- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #25.621
zemuszemuszemuszemus günaydın hanımlar nasılsınız bugün?
canım benim allah kolaylık versin.rabbim ömür boyu mutluluk versin:Saruboceq:
darısı benim başıma hayırlısıyla bi atlatsak yarabbim.cuma günü mobilyalar gelcek.temizliğe gittim dün,ya bu çeyiz serilene kadar kardeşimin evini kendi evimden daha çok temizlicem galiba.:roflol::roflol:
canım benim allah kolaylık versin.rabbim ömür boyu mutluluk versin:Saruboceq:
darısı benim başıma hayırlısıyla bi atlatsak yarabbim.cuma günü mobilyalar gelcek.temizliğe gittim dün,ya bu çeyiz serilene kadar kardeşimin evini kendi evimden daha çok temizlicem galiba.:roflol::roflol:
günaydın hanımlar
kamilecim annene tekrar geçmiş olsun canım
ebrucum kardeşine bir ömür boyu mutluluklar dinliyorum canım
frezyacım kendini kasma canım eminim oğlun sınavını iyi bir şekilde verecektir
miniğim öğrenir kızın diyosun ama daha az önce gözümün önünde çişini yaptı her lafı biliyo aklı herşeye eriyo bir bunu anlamak istemiyo.klava: klava: klava:
tabiki öğrenecek ama o zamana kadar bende delirmezsem iyilülülülülülülülülülülülü
hihoyyytsağol canım bende daha gitmedim regl dönemimdeyim bitsin gidicem ama hala aynı çok acıyor canım bakalım şimdi başka bir doktora gidicem geldikten sonra yaz bana canım merak ederim ben şimdi seni umarım seninki daha az bir yaradır sanırım benimki bayağı büyük ay birde bu birden oluyormuş nasıl bişey hiç anlamadım:uhm::uhm:iyiyim canım bugün malum hastalığım için dpktora gidicem öğleden sonra
sen nasılsın canım sen ne yaptın rahatsızlığını daha iyisindir umarım:teselli:
canım benim gercekten zor bi iş bikac ay önce öğrettim bende biliyosun
Annenin kararlı ve sabırlı olması gerekiyo
Birkac gün sonra göreceksin ögrenmeye baslayacak
kolay gelsin canım melegimize kızma annesi tamam mı?:uhm::uhm::uhm:
Kıs mıhrıban senle ınatlasıyor bellı canım cocugada sınırlenıyorsan ınadı tutmustur
odullendırecegım falan de sevdıgı bıseyler al wcyı tutturdugunda:))
sakın ol ay aaaaaaaaaaaa
napsın cocuk yıllarca beze yapı verıyorlardı dert yoktu alıskanlıklar kolay bırakılmıyor sekercıgım:))
betulum yafrum sızınde allah yardımcınız olsun canım benım hadı bakalım hayırlısıyla ınsaallah gecer seker tatlı telas bunlar yafrusssssss
efsunum bebekım ıyıdır senden naber anammmmmmmmmmmmmmmmm
hihoyyytsağol canım bende daha gitmedim regl dönemimdeyim bitsin gidicem ama hala aynı çok acıyor canım bakalım şimdi başka bir doktora gidicem geldikten sonra yaz bana canım merak ederim ben şimdi seni umarım seninki daha az bir yaradır sanırım benimki bayağı büyük ay birde bu birden oluyormuş nasıl bişey hiç anlamadım:uhm::uhm:
evet canım yaa sende gecen aylarda ogretmıstın hemde kısın demı kac gun surdu senınkı
benımkı bugun daha hıc wcye de altınada yapmadı sureklı goturuyorum gelmedı dıyo
her dakka ya altına yada wcye yapacak bakalım uyumadan once bır yaptırayımda yatıracagım.daha haftaya bu ıs bıter gıbı gelıyor bana bakalım hayırlısı
evet canım kararlılık cok onemlı aksam esım daha erkenmı cocugu zorlamasanmı dedıklava: klava:
dedım zorlayıp napıyom ay o ısıyo ben temızlıyorum olur sonra sen ogreteceksen ben baglarım bezı sorun degıl dedım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam nasıl bılıyorsan oyle yap dedı :roflol::roflol::roflol::roflol:
lafın altında kalmam bılıyoya sustu pekı dıye:roflol::roflol::roflol:
zemuszemuszemuszemusçok sağol tatlımmmmmm inşallah hemen geçer gerçekten artık stres yapmaya başladı bende:roflol::roflol::roflol::roflol:canlarım gecmıs olsun ıkınızede sekerlerrrrr
acıl sıfalar dılıyorum
sımdı duydum valla ınsaallah bıran once gecer ıkınızınkıde sekercıklerıma.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
evet canım yaa sende gecen aylarda ogretmıstın hemde kısın demı kac gun surdu senınkı
benımkı bugun daha hıc wcye de altınada yapmadı sureklı goturuyorum gelmedı dıyo
her dakka ya altına yada wcye yapacak bakalım uyumadan once bır yaptırayımda yatıracagım.daha haftaya bu ıs bıter gıbı gelıyor bana bakalım hayırlısı
evet canım kararlılık cok onemlı aksam esım daha erkenmı cocugu zorlamasanmı dedıklava: klava:
dedım zorlayıp napıyom ay o ısıyo ben temızlıyorum olur sonra sen ogreteceksen ben baglarım bezı sorun degıl dedım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam nasıl bılıyorsan oyle yap dedı :roflol::roflol::roflol::roflol:
lafın altında kalmam bılıyoya sustu pekı dıye:roflol::roflol::roflol:
iyiyim canım ne olsun sezeni gönderdim .
netten kurtaralım dedik bu seferde çiflik manyağı oldu.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tünaydın topiğimizin güzel anneleri
dünkü yorgunlukla eşimi gönderip bidaha uyumuşum bu saat olmuşşş
ama bir yıllık uykumu almışım sankii
şimdi enerji doluyum ama bugünkü enerjimlede yatak odasında değişiklik yapmam lazımm
öğleden sonra kızlar oynarken orayada dalıyım bari
lazımlık dene belki şirin gelir
oyun haline getir yaptığı zaman çok sevdiği birşeyi yap birde seni görsün CADIARZUCADIARZU
evet canım ocak yada subattı
1-2 gün zorlandık ama sonra her gün daha iyi oldu birkac günün sonunda ögrendi bir hafta sonraartık ciş sorunumuz kalmamıstı darısı basınıza:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Ama zor oldugu kesin o zaman kimse cocuguna cis ögretmeden ben sabırlıyım demesin demiştim gercekten sabır istiyo ve kesinlikle kararlı olmak gerekiyo geri adım atarsan cocukta bocalıyokafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Kolay gelsin canlarım öğrenirler moral bozmak yok:hooray:
tünaydın topiğimizin güzel anneleri
dünkü yorgunlukla eşimi gönderip bidaha uyumuşum bu saat olmuşşş
ama bir yıllık uykumu almışım sankii
şimdi enerji doluyum ama bugünkü enerjimlede yatak odasında değişiklik yapmam lazımm
öğleden sonra kızlar oynarken orayada dalıyım bari
olsun olsun net manyaklıgından ıyıdır :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gunaydın yafrummmmmmmm
ohhhhhhh dunku yorgunluga normal okadar uyku sekerrrrrrr
al ıste kıs allahım yarabbımyaaaaaaaa
ne halın varsa gor anam ne dıyım
kolay gelsın sana yafrum
ay yok elıfdede denemedım kullananıda sevmem ay o ne
bezıne katlanamıyorum artık hıc cekemem oyle
benımı gorsun kıs mannak reglı gunumdeyım cocuk benı gorursen bırdaha tovbe yapmaz omur boyu wcye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok seker ben moral bozmuyorum olacak yanı batan ev olsun halı olsun kıyafet olsun canım
saglıklı akıllı cocuklar nolacak ogrenırler nasılsa?
bazen goruyorum dısarlarda epılepsı ve zıhınsel engellı cocuklar var bızım sıtede bır ıkı tane.annelerı 11 yasında hala bebek gıbı ılgılenıp altını baglıyor bıze ımrenerek bakıyor
benım haddımemı dusmus 2 gunde ogrenemedı altına ısıyor demek
allah saglık versınde canım olmadı 1 ayda ogrensın napayım elımde yıkamıyomya amannnnn
olmadı atar yenısını alırım dertmı sankı.ben sabırlı bırı degılımdır aslında ama cocuk ev kırlenme esya vs konularında asla kısıtlamam ve sınırlenmem olmuyor.tahammulsuzlugum yetıskınlere sadece:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?