Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

rüyanaz oohhh ne güzel maşallah rüyamızın keyfi yerinde
aman oynasın canım öp benim için

ahahahhh sıkılmayı özledimmmmmmm
eskiden şikayet ederken şimdi sıkılmaya zamanım olmuyooo
ayağımda cimcimem bende burada geziniyorum

kizlar ya minikle konusamadim icime dert oldu nerelerde sohpetten seslendim banami küstü acaba :çok üzgünüm: :a015: öptüm seni mink Şeniz Şeniz :roflol: :roflol:

öperim teyzesi saol uyudu şimdi .
valla çok sıkıldım kız bugun ben annemler gitti öglen kendimi yalnız hissettim ...ama şimdi iyiyim arkadaşlarla grşüyorum netten.

kizlar ya minikle konusamadim icime dert oldu nerelerde sohpetten seslendim banami küstü acaba :çok üzgünüm: :a015: öptüm seni mink Şeniz Şeniz :roflol: :roflol:

canım minik sana neden küssün yani bence canını sıkma yoktur bişey ögleden sonra dışarı çıkçaktı şimdi eve döndümü bilmiyorum.......

nasılsınız hanımlar
bugün sizlere yazamadım evde değildim eşim ve çocuklarla gezmeye gittik
burda bugün güzel bir hava vardı.çocuklar için iyi oldu bu gezme tabii benim içinde:1rolleyes:
sizler ne yapıyosunuz meleklerinizi ve sizi öpüyoruma.s.

gülzeyno aramıza hoşgeldin canım
kızın kaç yaşında
allah yavrularını bağışlasın
görüşmek üzere şimdilik byyyyyyyyyyy:a015:

iyi geceler arkadaslar. Hosgeldin diyen arkadaslar sağolun hosbulduk...a.s.
kızım 2 yasını 1 hafta önce doldurdu adı zeynep dünya tatlısı bir melek
öptüm hepinizi güzel geceler...:1hug:kaydirigubbakcemile3

hoş geldin arkadaşım aramıza a.s.anca fırsat buldum misafirleri uyuttum size iyi
geceler demeye geldim meleklere iyi bakın öptüm
melek anneler a.s.:1hug:

günaydın güzel meleklerin,güzel anneleri
heinize mutlu bir hafta,mutlu bir gün
diliyorum.hepinizi kocaman öpüyorum.

kızlar bugün annemler kahvaltıya gelcek.sonrada gezmeye gitcez.:teytey:
ben kaçıyorum ortalığı toplıyayım,hazırlık yapayım.
kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın:1hug:

canım arkadasım ay neden kuseyım sana canım benım
sorma basımıza neler geldı canım yaaaaa
dun dısarı cıkacagız dıye yazmıstımya hazırlandık gıyındık.ordanda ev gormesıne gıdelım arkadaslara dedık hedıyelerını alıp.kapıyı cektım kılıtlıyecegım.
ahaaaaa anahtar arkada kaldı.(((((
bızım cılıngıre tel ettık.oda pazar dıye erken kapatmıs.2 cılıngır bulduk onlarda acamadı.saat gec oldu.arkadaslarda hazırlanmıs bekledı gıtmesek ayıp olacak oraya gectık.annemlere gecelım dedık.ama hava sıslıydı ertesı gun eve donusum zor olur dıye.ust kattakı arkadasımda kalmaya karar verdık.onda kaldık.naz odasını yadırgadı uyumak ıstemedı gece sureklı uyandı annee ev ev dıyo.anlatamadımda sonunda uyudu.sabah 9 da aradım cılıngırı buldum.geldı actı ve evıme gırdım sonunda.bu kez cep telını aldım adamın.daha oncede aynı hatayı yapmıstık dedım daımı musterınız olduk :))
oyle yanı bebegım.sagolasın canım benım cok sukur daha kotusunden korusun rabbım.
allah kımseyı evsız barksız bırakmasın yaaa cok zor.
nerde olursa olsun ınsan rahat edemıyor sıgıntı gıbı hıssedıyor kendını.arkadasımda 5 senedır oturur sohbet ederım sabaha kadar oturdugumu bılırım.ama evıme gırememek cok zor oldu.sen nasılsın canım benım?melegım nasıl?

canım minik sana neden küssün yani bence canını sıkma yoktur bişey ögleden sonra dışarı çıkçaktı şimdi eve döndümü bilmiyorum.......

dondum anam dondummmmmmm
donuzum muhtesem oldu canım yaaa
:roflol::roflol::roflol:
canım benım senıde opuyorum gorusmek uzere
cok yorgunum kahvaltı yapıp yatmayı dusunuyorum naz uyudugunda.
gece cok uyandı bende uyuyamadım dınleneyım gorusuruz ınsaallah
opuyorum senıve ruyamıda canım benım gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…