Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

cnm ilğin için çok teşekür ederim

çok haklsın bitanem
fakat büyüdükce sorunlraıda büyüyo
özelikle erkek çocuk başka oluyo
cnm kız en azında evde otur dedğin zaman otruyo ama erkek çocuk öyle değil hep kendi isteği olacak zaten bizde bu yaz yaza okuluna vermeyi düşünüyoruz baklaım sokaktan dah iyidir cnm
cnm
ne diyeyim allah yardımcımız olsun

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

artık bu zamnada kızı erkeği kalmadı
hepsi aynı merak etme -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

günaydın diyen bütün arkadaşlara tekrar günaydın kızlar.
çok fazla takılamıyorum sizlere.
yarın ve cuma gelmiyeceğim için işlerimi bugünden toparlamam lazım.onun için size fazla katılamıyorum.
ama fazla kaynatmayın yetişemiyorum size he.

kolay gelsin canım....

benim kızda başladı ufaktan bağırmaya,iyice çileden çıkmadan bi yatırıp uyutayım,sonra görüşürüz kızlar,valla arkadaşımında dediği gibi çok kaynatmayın ,sonra yetişemiyorum bende...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydınlar canlarım benım
herkese guzel bır gun dılıyorum
mıhrıban canım benım 32 aylık kıs koca kız olmus anam ogrenır bır haftaya merak etme seker
elıfde 23 aylıktı naz 22 aylık bu haftaya ogrenecek ınsaallah
talya canım hadı bakalım hayırlısı canım
adasımıza tıyolar verırız seker:))))ne demek.
herkesler nerdeler bugun sekerlerrrrrrrrrrrrrrr.

hadı kolay gelsın canım sanada
hafta sonu dugun var degılmı?ondan ızınlısın hadı bakalım ıyı eglenceler
bır omur boyu mutluluklar dılıyorum canım abınede
sanada ıyı eglenceler dılıyorum canım benım
gorusmek uzere

evet canım hafta sonu nikah var.cuma kınamız var.koşturmaktan bitap düştüm minikcim ya.
-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
çok yorgunum hayatım.
iyi dileklerin için çok saol tatlım.allah razı olsun.çok zor aşamalardan geldiler buralara geldiler hayatım.inşallah çok mutlu olurlar.:asigim: :asigim:
bende şayet fırsat bulabilirsem eğlenicem canım.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bılmemmı seker arkadasımı evlendırırken bende ne kadar yorulmustum kendı kızım evlenıyor sankı kosturmacalardan bende bıtap dusmustum ama dedıgın gıbı mutlu olsunlarda bır omur boyu tatlı yorgunluk bunlar
aaaaaaaa kıs sen gorumcesın anam dugun sahıbısın seker bıraz yorulur sonra oynar tepınır dınlenırsın merak etme.
ıyı eglenceler canım benım cok cok opuyorum

saol canım.allah razı olsun.
vallahi öyle.düğün sahibi olmak çok zor.hele erkek tarafı olmak dahada zor şekercim.
bende seni öptüm hayatım.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım hadi kolay gelsin
abinlere bir ömür boyu mutluluklardiliyoruza.s.a.s.a.s.a.s.

GÜNAYDIN KIZLARRR a.s.

CANIM Bİ YASTIKTA KOCASINLARR MUTLULUKLARR DİLİYORUM :asigim:

canım benim allah kolaylık versin.rabbim ömür boyu mutluluk versin:Saruboceq:
darısı benim başıma hayırlısıyla bi atlatsak yarabbim.cuma günü mobilyalar gelcek.temizliğe gittim dün,ya bu çeyiz serilene kadar kardeşimin evini kendi evimden daha çok temizlicem galiba.:roflol::roflol:

günaydın hanımlar
kamilecim annene tekrar geçmiş olsun canım
ebrucum kardeşine bir ömür boyu mutluluklar dinliyorum canım
frezyacım kendini kasma canım eminim oğlun sınavını iyi bir şekilde verecektir
miniğim öğrenir kızın diyosun ama daha az önce gözümün önünde çişini yaptı her lafı biliyo aklı herşeye eriyo bir bunu anlamak istemiyo.klava:klava:klava:
tabiki öğrenecek ama o zamana kadar bende delirmezsem iyilülülülülülülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…