Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kamılem sekercıgım sagolasın canım benım
ohhh ohhh hamaratım benımmmmm afıyetle yıyın ınsaallah canım benım
benımde yemek derdım yok cok sukur bugun temızlıgıde bıtırdım nazı yatırdım bır dus alıp muhtarıma gıdem gelem.
efsunum bebekımmmmmmmmmm eeee genc kız oldu tabı bebeklık resımlerını ıstermı artık
sen buraya koyunca kıyametler kopuyor kendı fecalerde masaallah sureklı fotolarda:))))))))))

ay evet ya ne kaprisli canım ,
o resmide eski binici hocası eklemiş
tesadüf gördüm.ama gerçek şu ki kızımla o gün
çok gurur duymuştum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

>> Bir köy çocugu sehrin en büyük marketinde ise basvurur. Dünyanin bu en
> >> büyük alisveris merkezinde hersey ama her sey satilmaktadir.
> >>
> >> Patron sorar:
> >>
> >> - Daha önce hiç saticilik yaptin mi?
> >> - Evet köyümde bu isi yaptim.
> >>
> >> Patronun gözü çocugu tutar:
> >>
> >> - Iyi, yarin basliyorsun.
> >>
> >> Ertesi gün aksam olur ve patron çocugu karsisina alir;
> >>
> >> - Evet, bugün kaç kişiye satis yaptin??
> >>
> >> - Bir
> >>
> >> - Ne bir mi? Digerleri 20-30 satis yaptilar. Nasil bir? Kaç dolar tuttu peki?
> >> - 320.334.00 USD dolari.
> >>
> >> Patron sasirir ve sorar:
> >> - Nasil becerdin bunu?
> >>
> >> - Adama basta küçük boy bir olta, sonra orta boy ve sonra da büyük boy
> >> bir olta sattim. Adama nerede balik tutacagini sordum. Kiyida diyince
> >> bir tekneye ihtiyaci oldugunu söyledim. Tekne bölümüne indikçe çift
> >> motorlu, yelkenli, lüks bir yat sattim. Vosvosuyla bunu çekemeyecegini
> >> söyleyince son model 4x4 bir jeep sattim.
> >>
> >> Patron kendinden geçer:
> >>
> >> - Ne diyorsun, bütün bunlari bir küçük olta almaya gelen adama mi sattin?
> >>
> >> Genç çocuk cevap verir:
> >>
> >> - Yoo aslinda karisi için bir tane ORKİD istemisti...Ben de ona söyle
> >> dedim: -"Haftasonun mahvolmus, sen en iyisi baliga git..."
> >>

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oda ıyıymıssssssssssssssssssss
kocaları bu kadar bılınclı alısverıs merkezlerıne gondermemek lazım demekkı sekerlerrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
paylasımın ıcn sagolsın canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sekerlerrrrrrrrrrrrrr
nazar degmesın ınsaallah ama kızım wcyı ogrendıııııııııııııııııııııııııı teyzıslerıııııııııııııı
oglen yatırdım ve sımdı kalktı bezını baglamamıstım yatak koruyucusu vardı ısersede sorun olmaz dıyordum.uyandı geldı annecıgım cısss dedı kostuk hemen wcye bır yaptı ınanamazsınız tutmus okadar saat
sonra tuvalet kagıdı ıstedı aldı bır parca sılısını bır gorsenız sonrada su dedı suyunu doktuk cıktık yıkıyacam katla dedı:)))
ellerını yıkamaya banyoya gıttııııı
allahım allahımmmmm nasıl sevınclıyım anlatamam
kasıyım bıyerlerımıde ınsaallah bu haftaya hallolacak bu ıs canlarım
mıhrıbanım bebekım az kaldı gayret yafrummmmmmmmmmmmm en fazla 7 10 gunde bıtırdık bu ısı sekercıgım tam anlamıyla

:roflol::roflol::roflol:

gözün aydın minikçim alkisalkisalkis alkisalkisalkisaferin naza alkisalkisalkis

merhaba kızlar bende şimdi geldim,sabahtan dr kontrolümüz vardı,gelişimi gayet iyiymiş 6300 olmuş kilosu ben 1,5 ayda 1,5 kilo almış az değilmi dedim oda 4.aydan sonra hareketlendikleri için kilo alımlarının azalması normal dedi.oradan görümcemlere kahvaltıya gittik allah o kıza sabır versin ev tımarhane gibi ikizler çok yaramaz sürekli kız peşlerinde sarp elleme oğlum,yamaç gitme oğlum derken kafayı yemezse iyidir,onu görünce halime şükrettim...

bu hikayeden kocamı yanlız alışverişe göndermemem gerektiğini öğrenmiş oldumCADIARZU:roflol::roflol::roflol:

gözün aydın canım,eeee şimdi kızın bi çikolatayı haketti anneesi...kaydirigubbakcemile3

canım benım masaallah bebegımıze sekercıgım
evet drununda dedıgı gıbı canım artık hareketlenmeye baslayınca daha az kılo alırlar ve buyudukce secıcılıklerı artar yemek konusunda ınatlasıp yememeye calısırlar sureklı degısır artık
allah yardımcısı olsun canım yaaa gorumcenınde 2 oglan hemde cıfte bela desene:)))
allah yardımcısı olsun vallahı zor cocuk mılletıyle ugrasmak

sagol canım benım bakalım her gecen gun daha ılerlıyoruz
evet bende dusunuyordum
babam aradı burada bır ısı varmıs torunlarda evdeyse goreyım dıye gelırkende cıkolata getırmıs ama nazın tatlıyla arası yok
bır parca aldı dunya kadar su ıctı ıcı yandı sımdıde wcde sık sık gelıp gıdıyor
o kadar su ıcınce cıs gelıyor sandı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

zemuszemusiyi akşamlar kızlarrrr giremedim bugün hiç nasılsınız bakemmmzemuszemus

ıyı aksamlar canım cok sukur ıyıdır seker senden nabersınnnnnnnnnnn

zemuszemuszemuszemuszemuszemusiyiz tatlım ne güzel çiş sorununu halletmişsiniz çok sevindim ayy birde biz atlatsak şu çiş dönemini ne güzel olucak:roflol::roflol::roflol:

zemuszemuszemuszemuszemuszemusiyiz tatlım ne güzel çiş sorununu halletmişsiniz çok sevindim ayy birde biz atlatsak şu çiş dönemini ne güzel olucak:roflol::roflol::roflol:

evet valla bundan sonrası daha kolay canım bugun daha hıc altına yapmadı 2 saatte bır cıs dıyor oglende uykuda tutmus uyanınca yaptı derken sanırım 1 2 gune hallolacak bu ısde sonra geceye baslayacagız
bır veya ıkı kere kaldıracagım gecede onada alıstımı ıslem tamamdır:roflol::roflol::roflol:
olur canım hallolur merak etme bak daha dun sınır gelıyordu benımle ınatlasıyor dıye bugun hallettı
saglık olsunda hepsı oluyor.
cıs ogrenene kadar dısarı yasak dedıgımdenmıdır nedır hızlı ogrenmeye basladı:roflol::roflol:
anlıyorda cadı anne atta dedı cıs yapmadan tuvalete atta yok dedım sustu kaldı:roflol::roflol::roflol:
bence dısarının hatrına ogrendı gıbıme gelıyor ama olsun:roflol::roflol::roflol:

herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım benım
esım gelmek uzere bende cıkayım ortalıgı accık toplayalım heryer oyuncak adam kacacak bıgun evden:))
gorusmek uzere canlarım benım hepınızı cok cok opuyorum meleklerımıde muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

İyi akşamlar kızlar,az sonra ütüye başlıyacam,önce size bi bakıyım dedim...sengözlerimebaksanab

İyi akşamlar kızlar,az sonra ütüye başlıyacam,önce size bi bakıyım dedim...sengözlerimebaksanab

kolay gelsın sekerrrr
ıyı aksamlar sanada canım
kızlar uyudu esımle bende fılm keyfı yapacagız uzun zamandır ızlemıyorduk soyle basbasa
kardesımde dısarda gec gelecekmıs
kocıskomla sarılıp cayımızıda alıp fılm ızleyelım dıyoruz
sızlere bır bakayım dedım bendea.sa.sa.s

alkisalkisalkisoh oh ne güzel romantik takılın bu akşamda enişteyle benim eşimde işte 12 1gibi geliceksenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

alkisalkisalkisoh oh ne güzel romantik takılın bu akşamda enişteyle benim eşimde işte 12 1gibi geliceksenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ay kıyamam sana ben canım benımmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbunlar sana bebekımmm aglama kıyamammmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…