Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar nerdeyseniz gelin artık 2 muhabbet edelim,kaçıcam zaten az sonra,ütü yapıcam,büyük kızın dolabını düzenliycem,çamaşır yıkıycam ,bu akşam bunların hepsini yaparsam bana kocaman bi aferin verirsiniz artık...kaydirigubbakcemile3

bencede aferin sanakaydirigubbakcemile3 canım bu saatten sonra hepsini yapabilecenmi
kolay gelsin sana

hanımlar kızlar çizgi film açtılar bana tv izletmiyolar
erken uyusunlar istiyorum uyumuyorlarsadece küçük kızım bugün erkenden uyudu sabah erken kalkmıştı ondan sanırımkaydirigubbakcemile3

hanımlar kızlar çizgi film açtılar bana tv izletmiyolar
erken uyusunlar istiyorum uyumuyorlarsadece küçük kızım bugün erkenden uyudu sabah erken kalkmıştı ondan sanırımkaydirigubbakcemile3

al bizdende o kadar gerçi ben şikayet etmiyorum çünki bu sayede pc bana kaldı kaydirigubbakcemile5benim kızada cd kiraladık çizgi filmi izliyor,okul bittti ya artık yandık tv ve pc başından kalkmaz,bir an önce yaz programı yapmam lazım bizim kıza..

bende geldim fazla kalamam,yatıya misafirim var.eşimin dayısının torunu,betülle iyi anlaşıyolar,akşam saati geldi,bizde salmadık eve.izin aldık ailesinden bizde yatcak.şimdi kayınvalideme çıktılar azcık,bende fırsattan istifade size geldim.
talya allah kolaylık versin canım,niye gece yapıyosun hepsini?
mihriban belinay sizler nasılsınız hayırlı geceler hepinize

bu saatten sonra iş mi olur boşver yarın yaparsın:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

hoşgeldin canım...sana da iyi geceler ben iyiyim sen nasılsın?

çünki sadece gece bana ait,güzdüz kızlarla uğraşırken hiç bi işi tam yapamıyorum,tam ütünün fişini takıyorum 2 gömlek ütüliycem naz hanım bi açıyor ağzını....:ecrin_bebek:

bu saatten sonra iş mi olur boşver yarın yaparsın:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

yok anam zaten biraz dağa takılırsam buralara bişicikler yapamıycam,az sonra ben kaçar işler beni bekliyor....lmaz:

burdayım canım anca geldim
ben doğancı barajını geçince ilk köy canım erenler,orhaneli'ye bağlı
ne güzeldir şimdi oraları,köyde yaşayanlar çok şanslı...dün kelesten bize bi kova çilek geldi ,henüz kapıdan girerken evi miss gibi kokuttu,pazardan aldığımız çilek değilmiş meğersem,taklitten ibaretmiş...:umursamaz:

3 hafta demişlerdi ama bir ayı da bulabilir dediler bugün bir hafta oldu bakalım hayırlısıyla sonuçlarımı alsam yeter ki beklemek çok zorsenağlama

hayırlısı canım,diyorum ya aynı olay benim başımdan da geçti,çok sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi benim meleğim.inş seninde öyle olacak.:teselli::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…