Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ay kıslar bu arada ruyamda 3uncuye hamıleydımmmmm:))))))
anam bır uyandım korkuyla ay daha bu cısını ogrenmedı demısım:)))))))))))))))
allahım allahım evlere senlık bır uyanıstı hala kendıme gelemedım salak gıbıyım nerden estıyse:)))
onceden kız olacagını bılsem dogururum dıyordumya sımdı anam yooooookkkkkk ıstemem yeter
bunye kaldırmıyor artıkın
rabbım ısteyene versın ınsaallah
sızlerle paylasayım dedım.
sevvalcıgım evet seker acıkta kalmıs bıyerlerım sen soylemeden ben onaylayım dedım:)))))))hava sıcak dıye ustum acık uyumustum ondandır ondan:))))))

günaydın minikcimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlara gelsin canım hem rüyalar tersine çıkar derler yerimsenibeno yüzden rahat ol şekercimm
bencede yeter bize bize kızlarımız allah olmayanlara nasip etsin inş:Saruboceq:
kolay gelsin canım

çok mu korktun miniğim kız 3. yü düşünmek bile seni delirtti demi:roflol::roflol:
siz birde beni düşünün kız delikafaduldenbazıları bunları büyüt bir tane daha yap diyorlar belki oğlum olurmuş:dilcikar:bende ikiz oğlan olacağını bilsem yine yapmam diyorum
ay yeter canım kimse bizimle birlikte çocuk büyütmüyo dışardan konuşmak kolay geliyo herkese:mymeka:dediğin gibi allah olmayanlara versin biz bunları sağlıcakla büyütelim yetervereliniortak

sagolasın bebegım tersıne cıkacagı kesın seker zaten cıkmasada cıkmak zorunda anam yeter bunlar bana baksana benım okul elıfın okul nazın cısı derken kocayı hangı ara goremde 3leyem:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
saka bır yana dedıgın gıbı yafrum evet bu kızceler bıze yeter rabbım olmayana nasıp etsın ınsaallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sanada kolay gelsın bebegım hadı kactım artıkın ıslerımı halledıp geleyım ben

günaydın hanımlar
hepinize güzel birgün diliyorum.bugün burda serin bir hava var dünün aksine ama iyi oldu kaç gündür cayır cayır yanıyodu buralar biraz serinledik vallazemuszemuszemuszemus

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canım benım senın allah yardımcın olsun valla ne dıyım zor ısın
aman kıs ne bakıyon manyaklara kız cocuk annelerıne ıllakı bunu soyluyorlar
banada artık buda bıraz buyusun bır oglan yap dıyorlar sankı sıparısle oluyoama sureklı soyledıklerınde artık sınırlenıyorum gecenlerde bırıne artık patladım
valla 3 5 cmlık bır fazlalık ıcın kendımı kasamam dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oda elın kızına yarayacak dedım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben halımden memnunum dedım
kadın kaldı oylece bır dahada demedı sınır getırmıstı ama harbıden
salla seker onları allah saglık versın ınsaallah kızı oglanı yok hayırlı evlatlar nasıp etsın rabbım gerısı bos

betülcüm kolay gelsin sana canım yine yorucu bir gün seni bekliyor anlaşılan
GÜNAYDINNNNNNNNNN
güzel annelerrrr
hepinizin cuması mübarek
günü bereketli
sofraları tatlı
haneleri huzurrr dolu olsunnnnnn
mola verip size günaydın demeeye geldimmmm

sağol canım :1hug:hepinizin cuması mübarek olsun hanımlar

günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sanada günaydın canım:1hug:

3 5 cm lik fazlalıkmı :roflol:kız minik sen beni iyi güldürüyosun:roflol::roflol:
kadın eminim mum olmuştur bir daha ağzını açamaz.gerçi bazıları bundan anlıyolar iyi etmişsin canımvereliniortak

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

eee yalanmı kıs oglanın farkı ne sadece o.soyadını dusunerek oglan dogur derdınde herkes.
gul sekercıgım sende valla sustukca bakıyorum salak salak konusuyorlar artık oturtuverıyorum napayım he valla agzını acamadı bır daha arkamdan konusuyordurda onuda ben duymuyom sorun yok:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canım bu arada sabahdan berı naz 3 kere wcye gıttı ve cısım geldı dıye soyluyor.
bak naptım seker wcye gıdıyor suyu ac oynayacagım falan dıyor bende ıse sonra dedım
bır baktım cıs yaptı sonra suyu actık doldurduk ayagına bacagına dokerek hem yıkadık hemde oynadık.cocuklar severya ust bas ıslatmayı hosuna gıttı tabı cadının
yarım saat sonra cısım geldı dedı
suyla oynamak ıcın soyluyor sandım yıne once cısı goreyım sonra su dedım
aa bı baktım ısedı:roflol::roflol::roflol::roflol:
bu ısı kaptık sanırım canım.
hadı bakalım seker haftaya daha 3 4 gunumuz varken bukadar kolayladım bak ıstersen dene.belden asagısını yıkayıp oynuyoruz wcde pek hosuna gıdıyor sureklı wcye gıdesı var sımdıde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

mersıııı bebekımmmmmmmmm
oglan doguramayan kız analarının ıntıkamını aldımmmmmmmmmmmmm :hooray::hooray::hooray::hooray::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hanı cok da uzuluyorduk bılıyonuzyaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım dün akşamdan beri benim kızda çişini söylemeye başladı ama biraz geç söylüyo wc ye götürene kadar altına kaçırıyo sabah söyledi ama yine yetişemedik wc ye
benim kızda banyoyu istiyo canım banyoda sıcak suyla yıkıyorum ya poposunu sürekli banyoya gidelim diyo :bbo:

al intikamımızı canım aferin miniğim sana:hooray::hooray::hooray:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

seker sıcak suyla tabı sureklı oynamak ıster ben wcye alıstırıyorum oradakı cesmenın suyu soguk oldugun ıcın uzun sure oynamıyor:roflol::roflol::roflol::roflol:
uyanık olacaksın seker
soguk oldugu ıcın suyun hatrına bıraz oynuyor yıkıyoruz cıkıyor:roflol::roflol:
aldım bebegım aldım hıc affetmemmmmmkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

sağol canım kahve için çok güzel görünüyo kahvemizde:roflol:

afıyet bal seker olsun canım benımmmmmmmmm
haydın yafrular cene yapacam dıye muhtarıda oglen tatılıne gonderdım barı bu arada supurme yapayımda mesaısı baslayınca gıdeyım barı
ben kacıyorum bırazcık ev supurup sılem barıme
sohbet guzel ama evede bakmak lazım demı ama:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs sevvalcıgımmmmm nasıl gıdıyor seker:roflol::roflol::roflol::roflol:
mısafırlerıne selamlar yafrummmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

hadı bakalım sekerlerrrrrrrr saat 12 ve benım kahve saatım
haydı buyrun beraber olsun canlarım
afıyet olsunnnn herkese

ellerine sağlık canımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah baya ilerleme sağlamışsınız bravo meleklerimeealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizöpüyorum şeker yanaklarından

minkcim kolay gelsin canım ben akşam aklıma esti süpürge toz alma hepsini hallettim
yemek faslıda yok bu akşam yatılı bölge okulunun şenliği varmış oraya gideceğiz orada yeriz bişeyler birtek oakta çilek var reçel için ınuda indirdimmi rahatım bu gün:)))))))))))

oh canım rahatsın yemek telaşın yok alkisalkisalkis
ben akşama dolma yapmıyı düşünüyorum canımcokacimcoookkızlar çok seviyolar
sabahtan beride hiçbir iş yapmadım aslında bende kalkıp bir eve el atsam iyi olacak
akşamada markete gidecez bakalım :1rolleyes:sonra görüşürüz hanımlar
byyyyyyyyyyyyyyy öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah canım ne güzel bir duygualkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gerçektende insan çok duygulanıyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sorma canım bu resmi yüklediğim için bile kıyameti kopardı.
sana kızmaz ama merak etme opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…