- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.641
bende merak ettim canımm henüz gelmediler dahabu arda betül gül zeynom nerde acap merak ettim
teşekkürler canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bozuşmayız canım çok şükür çok anlayışlılar benim meleklerim birde burada oynama imkanlarıda bol evin etrafı çk müsait ikindiden itibaren sokatalar zaten tam oyun oynama zamanları konuşup bu zamanlarını pc başında yok etmemelerini söylüyoruzhadı bakalım melek melek dıyoruz senı bızden ayırıp bozusmayalım kızlarla:roflol::roflol::roflol::roflol:
saka bır yana hakettıler ama demı koca sene kostur oku calıs a.sa.sa.s
kız şevvalcik sen beni kıskandırmayamı çalışıyosun aşkolsun:umursamaz:boğaz turu falan ne demek kız:gitme::gitme:günaydın herkese güzel bir hafta diliyorummmmmmmm
benim dün gezmektan hertarfım tutulduuuuu
robot gibiyimmm
dün eşim bizi istanbula götürdü
sabahtan akşama kadar istanbulunj tarihi mekanlarını.çarşısını pazarını
gezdim
boğaz turu yaptım
istiklal caddesinde yürümek en çok istediğim şeydi onuda icra ettimm
şimdi çok mutluyum ama..................
her yeri yürüye yürüye turladığım için her yerim tutlmuşşş
ama inanınki değdii
kız maşallah minik yemek börek poğaça nasıl yetiştirdin hamarat arkadaşım benimselam canlarım benım
guzel bır hafta sızlerın olsun ınsaallah
bugun sabahtan berı ev ıs kosturuyorum yemeklerıde hallettım cumartesı annemlere gıtmıstık kardesımde bızımle geldı
cok yemek kulturu yoktur tek hucrelı canlı gıbı adam:)))borek corek kırıntı seklınde beslenıyor
sabahtan kalktım pogaca borek kısır falan yaptım aksama yemegımı yaptım kızlara corba yaptım oglene ortalıgı toparladım camasırları yıkadım sımdıde sızlere kostum accık dınleneyım dıye
tınkımı bebekım hayırlısı olsun ınsaallah melegımızın hakkında canım benım
belınay canım gule gule kullansın melegım elıfte ıstıyor kendı parasını bırıktırmıs alacagım dedı bende anlasma yapmıstım gecen ay 1 ay boyunca takvıme her gun aksam aksam benı uzerse aglayan surat uzmezse gulen surat cızecektık ay sonunda hangısı coksa ona gore alıp almayacagımıza karar verecektık:)))
bıraz uzdu ama yınede gulen surat fazla geldı hakettı odulunu:)))
hemen her ıstedıgı olmasın dıye boyle seylerle odullendırerek kıymetlı oluyor.cumartesı bızde almaya gıttık ama karne hedıyesı dıye herkes bıtırmıs wınxlı bır tane gormustu esım hafta ıcı gelecek dedıler bakalım beklıyor benımkıde hevesle:)))
ay hıc bıtmıyor eksıklerı yaaa bakalım kucuk ne yapacak oda tutturmaz banada dıye ınsaallah.
rotus canım bızdede oluyor bazen baska uyelerı degerlendırım bıraz dınlendıkten sonra verebılırsın daha once verdıgın kısılere
benımde su an oyle baskalarını degerlendır dıyo:)))
sanane ay demı ama kımı degerlendırecegımı:))))))))))
iyi günler arkadaslar tatil bitti esimin isleride evdeyiz allaha sükür sizler nasılısınız neler yaptınız
ben bu gün genel bir temizlik
artı kızıma tuvalet eğitimi ama sabahtan beri üc oldu daha tuvalete yaptıramadım sizler nasıl yaptınız neler yaptınız bana yardımcı olursanız sevinirim
benimkilerde ısrar etmiyolar allahtan canım kaydirigubbakcemile3günde 1 saat oyun oynuyolar pc de bazı günler hiç açmadıklarıda oluyosositosositoşimdilik pc konusunda rahatım yani eşimin evde olmadığı zamanlar pc sadece benimdelikafaduldendelikafaduldenbende merak ettim canımm henüz gelmediler daha
teşekkürler canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bozuşmayız canım çok şükür çok anlayışlılar benim meleklerim birde burada oynama imkanlarıda bol evin etrafı çk müsait ikindiden itibaren sokatalar zaten tam oyun oynama zamanları konuşup bu zamanlarını pc başında yok etmemelerini söylüyoruz
anlıyorlardan neden kısıtladığımızı çok şükür ben evde olmasam bile başına oturmazlar sadece müzik açarlarr hakettiler dinlenmeyi ama p başında da heder etmesinler değil miyerimsenibenyerimseniben
sağol canımallah kolaylık versin canım
hoşgeldin canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmerhaba hanımlar
nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
bugün kızımı kaydettireceğim okulu aradım ayın 29 da kayıtlar başlıcak dediler.e artık bizde okullu oluyoruzsositosositohem seviniyorum kızım okula başlıcak diye hemde kara kara düşünüyorummafoldumbenmalum dersleriyle ilgilenmem gerekecek büyük kızın ama ilgilenmem gereken evde 2 tane daha çocuk var:bbo: anlıyacağınız bayağı yorulucam bu sene bena.s
yinede çok heyecanlıyımzemuszemuszemuszemuszemuszemus
iyi günler hoşgeldin canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanallah kolaylık versin canım çok sabırlı olmalısınn senin için bir kaç alıntı yapmıştım ama pc sorun çıkardı ekleyemedim canımmafoldumbeniyi günler arkadaslar tatil bitti esimin isleride evdeyiz allaha sükür sizler nasılısınız neler yaptınız
ben bu gün genel bir temizlik
artı kızıma tuvalet eğitimi ama sabahtan beri üc oldu daha tuvalete yaptıramadım sizler nasıl yaptınız neler yaptınız bana yardımcı olursanız sevinirim
merhabalar ben geldim nasılsınız?
dün eşimin gönlü oldu ve bizi köye götürdü gitmişken 1 akşam orda kaldım kızlarla,eşim eve döndü.bizde bugün annemlerle döndük
kamilece ve gül merak etmişsiniz sağolun kızlar çok öptüm siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
şimdide ortalığı toplayıp toz alayım sonrada gelebilirsem gelirim
1 gün ayrı kaldım ama özledim sizleri:1hug:
afyet olsun mırbanım
iyi akşamlar ben varım ama her an kapatabılırım cnm
iyi akşamlar kızlar...kimseler yok mu:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?