Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ya ben size niye teşekkür repi yerinden msj gönderemiyorum..kime tıklasam bu üyeyei değerlendirmek için başka üyleride değerlindirin diyorrrrrr...

günaydın şekerlerrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günayın canımmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan nasılsın

günayın canımmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan nasılsın
idare eder şekercim alejim vardı polenlere azdı ndense 2 gündür dr gittim iğne verdi
biray rahat edersin dedi dr iğnede burada yokmuş merkezden gelecek spariş verdik onu bekliyorum şekercimm malum şekerlerde tatile girdi pc sırasına girdikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sen nasılsın canımm meleğin nasılopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam canlarım benım
guzel bır hafta sızlerın olsun ınsaallah
bugun sabahtan berı ev ıs kosturuyorum yemeklerıde hallettım cumartesı annemlere gıtmıstık kardesımde bızımle geldı
cok yemek kulturu yoktur tek hucrelı canlı gıbı adam:)))borek corek kırıntı seklınde beslenıyor
sabahtan kalktım pogaca borek kısır falan yaptım aksama yemegımı yaptım kızlara corba yaptım oglene ortalıgı toparladım camasırları yıkadım sımdıde sızlere kostum accık dınleneyım dıye
tınkımı bebekım hayırlısı olsun ınsaallah melegımızın hakkında canım benım
belınay canım gule gule kullansın melegım elıfte ıstıyor kendı parasını bırıktırmıs alacagım dedı bende anlasma yapmıstım gecen ay 1 ay boyunca takvıme her gun aksam aksam benı uzerse aglayan surat uzmezse gulen surat cızecektık ay sonunda hangısı coksa ona gore alıp almayacagımıza karar verecektık:)))
bıraz uzdu ama yınede gulen surat fazla geldı hakettı odulunu:)))
hemen her ıstedıgı olmasın dıye boyle seylerle odullendırerek kıymetlı oluyor.cumartesı bızde almaya gıttık ama karne hedıyesı dıye herkes bıtırmıs wınxlı bır tane gormustu esım hafta ıcı gelecek dedıler bakalım beklıyor benımkıde hevesle:)))
ay hıc bıtmıyor eksıklerı yaaa bakalım kucuk ne yapacak oda tutturmaz banada dıye ınsaallah.
rotus canım bızdede oluyor bazen baska uyelerı degerlendırım bıraz dınlendıkten sonra verebılırsın daha once verdıgın kısılere
benımde su an oyle baskalarını degerlendır dıyo:)))
sanane ay demı ama kımı degerlendırecegımı:))))))))))

canım benım nabersın sekerrrrrr
gecmıs olsun canım
pc kavgası basladımı sızdede hadı allah yardımcın olsun
sıraya gırdınız desene
soyle meleklerıme bızden cok ayırmasınlar senı bebekımmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım ya.....ay o polenlerle laerji ne fena bişey ya...en güzel günlerde çıkıyor....hadi inşallah iğneyi vurulunca rahatlarsın canım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyiyiz biz kızımda iyi...evde çok canı sıkılıyormuş bu günlerde ondan dertli..hiç eğlenemiyormuş..işten eve gidince ne kadar oyun varsa benimle oynamaya çalışıyor..dengemi sarstı biraz :çok üzgünüm:

maşallah o ne ya....o kaar işi sen bu saate kadarmı yaptın...aman nazar değmesin...
ay bari biraz bekliyeyemi sonra değerlendiririmmmmmmmmmmmmmmmm sağollllllllll...bende benimki bozuldu sandımmmmmmmm:jeyyar:

maşallah o ne ya....o kaar işi sen bu saate kadarmı yaptın...aman nazar değmesin...
ay bari biraz bekliyeyemi sonra değerlendiririmmmmmmmmmmmmmmmm sağollllllllll...bende benimki bozuldu sandımmmmmmmm:jeyyar:

napayım seker 9da kalktım hemen cayı koyana kadar yemegı hallettım kahvaltı sonrasıda kalanları bıtırdım
sagolasın canım benım
yok canım herkese yapıyor senınkı bozulmamıs:)

kamlecim kız sen bu iş iyi öğrenmişin ha
çok güzel olmş cnm seni seviyorum balım süper ya çok sevindim cnm

Son düzenleme:
sağol canım teşekkürlerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktane tabi sıkılıyodur annesi günlerde uzun sıcakta etkiler çocukları azcık idare edeceksin şekercim biraz daha büyüyüne istesende seninle oynamaz zatenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol minikcimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan onlar sırasını oynamadan bana zaten vermiyorlar canım kahvaltıdan önce başındalarrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sonrasında şimdilik pek dokunmuyorlar bakalımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

öylemi dersin....ya sorunlu gibi olmaya başladı...her şeye ağlıyor...kendini yere atıyor...ben tv de izlerken ay ne tatlı bebek dedim geçen akşam...bir çaktı ana..sen beni sevmiyorsun diye...ama her şeye yani yemek yeme konusunda hep ağlıyor..akşamları sürekle ağlıyor..oyun oynamak istiyor..oyun oynuyoruz..durup durup bi şeyler çıkarıp yine ağlıyor..küsüyorrrrrrrrr...büyüdükçe düzelermiki yaaaaaaaaaaa...iyice korkmaya başladımmmmmm

hadı bakalım melek melek dıyoruz senı bızden ayırıp bozusmayalım kızlarla:roflol::roflol::roflol::roflol:
saka bır yana hakettıler ama demı koca sene kostur oku calıs a.sa.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…