- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.661
kızlar nerdeyseniz gelin artık 2 muhabbet edelim,kaçıcam zaten az sonra,ütü yapıcam,büyük kızın dolabını düzenliycem,çamaşır yıkıycam ,bu akşam bunların hepsini yaparsam bana kocaman bi aferin verirsiniz artık...kaydirigubbakcemile3
bencede aferin sanakaydirigubbakcemile3 canım bu saatten sonra hepsini yapabilecenmi
kolay gelsin sana
hanımlar kızlar çizgi film açtılar bana tv izletmiyolar
erken uyusunlar istiyorum uyumuyorlarsadece küçük kızım bugün erkenden uyudu sabah erken kalkmıştı ondan sanırımkaydirigubbakcemile3
kızlar nerdeyseniz gelin artık 2 muhabbet edelim,kaçıcam zaten az sonra,ütü yapıcam,büyük kızın dolabını düzenliycem,çamaşır yıkıycam ,bu akşam bunların hepsini yaparsam bana kocaman bi aferin verirsiniz artık...kaydirigubbakcemile3
bende geldim fazla kalamam,yatıya misafirim var.eşimin dayısının torunu,betülle iyi anlaşıyolar,akşam saati geldi,bizde salmadık eve.izin aldık ailesinden bizde yatcak.şimdi kayınvalideme çıktılar azcık,bende fırsattan istifade size geldim.
talya allah kolaylık versin canım,niye gece yapıyosun hepsini?
mihriban belinay sizler nasılsınız hayırlı geceler hepinize
kübrabetül nerdesin ,kıs siz hangi köydensiniz bakim ,benim anne tarafı yunuselin den...
hoşgeldin canım...sana da iyi geceler ben iyiyim sen nasılsın?
hoşbuldum canım ,bende iyiim sağolasın
senin sonuçlar ne zaman belli olacaktı canım
iyi geceler cnm arkedeşlerim
hepiniz öptüm
iyi geceler kızlarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çünki sadece gece bana ait,güzdüz kızlarla uğraşırken hiç bi işi tam yapamıyorum,tam ütünün fişini takıyorum 2 gömlek ütüliycem naz hanım bi açıyor ağzını....:ecrin_bebek:bende geldim fazla kalamam,yatıya misafirim var.eşimin dayısının torunu,betülle iyi anlaşıyolar,akşam saati geldi,bizde salmadık eve.izin aldık ailesinden bizde yatcak.şimdi kayınvalideme çıktılar azcık,bende fırsattan istifade size geldim.
talya allah kolaylık versin canım,niye gece yapıyosun hepsini?
mihriban belinay sizler nasılsınız hayırlı geceler hepinize
bu saatten sonra iş mi olur boşver yarın yaparsın:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ne güzeldir şimdi oraları,köyde yaşayanlar çok şanslı...dün kelesten bize bi kova çilek geldi ,henüz kapıdan girerken evi miss gibi kokuttu,pazardan aldığımız çilek değilmiş meğersem,taklitten ibaretmiş...:umursamaz:burdayım canım anca geldim
ben doğancı barajını geçince ilk köy canım erenler,orhaneli'ye bağlı
3 hafta demişlerdi ama bir ayı da bulabilir dediler bugün bir hafta oldu bakalım hayırlısıyla sonuçlarımı alsam yeter ki beklemek çok zorsenağlama
iyi geceler kızlarrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi geceler izabelle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?