Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

:1hug:sağol tatlım çok iyi geldi bende seni çok öptümzemuszemuszemuszemus iyi geceler tatlımmzemuszemuszemuszemus

selamm kıslarrr
yoğun bir günün ardından nihayettt
pc ye sıra geldiii
misafirlerim geldi en iyi şekilde ağırladımmm
misafirlerin ardından ortalığı toparlayıp bulaşıklarımı yıkadaımmm
az öncede kızlara banyo yaptırdım yerlerine yatırdım ve mesai bitti diyeee pc mimn başına geçtimmm
siz neler yaptınız geçmişi okumadımm
umarım kimsede yaramazlık yokturrr

merhaba kızlar serra aşısını oldu şimdi uyuyor eşimle bu gece nöbetteyiz ateşlenmez dilerim kuzuma kıyamıyorum

iyi geceler kızlar...bugün kızımın okul pikniği vardı önceden kararlaştırıldığı için bu halde bu moralle birde pikniğe gittim yolda içim dışıma çıktımafoldumbenyarında sabah ilk işimiz doktora gitmek olacak...dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım...çok yorgunum hemen yatıcam.hepinize iyi geceler.tatlı rüyalar.mirmirmirmir

canım tüm dualarım seninleeee
ama iyi düşün ve iyi şeylerle karşılaşşş
sen kendini üzersen sonra damadımda üzülür annesiii
sen pozitif olki oda pozitif olsunnnn
allahım seni hep güzel şeylerle karşılaşitırsınnnn

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi gecelerr şekerlerrr
nasılsınız yatılı bölge okulunda şenlik vardı oradaydık eğlendik geldik kızkardeşimde benimle geldi
bende yatacaklar bugece yeğenim pek mutlu oldu bizde uyumaktan:)))))))))
minikcim maşallah nazımıza öğrenmiş annesi bravoo alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ksoum geçmiş olsun canım meleğimize inş ateşlenmez
sevvalcim gözünaydın şekercim atlatmışsın bu günü alnının akıyla:)))))))))))))))))
tüm meleklerimi ve annelerini çok öpüyorumm iyi gecelerrr görüşmek üzeree

dualaımız seninle canım inş iyi haberler alacaksınn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba hanımlar
bizde akşam yemekten sonra markete alışverişe gittik eve geldikten sonrada adanalı başladı hepimizin favori dizisikaydirigubbakcemile3onu izledik
az önce iki kızım uyudu en büyük tv izliyor bende yanınıza geldim hemen ama bugün çok yoruldum gün boyu benim küçük cadıyı wc taşıdım üstüne günlük işler yemek market alışverişi derken çok yoruldumbenneyaptımki

senin içinde yorucu birgün olmuş canım
neyseki misafir faslını atlattın artık rahat tahat oturursun canım
ne olsun şevvalcim ben kızımla uğraştım gün boyu wc ye gittik geldik beraberkaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar serra aşısını oldu şimdi uyuyor eşimle bu gece nöbetteyiz ateşlenmez dilerim kuzuma kıyamıyorum
geçmiş olsun canım

inşallahb herşey yolunda gider canım dualarımız sizinle
sanada iyi geceler

hadi gözünaydın canım .benim cadıda bugün çişini hep söyledi wc ye yetiştirdim cadıyı ama arada boşu boşunada götürüyordu beni :jeyyar:çişim var diyor ama yapmıyo
miniğim ben uyurken yani geceleri altını bezliyorum canım daha güvenemiyorum o kadar
şimdilik gündüzü öğrensinde geceyi sonrada öğrense olura.s

bu gece pek giren olmamış topiğimizekaydirigubbakcemile3
iyi gecelermirmirmirmir hepiciğinizi öpüyorum nanağınızdan:roflolpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

arkadaŞlar pazarertesıne kadar gıremeye bılırım

ne olur oĞlum ıÇın ve sınava gıren tÜm ÖĞrencılerımıze dualarınızı

eksık etmeyın Şımdıden allah razı olsun hepınızde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…