Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

bu arda betül gül zeynom nerde acap merak ettim
bende merak ettim canımm henüz gelmediler daha
kamilecim bu sana cnm arkadaşim.

teşekkürler canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hadı bakalım melek melek dıyoruz senı bızden ayırıp bozusmayalım kızlarla:roflol::roflol::roflol::roflol:
saka bır yana hakettıler ama demı koca sene kostur oku calıs a.sa.sa.s
bozuşmayız canım çok şükür çok anlayışlılar benim meleklerim birde burada oynama imkanlarıda bol evin etrafı çk müsait ikindiden itibaren sokatalar zaten tam oyun oynama zamanları konuşup bu zamanlarını pc başında yok etmemelerini söylüyoruz
anlıyorlardan neden kısıtladığımızı çok şükür ben evde olmasam bile başına oturmazlar sadece müzik açarlarr hakettiler dinlenmeyi ama p başında da heder etmesinler değil miyerimsenibenyerimseniben

iyi günler arkadaslar tatil bitti esimin isleride evdeyiz allaha sükür sizler nasılısınız neler yaptınız
ben bu gün genel bir temizlik
artı kızıma tuvalet eğitimi ama sabahtan beri üc oldu daha tuvalete yaptıramadım sizler nasıl yaptınız neler yaptınız bana yardımcı olursanız sevinirim

merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
bugün kızımı kaydettireceğim okulu aradım ayın 29 da kayıtlar başlıcak dediler.e artık bizde okullu oluyoruzsositosositohem seviniyorum kızım okula başlıcak diye hemde kara kara düşünüyorummafoldumbenmalum dersleriyle ilgilenmem gerekecek büyük kızın ama ilgilenmem gereken evde 2 tane daha çocuk var:bbo: anlıyacağınız bayağı yorulucam bu sene bena.s
yinede çok heyecanlıyımzemuszemuszemuszemuszemuszemus

kız şevvalcik sen beni kıskandırmayamı çalışıyosun aşkolsun:umursamaz:boğaz turu falan ne demek kız:gitme::gitme:
şaka canım iyi etmişsin keşke bende şöyle uzak bir yerlere gidip biraz değişiklik yapsam tabi mümkünse gittiğim yerde serin olsun burda sıcaktan bunaldık çünkükaydirigubbakcemile3
kız maşallah minik yemek börek poğaça nasıl yetiştirdin hamarat arkadaşım benim
ben yemeği yapsam böreği yapamam böreği yapsam yemek kalırkaydirigubbakcemile3

benim kız 3-4 günde öğrendi canım.bezini açtım bir daha bağlamadım sürekli çişin var mı diye sordum
birkaç kez altına kaçırdı ama sonra ıslaklıktan kendide rahatsız oldukikaydirigubbakcemile32. gün çişini söylemeye başladı önce wc ye yetiştirmekte zorlandım çünkü son dakka haber veriyodu ama 3. günün sonunda tutmayıda öğrendi.şimdi sadece geceleri bağlıyorum
sana tavsiyem altını hiçbir şekilde bağlama birkaç gün yorulursun belki ama çişini kaçırsada sorun etme ancak bu şekilde öğrenira.s

benimkilerde ısrar etmiyolar allahtan canım kaydirigubbakcemile3günde 1 saat oyun oynuyolar pc de bazı günler hiç açmadıklarıda oluyosositosositoşimdilik pc konusunda rahatım yani eşimin evde olmadığı zamanlar pc sadece benimdelikafaduldendelikafadulden
benim evim çıkmaz sokakta canım bu nedenle benimkilerde rahatlıkla dışarda oynayabiliyolara.sdediğin gibi bu tür oyunlar onların yaşı için daha uygun 2 de arkadaşları var onlarla oynuyolar
allah kolaylık versin canım
sağol canım

hoşgeldin canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oo maşallah okullu annesi oluyorsun artık yaparsın canım şimdiden korkutma kendini
küçükler sorun çıkarırsa onlara defter boyama kitabı filan alırsın canım ablasınınkine ellemezlerr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi günler hoşgeldin canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanallah kolaylık versin canım çok sabırlı olmalısınn senin için bir kaç alıntı yapmıştım ama pc sorun çıkardı ekleyemedim canımmafoldumben

merhabalar ben geldim nasılsınız?
dün eşimin gönlü oldu ve bizi köye götürdü gitmişken 1 akşam orda kaldım kızlarla,eşim eve döndü.bizde bugün annemlerle döndük
kamilece ve gül merak etmişsiniz sağolun kızlar çok öptüm siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

hanımlar bende çıkıcam yemek yapıcam cokacimcoookkızlar acıkmışlar anlaşılan
görüşmek üzere öpüldünüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şimdide ortalığı toplayıp toz alayım sonrada gelebilirsem gelirim
1 gün ayrı kaldım ama özledim sizleri:1hug:

oh cnm benim ne güzel olmuş senin ve çocuklar için cnm
iyice hevesini alsaydın balım
bende seni özledim yavrum hoşgeldın
öptüm seni ve meleklerini

iyi akşamlar kızlar...kimseler yok mu:uhm:

ben burdayım belinaycım:)))

uzunca bi ardan sonra yine kavuştum pc me.misafirlerimi yolcu ettim ama bende bittim kızlar,çok yoruldum,bu sene tatile gidemiyoruz malesef ama öyle ihtiyacım varki bi tatilesenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…