- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.581
günaydın canım biz iyiyiz,kahvaltımızı yaptık eşim işe gitti,halime bugün evde öğretmeni izinliymiş okula gitmeyecekti ayşederya yalnız okula gitmek istemiyorum diyince onu bırakmaya gittkaydirigubbakcemilei canım benim çok hoşuma gitti kardeşine ablalık yapması
bende çayımı içerken sizlere bakayım dedim uykum var biraz uyurum sanırım uyuyabilirsem netide biraz halime bırakacağım sen nasılsın prenseslrin nasıl seni ve mleklerini öpüyorum canımŞenizŞeniz
ruyanaz baban sadece kahvaltı için mi geliyo?merak ettim.
valla burda da hava soğuk.bizde üşüyoruz.
sorma tatlım 6 da yedide dikiliyo 10 a kadar ayaktagonca 2206 günaydın canım.
maşallah senin meleğin erkenci.
öp annesi benim yerimeŞeniz
efsunefecim sağol canım.dediğin gibi,keşke hep beraber toplansak.ama hepimiz ayrı yerlerdeyiz(((
ader günaydın hoşgeldin canım.nasılsın?
bana müsade,kızlar uyandı.kahvaltılarını hazırlıyayım.
sonra görüşürüz :teytey:
yok canım kahvaltı bahane rüyanazı görmek şahane...hem rüyanaz hastaydı ya işlerden o gelemedi göremedi o yüzden gelio annemlerden burası 1.30 saat zaten gelip kahvaltısını yapacak sonra işe gitçek amasyayada yolcu getirdi işte... ama hala gelmedi aradım yoldayım dedi bekliorum ....
günaydın miniğim
şükür gelebildin canım benimŞeniz
evet çok şanslıyım o yönden canım sizide allah kavuştursun canım benim...rüyanaz ne şanslısın yaaa benim babam yozgatta gelemiyo isten solayı cok özledim ccoook
tamam canım sadece merak etmiştim.
ruyanaza iyi gelir onları görmek.dedesiyle hasret gidersinler bakalım.
eşin nasıl canım.ne zaman gelecekti?
bengeldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gunaydınlar dılıyorum canlarım benım
aman allahım amma dolmus sayfalar oku oku bıtmedı yaaaaaaa
masaallah sızlere sekerlerım
ader betul emıy canım sagolun.ne guluyon kız emıyyyy vallahı pek sınır gelmıstı o an bana sımdı bende guluyorum ama.
dunurrrrrrrrr dalga gecme bak sanada bulastırırım belaparatonerlıgımı kalırsın kapıda.
sonra gorursun gununu sekerım(ay allah korusun valla cok zor)
ay sarma deme sekerım yaaaaaa.benımde canım ıstedı vallahı bayram ıcın saracagım bende.
gonca canım aynen oyle valla cılıngır bızıde tanıdı artık adamla ahbap olduk.cep nosunu aldım artık.neolur ne olmaz dıye.
ruyanaz canım benım masaallah ne guzel babanda gelmıs hadı gozun aydın canım.ruyam da cok sevınıyor.esınde az kaldı gelecek degılmı?bayram ıznı ıcın?uzunca bır tatıl sızlerı beklıyor canım cok sevındım canım sızın adınıza.
gul canım cok gecmıs olsun.dıkkat et kendıne canım.testlerının ıyı cıkmasına cok sevındım.cok sukur canım.
benım kızlarımda uyandı sımdı bana seslenıyorlar sekerler kahvaltıyı hazırlayım yapalım kahvaltımızı cok acıktım.buyrun gelın beraber olsun sekerlerrrrr.
tum arkadaslarım canlarım gorusmek uzere
meleklerımı cok cok opuyorum
sızlerede ıyı gunler dılıyorum
hersey gonlunuzce olsun ınsaallah
evet canım çok mutlu oldu rüyanaz babamın gelmesine....kahvaltı yaptı çıktı babam şimdi ...sen nasılsın canım öpüyorum seni..eşim bayramdan önce gelcek canım allah izin ederse yarın değilde haftaya çarşamba yanımızda 4 günlük bir izne gelcek canım....
allah kavustursun canım benım
bızlerde ıyıyız canım
kahvaltı yaptık camasır ortalık derken kosturmaca devam
havada cok soguktu yagmur yagdı az yumusadı ama kıs geldı sanırım
eve kapandık
bakalım nolacak sonumuz ıkı kızla evde :roflol::roflol::roflol:
bende sızı opuyorum canım gorusmek uzere canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?