koltukları çekmeye dermanım kalmadıı
dinlenirken kahve içeyim size bakıyım dedimmm
ay seker sız kadınlar delumısınız ayol
noldu sımdı vıtrınle konsolun yerını degısınce
allah bılır daha oncede boyleydı degısıklık olsun dıye degıstırdın sımdı yıne sıkıldın degıstırdın
canım canınıza kastınızmı var sızın ayolklava: klava: klava: klava:
bende esımde evde esya degısıklıgını sevmeyız zaten dotmetre kare ev:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
neyı nereye koyacam genel temızlıkte bır kaldırır ıttırır supurur sılerım onun dısında esya yerı degıstırmeyı hıc secmem nadırek kızların odasını yapıyorum oda kısın duvara yakın olmasın yatakları dıye odalarıda kucuk oldugunda yazın bır temızlıga kalkıstıgımda mecburen yer degısıklıgı yaparak temızlıye bılıyorum o bıle sınır getırıyor bana
dınlen bırak canım yaa canına yazık yeter bırazda oyle dursunlar
mersı bebekım kahve ıcınde tekrardan
yafrular benım kucuk cadı uyandı hemen cıse goturdum bıraz daha uyusa yataga yapacakmıstı sanırım
hadı ılk wcyı tutturusumuz tam anlamıyla:))))
darısı devamına ınsaallah
yemegımızı yıyıp dısarı cıkacagız bız accıkda oralarda yapsın napayım
hadı herkesı muckkkkkk
gorusmek uzere canlarım benım
herkese kolaylıklar dılıyorum
sadece sen oklava göstersen iyi gece işten gelince bi fırçada eşimden yiycemmm
eğer bigün fıtık olursam beni cami önüne bırakıcakmış zatennn
üstümede not yazcakmışşş
kendi etti kendi buldu diyeee
hadi gözün aydın şekerimmm
ilk tutturuşunuzu kutlayında gelin dışardaaa
görüşmek üzeree
kendinize iyi davranın bacular birde benden ses çıkmazsa bilinki suçlu kocam :)))
öyle canım inşallah bu yaz kızlarımız wc gitmeyi öğrenicekler bizde o zaman şevvalciğe hava atarızzemuszemuskızlarımız büyüdü hııı deriz:roflol::roflol::roflol:sagol yaaa pardon hangı konuda konusursunuz seker ona gore konu bulayım sıze:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
2 sene once sende aynı haltı yıyordun kıs ne cabuk unuttunda sımdı sıdıklı olduk Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
haftaya ogretemde bak gor kımmıs o sıdıklı konu
demı kıs mıhrıbannnnnnnnnnnnnnnn
:roflol::roflol::roflol::roflol:sadece sen oklava göstersen iyi gece işten gelince bi fırçada eşimden yiycemmm
eğer bigün fıtık olursam beni cami önüne bırakıcakmış zatennn
üstümede not yazcakmışşş
kendi etti kendi buldu diyeee
yafrular benım kucuk cadı uyandı hemen cıse goturdum bıraz daha uyusa yataga yapacakmıstı sanırım
hadı ılk wcyı tutturusumuz tam anlamıyla:))))
darısı devamına ınsaallah
yemegımızı yıyıp dısarı cıkacagız bız accıkda oralarda yapsın napayım
hadı herkesı muckkkkkk
gorusmek uzere canlarım benım
herkese kolaylıklar dılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?