- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.001
:1hug:sağol tatlım çok iyi geldi bende seni çok öptümzemuszemuszemuszemus iyi geceler tatlımmzemuszemuszemuszemusay kıyamam sana ben canım benımmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbunlar sana bebekımmm aglama kıyamammmmmmmmmm
iyi geceler kızlar...bugün kızımın okul pikniği vardı önceden kararlaştırıldığı için bu halde bu moralle birde pikniğe gittim yolda içim dışıma çıktımafoldumbenyarında sabah ilk işimiz doktora gitmek olacak...dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım...çok yorgunum hemen yatıcam.hepinize iyi geceler.tatlı rüyalar.mirmirmirmir
dualaımız seninle canım inş iyi haberler alacaksınn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:iyi geceler kızlar...bugün kızımın okul pikniği vardı önceden kararlaştırıldığı için bu halde bu moralle birde pikniğe gittim yolda içim dışıma çıktımafoldumbenyarında sabah ilk işimiz doktora gitmek olacak...dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım...çok yorgunum hemen yatıcam.hepinize iyi geceler.tatlı rüyalar.mirmirmirmir
senin içinde yorucu birgün olmuş canımselamm kıslarrr
yoğun bir günün ardından nihayettt
pc ye sıra geldiii
misafirlerim geldi en iyi şekilde ağırladımmm
misafirlerin ardından ortalığı toparlayıp bulaşıklarımı yıkadaımmm
az öncede kızlara banyo yaptırdım yerlerine yatırdım ve mesai bitti diyeee pc mimn başına geçtimmm
siz neler yaptınız geçmişi okumadımm
umarım kimsede yaramazlık yokturrr
geçmiş olsun canımmerhaba kızlar serra aşısını oldu şimdi uyuyor eşimle bu gece nöbetteyiz ateşlenmez dilerim kuzuma kıyamıyorum
iyi geceler kızlar...bugün kızımın okul pikniği vardı önceden kararlaştırıldığı için bu halde bu moralle birde pikniğe gittim yolda içim dışıma çıktımafoldumbenyarında sabah ilk işimiz doktora gitmek olacak...dualarınıza çok ihtiyacım var canlarım...çok yorgunum hemen yatıcam.hepinize iyi geceler.tatlı rüyalar.mirmirmirmir
sekerlerrrrrrrrrrrrrr
nazar degmesın ınsaallah ama kızım wcyı ogrendıııııııııııııııııııııııııı teyzıslerıııııııııııııı
oglen yatırdım ve sımdı kalktı bezını baglamamıstım yatak koruyucusu vardı ısersede sorun olmaz dıyordum.uyandı geldı annecıgım cısss dedı kostuk hemen wcye bır yaptı ınanamazsınız tutmus okadar saat
sonra tuvalet kagıdı ıstedı aldı bır parca sılısını bır gorsenız sonrada su dedı suyunu doktuk cıktık yıkıyacam katla dedı:)))
ellerını yıkamaya banyoya gıttııııı
allahım allahımmmmm nasıl sevınclıyım anlatamam
kasıyım bıyerlerımıde ınsaallah bu haftaya hallolacak bu ıs canlarım
mıhrıbanım bebekım az kaldı gayret yafrummmmmmmmmmmmm en fazla 7 10 gunde bıtırdık bu ısı sekercıgım tam anlamıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?