- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.481
hanımlar nerdesiniz
bugün eşimin izin günü ama son bir aydır her izin gününde amcasına yardıma gidiyo:jeyyar::jeyyar:
bugün gitmesini istemedim ne yaptı etti beni kandırdı yine gitti.bende akşama yemek yapmıcam dedim ne halin varsa gör dedim o da tamam yapma dışarda yeriz dedi:roflol:
şimdi onu bekliyorum gecikmez umarım o gelene kadar zafiyet geçirmeyelimdekaydirigubbakcemile3
iyi akşamlarr şekerlerrr
annemden şimdi geldimm dün güneş dokanmış galiba gittiğimde çok bitkindi ayakta duramıyor başı dönüyordu çıkardı filan şimdi daha iyi kardeşimle gelinimiz kaldı yanında ben geldim sizler ne yaptınız bakalımm genelde herkes bu saatlerde parktasınız galiba ne güzel meleklerime iyi eğlencelerrr sizlerede kolay gelsin arkadaşlarımm:))))))))))))))))))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi bakalım afiyet olsun canımcokacimcoookcokacimcoook
Wc olayını kafana takma insallah cabuk ögrenir
Kararlı ol ve sakın pes etme
Kolay gelsin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız kamilem geçmiş olsun anneciğine tatlımzemuszemus
:roflol::rofloliyi sayılırım canım
eşime ve kızıma kızgınım onun dışında iyiyim:mymeka:
kolay gelsin canımm inş öğrenecek annesi rabbim sana bol sabır versin canımm:1hug::1hug:inşallah kısa zamanda öğrenir canım yoksa ben kafayı yicemdelikafadulden
az önce wc götürdüm kızım çişin varsa yap dedim yok dedi dışarı çıkardım salonun kapısının önüne çişini yaptısoruyorum niye wc de yapmadın diye yapamıyom ki diyor bana:mymeka:
allahtan halıları topladım hemen viledayla siliyorum yerleri ama yinede zor işbenneyaptımki
iyi akşamlar canımm sağol tatlım teşekkür ederimmŞenizŞeniziyi akşamlar kızlarr nasılsınız kamilem geçmiş olsun anneciğine tatlımzemuszemus
sağol canım teşekkür ederimm,bende kızgınım eşime son günlerde Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookhele bu akşam çok asabiyim :mymeka::mymeka:annene geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda iyileşir
yok canım evdeyim eşimin gelmesini bekliyorum daha gelmedi
gelsede maça gidecek çünkü 1 saat sonra halı saha maçı var.ay bu adam bugün yine beni sinir ettiÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
iyi akşamlarr şekerlerrr
annemden şimdi geldimm dün güneş dokanmış galiba gittiğimde çok bitkindi ayakta duramıyor başı dönüyordu çıkardı filan şimdi daha iyi kardeşimle gelinimiz kaldı yanında ben geldim sizler ne yaptınız bakalımm genelde herkes bu saatlerde parktasınız galiba ne güzel meleklerime iyi eğlencelerrr sizlerede kolay gelsin arkadaşlarımm:))))))))))))))))))
iyi akşamlar canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangecmiş olsun canım
sanada iyi aksamlar
yafrular benım kucuk cadı uyandı hemen cıse goturdum bıraz daha uyusa yataga yapacakmıstı sanırım
hadı ılk wcyı tutturusumuz tam anlamıyla:))))
darısı devamına ınsaallah
yemegımızı yıyıp dısarı cıkacagız bız accıkda oralarda yapsın napayım
hadı herkesı muckkkkkk
gorusmek uzere canlarım benım
herkese kolaylıklar dılıyorum
ah miniğim sen bir kere denk getirebilmişsin
benim cadı sabahtan beri 2 defa çiş yaptı birinide benim kucağımda hemde:jeyyar:ay hiç söylemiyo canım bu kız deli edicek benidelikafaduldenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
iyi akşamlarr şekerlerrr
öyle canım inşallah bu yaz kızlarımız wc gitmeyi öğrenicekler bizde o zaman şevvalciğe hava atarızzemuszemuskızlarımız büyüdü hııı deriz:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ah miniğim sen bir kere denk getirebilmişsin
benim cadı sabahtan beri 2 defa çiş yaptı birinide benim kucağımda hemde:jeyyar:ay hiç söylemiyo canım bu kız deli edicek benidelikafaduldenlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
hanımlar nerdesiniz
bugün eşimin izin günü ama son bir aydır her izin gününde amcasına yardıma gidiyo:jeyyar::jeyyar:
bugün gitmesini istemedim ne yaptı etti beni kandırdı yine gitti.bende akşama yemek yapmıcam dedim ne halin varsa gör dedim o da tamam yapma dışarda yeriz dedi:roflol:
şimdi onu bekliyorum gecikmez umarım o gelene kadar zafiyet geçirmeyelimdekaydirigubbakcemile3
iyi akşamlarr şekerlerrr
inşallah kısa zamanda öğrenir canım yoksa ben kafayı yicemdelikafadulden
az önce wc götürdüm kızım çişin varsa yap dedim yok dedi dışarı çıkardım salonun kapısının önüne çişini yaptısoruyorum niye wc de yapmadın diye yapamıyom ki diyor bana:mymeka:
allahtan halıları topladım hemen viledayla siliyorum yerleri ama yinede zor işbenneyaptımki
iyi akşamlar kızlar...bugünden beri çok halsizim,boğazlarım ağrıyor galiba grip oluyorum.cuma günüde begümün sınıfıyla taaaa beykoza pikniğe gidicez bu halde nasıl gidicem hiç bilmiyorum,gitmek istemiyorum ama kızımın hatrına mecburen gidicem herhaldebenneyaptımki
miniğim,mihribancım Allah ikinizede kolaylık ve sabırlar versin kaydirigubbakcemile5ben kızımda hiç uğraşmamıştım sadece 2 kere tuvaleti gösterdim o kadarkaydirigubbakcemile3inşallah oğluşumdada zorlanmam.(ay oğlum demek te çok garipmiş)
iyi akşamlarr kıslarrr
çok yorgun bir vaziyette döndümmm
evde tüm eşyalar yer değiştirdiii
ay benimde eklemlerim yar değiştirdi sanırım yorgunluktannnn
sizden enerji alıp normal halime dönmek için geldimmm
ama kimseler yok sanırsammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?