- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.421
ay çok sevindim canım...allah analı babalı büyütsünalkisalkisalkisalkisalkisalkismerhaba kızlar,topiğimizin ilk bebişi dünyaya gelmiş.
papatya 0606 mesaj atmış bana,ayın 7 sinde gece saat 1.30 da dünyaya gelmiş meleği.
merhaba kızlar,topiğimizin ilk bebişi dünyaya gelmiş.
papatya 0606 mesaj atmış bana,ayın 7 sinde gece saat 1.30 da dünyaya gelmiş meleği.
miniğim paylaşımların için çok sağol canım,hepsini okuyamadım daha ama şöyle bi göz gezdirdim önemli yerlere değinmişsin.şu an kızımın arkadaşları var.ev sakin değil sonra okucam canım hepsini.a.s
senin kızlardan birimi rahatsız ben mi öyle gördüm.eğer rahatsız sa çok geçmiş olsun.acil şifalar öpüyorum meleklerinle birlikte senideŞenizŞenizŞeniz
sevalcım geçmiş olsun cnm
bitanem çok teşekür ederim
minğim çok üzüldüm ya allah göstermesin
arkadaşininda başi sağolsun cnm
sorma dünü hiç unutmaıyorum allah korudu yavrumu
o kadın bağrmasydı bende döüp bakmasydım işişten geçmişti aman allahım ya aklıma geldikçe fena oluyorum allah sen yavrularımızı koru:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cnm bu arada nazıma çok geçmiş olsun ve öpyorum opuyorumnanaktan
hanımlar yemeğimizi yedik ben hemen yanınıza uçtum
sizlerde gelin iki sohbet edelimzemuszemuszemuszemus
ne güzelalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis maşallah allah bağışlasın meleğimizi :Saruboceq::Saruboceq:merhaba kızlar,topiğimizin ilk bebişi dünyaya gelmiş.
ben geldim şekerrr aa bak böyle ortadan kaybolmak yokhanımlar yemeğimizi yedik ben hemen yanınıza uçtum
sizlerde gelin iki sohbet edelimzemuszemuszemuszemus
ben geldim şekerrr aa bak böyle ortadan kaybolmak yoklmaz:
haber vermeden tamammılmaz:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
minikcim hadi kolay gelsin canım iyi boyamalarr bu arada da neler kaynatırsınız dimiyerimseniben
buradyım canımm evet çok şekerlerrr:kedi:kamilecim ben geldim ama sen yoksun:gitme:
hanımlar bu arada bu yeni gülümsemeler çok şeker demilmaz::umursamaz::sinifsinif:
iyi akşamlar melek anneler opuyorumnanaktan
dün akşam kızımın kep töreni vardı muhteşem geçti opuyorumnanaktanzemuszemus
sizler nasılsınız umarım herkezler iyidir öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
buradyım canımm evet çok şekerlerrr:kedi:lmaz::sinifsinif::gitme::umursamaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sen nasılsın
şimdi ne kadar çok gururlanmışsındır sen değilmi tinkimicimzemuszemuszemuszemus
allah bizlerede gösterir o günleri inşallah:Saruboceq:
iyi geceler kızlar ben geldim nerdesiniz bakıyım.
evet canım hem ağladım:gitme: hem güldüm gururlandım hele kepleri fırlatıncasenağlama
ne karışık bir durumdu :kedi:
allahım sizlerede nasip etsin hepimizin yavrularına :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ıyı geceler sekercıgım nabersın canım benım
arkadasın sacını boyadım geldım seker ee sen nasılsın annıslere selamlar opuyorum ellerınden yafrummmm
ay canım benım ne guzel yaaa
tabı duygulanmıssındır seker yaa
darısı basımıza ınsaallah bakalım bızlerde goruruz ınsaallah
sağol canım söylerim
çok iyiler ama benim şaftım kaydı resmen
şimdi yatacağım gece hiç uyumadım
ama sizlersizde yyapamadığım içi bakmadan çıkamadım canım öpüyorum canım seni
ve sizleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
maşallah ne güzel canım yaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktandarısı inş ilerde bizeekaydirigubbakcemile3iyi akşamlar melek anneler opuyorumnanaktan
dün akşam kızımın kep töreni vardı muhteşem geçti opuyorumnanaktanzemuszemus
sizler nasılsınız umarım herkezler iyidir öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
oooo kimler gelmişde biz yokmuşuz hoşgeldin canım ne güzel annenlere kavuştun kaydirigubbakcemile5kumsalda benimde içinde yürü olurmu canımm güya denizli bir ilde yaşıyorumm 2 yıl oldu kumsalda yürümeyeli mafoldumbendeniz sevdam depreştikaydirigubbakcemile3iyi geceler kızlar ben geldim nerdesiniz bakıyım.
günaydınnnn hayırlı sabahlarrr
güzel birgün geçirmemiz dileğiylea.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
egemcim günaydınnna.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?