Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

merhaba kızlar,topiğimizin ilk bebişi dünyaya gelmiş.
papatya 0606 mesaj atmış bana,ayın 7 sinde gece saat 1.30 da dünyaya gelmiş meleği.

ay ay ay topıgımızın en kucuk bebegı dunyayamı gelmısssssssss
hadı hayırlı olsun allah saglık mutluluk uzun omurler nasıp etsın ınsaallah
haberdar ettıgın ıcın cok mersı bebekımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sagolasın canım benım
oku bebegım bende begenerek okudum sızlerlede paylasayım ıstedım daha guzel meleklerımıze bakalım dıye
sagol canım evet nazın gozu mıkrop kalmıs canım yaa kan ıcınde kuculmustu acılmıyor capaklanıyordu dr damla verdı bugun daha ıyı ınsaallah 1 2 gune gecer
tekrardan sagolasın canım benım bende opuyorum canı sızlerı

aman canım kotu dusunme bundan sonra daha dıkkatlı olursun canım
sagolasın cok tesekkurler edıyorum

hanımlar yemeğimizi yedik ben hemen yanınıza uçtum
sizlerde gelin iki sohbet edelimzemuszemuszemuszemus

afıyet olsun canım benım
benımde dızı baslamak uzere ama arkadasıma gıdecegım sac boyayacakmısım
kızları babaya satıp gıdecegım oglen 1de yattılar 5.30da uyandılar bugun sanırım 10dan once yatmazlar
accık babayla oynasınlar bende kacam:roflol::roflol::roflol:
herkese ıyı aksamlar dılıyorum gorusmek uzere ınsaallah
meleklerımıde cok cok opuyorum

merhaba kızlar,topiğimizin ilk bebişi dünyaya gelmiş.
papatya 0606 mesaj atmış bana,ayın 7 sinde gece saat 1.30 da dünyaya gelmiş meleği.
ne güzelalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis maşallah allah bağışlasın meleğimizi :Saruboceq::Saruboceq:
kızlarr yeniden teyze olduk şimdi değil mikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin yeni meleğimizzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hanımlar yemeğimizi yedik ben hemen yanınıza uçtum
sizlerde gelin iki sohbet edelimzemuszemuszemuszemus
ben geldim şekerrr aa bak böyle ortadan kaybolmak yoklmaz:
haber vermeden tamammılmaz:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
minikcim hadi kolay gelsin canım iyi boyamalarr bu arada da neler kaynatırsınız dimiyerimseniben

kamilecim ben geldim ama sen yoksun:gitme:
hanımlar bu arada bu yeni gülümsemeler çok şeker demilmaz::umursamaz::sinifsinif:

iyi akşamlar melek anneler opuyorumnanaktan
dün akşam kızımın kep töreni vardı muhteşem geçti opuyorumnanaktanzemuszemus
sizler nasılsınız umarım herkezler iyidir öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

iyiyim canım sen nasılsın
şimdi ne kadar çok gururlanmışsındır sen değilmi tinkimicimzemuszemuszemuszemus
allah bizlerede gösterir o günleri inşallah:Saruboceq:

iyiyim canım sen nasılsın
şimdi ne kadar çok gururlanmışsındır sen değilmi tinkimicimzemuszemuszemuszemus
allah bizlerede gösterir o günleri inşallah:Saruboceq:

evet canım hem ağladım:gitme: hem güldüm gururlandım hele kepleri fırlatıncasenağlama
ne karışık bir durumdu :kedi:
allahım sizlerede nasip etsin hepimizin yavrularına :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi geceler kızlar ben geldim nerdesiniz bakıyım.

ıyı geceler sekercıgım nabersın canım benım
arkadasın sacını boyadım geldım seker ee sen nasılsın annıslere selamlar opuyorum ellerınden yafrummmm

evet canım hem ağladım:gitme: hem güldüm gururlandım hele kepleri fırlatıncasenağlama
ne karışık bir durumdu :kedi:
allahım sizlerede nasip etsin hepimizin yavrularına :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay canım benım ne guzel yaaa
tabı duygulanmıssındır seker yaa
darısı basımıza ınsaallah bakalım bızlerde goruruz ınsaallah

sağol canım söylerim
çok iyiler ama benim şaftım kaydı resmen
şimdi yatacağım gece hiç uyumadım
ama sizlersizde yyapamadığım içi bakmadan çıkamadım canım öpüyorum canım seni
ve sizleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ok canım benım ıyı geceler dılıyorum sana dınlen canım yarın konusuruz ararım seker fırsat buldugumda
accık denızın sesını dınletırsın banaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
fena halde tatılım geldı sorma valla yaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
gecen senle konusurken enıste aldıya telı senden en kısa zamanda gelıyonuz tamammı dedı
zatı tatılım gelmıs enıstede ısrar ettıkce durasım yok buralarda sorma ayol:roflol::roflol::roflol::roflol:
hayırlısıyla su ıznımız bır gelsedı bakalım
neyse bebekım cok cok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selamlar efecıgıme sezosuma enısteme annenlere herkeslere
ıyı tatıller yafrummmmmmmmmmm

maşallah ne güzel canım yaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktandarısı inş ilerde bizeekaydirigubbakcemile3
iyi geceler kızlar ben geldim nerdesiniz bakıyım.
oooo kimler gelmişde biz yokmuşuz hoşgeldin canım ne güzel annenlere kavuştun kaydirigubbakcemile5kumsalda benimde içinde yürü olurmu canımm güya denizli bir ilde yaşıyorumm 2 yıl oldu kumsalda yürümeyeli mafoldumbendeniz sevdam depreştikaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2bugün bu topiği ben aayım dedimkaydirigubbakcemile2

günaydınnnn hayırlı sabahlarrr
güzel birgün geçirmemiz dileğiylea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

egemcim günaydınnna.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…