Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım arkadasım ay neden kuseyım sana canım benım
sorma basımıza neler geldı canım yaaaaa
dun dısarı cıkacagız dıye yazmıstımya hazırlandık gıyındık.ordanda ev gormesıne gıdelım arkadaslara dedık hedıyelerını alıp.kapıyı cektım kılıtlıyecegım.
ahaaaaa anahtar arkada kaldı.(((((
bızım cılıngıre tel ettık.oda pazar dıye erken kapatmıs.2 cılıngır bulduk onlarda acamadı.saat gec oldu.arkadaslarda hazırlanmıs bekledı gıtmesek ayıp olacak oraya gectık.annemlere gecelım dedık.ama hava sıslıydı ertesı gun eve donusum zor olur dıye.ust kattakı arkadasımda kalmaya karar verdık.onda kaldık.naz odasını yadırgadı uyumak ıstemedı gece sureklı uyandı annee ev ev dıyo.anlatamadımda sonunda uyudu.sabah 9 da aradım cılıngırı buldum.geldı actı ve evıme gırdım sonunda.bu kez cep telını aldım adamın.daha oncede aynı hatayı yapmıstık dedım daımı musterınız olduk :))
oyle yanı bebegım.sagolasın canım benım cok sukur daha kotusunden korusun rabbım.
allah kımseyı evsız barksız bırakmasın yaaa cok zor.
nerde olursa olsun ınsan rahat edemıyor sıgıntı gıbı hıssedıyor kendını.arkadasımda 5 senedır oturur sohbet ederım sabaha kadar oturdugumu bılırım.ama evıme gırememek cok zor oldu.sen nasılsın canım benım?melegım nasıl?

ah canim ya cok gecmis olsun ama güldüm haaaa :roflol: :roflol: :roflol:

iyi akşamlar meleklerin
güzel anneleri artık eşim
erken geliyor zor giriyorum
bugün etli yaprak dolması sardım
pek hamaratım doğrusu
neyse arada girer bakarım
öpüyorum sizleri ve meleklerinizi

slm kızlar nasılsınız bakalım ben bugun çarşıya indim işlerimi hallettim kızımın beslenmesini de götürdüm...baya gezmişim başım çok agrıyo dinlencem biraz sabah babam gelcek kahvaltıya...

iyi akşamlar kızlarrr
bugün annem we babam geldi
öğlen bize sürpriz yaptılar çok sewindik
hafta sonu gelememişlerdi
az önce gittiler bende hemen buraya damladım
eee sizler nasılsınız meleklerimiz de iyidir inş.

minik kuşum çok geçmiş olsun canım
hafta sonu bayağı olaylıymış
dinlenebildinizmi bırazcık canım

arkadaşlar hepinize iyi geceler diliyorum
geçmişi okuyamadım sadece bakıp çikiyorum çok
hepinizi çok özledim ben buğün dr randevum vardı çok şükür sımır testım temiz çikti çok sevindim kızlar ama dr en kısa zamanda yaram var dondurmamı istiyor
belki önümüzdeki hafta olacak şimdilik bu kadar .
Güzle prensesleride öpyorum hepinizi öpyorum
inşallah sabah görüşürüz

kızlar bugün cok yorucuydu yaa
carsaba okula gitcemden yemekleri yaptımkızımla dışarıda cıkktık
yatcam şimdi
efsun dolma istiyorum yaaa

emiy o benim başıma hep geliyor ya balık hafızalıyımben çilingir bizim evi ezberledi
hepiniziöptüm iii yi geceler
kalavyenin iki tuşunu cıkardı benim yaramaz zor yazıyorum

canım geçmiş olsun ....öpüyorum seni ve yavrularını..........

slm şekerler napıonuss benim komşular geldi oturduk şimdi gittiler bende buraya geldim hemen valla birsürü bulaşık çıktı bana onları yıkayıp evi yoplayıp öle yatçam sabah babam gelcek malum öptüm herkesi iyi geceler.......

iyi geceler daha yarım saat oldu eve geleli.
aklım hep sizde,çok uykum var.ama bi selam vermeden yatmak istemedim.:1hug:
sabah görüşürüz inş.hayırlı geceler,allah rahatlık versin meleklerime ve annelerinekaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun
bende bu kız nerde diyordum
neyseki kötü birşey yokmuş
ihmal etme sakınŞeniz

nerelerdeydin sen bakıyım
seni gezenti seni
neyse senin için değişiklik olmuştur
bizde işte o forumları gezerken yorulduk be canım
sana iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…