- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.681
hayırlısı canım,diyorum ya aynı olay benim başımdan da geçti,çok sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi benim meleğim.inş seninde öyle olacak.:teselli::1hug:
kızlar görümcem ayrılıyo galiba artık eşinden,eşi avukat tutmuş avukat benim eşimi aramış bakalım yarın görümcemle eşim gidip avukatla görüşecekler.büyük bi ihtimalle boşanma avukatıdır.
ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum,hayrılısı neyse öyle olsun demekten başka bi şey gelmiyo elden.
iyi günler arkadaslar tatil bitti esimin isleride evdeyiz allaha sükür sizler nasılısınız neler yaptınız
ben bu gün genel bir temizlik
artı kızıma tuvalet eğitimi ama sabahtan beri üc oldu daha tuvalete yaptıramadım sizler nasıl yaptınız neler yaptınız bana yardımcı olursanız sevinirim
merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
bugün kızımı kaydettireceğim okulu aradım ayın 29 da kayıtlar başlıcak dediler.e artık bizde okullu oluyoruzsositosositohem seviniyorum kızım okula başlıcak diye hemde kara kara düşünüyorummafoldumbenmalum dersleriyle ilgilenmem gerekecek büyük kızın ama ilgilenmem gereken evde 2 tane daha çocuk var:bbo: anlıyacağınız bayağı yorulucam bu sene bena.s
yinede çok heyecanlıyımzemuszemuszemuszemuszemuszemus
kız şevvalcik sen beni kıskandırmayamı çalışıyosun aşkolsun:umursamaz:boğaz turu falan ne demek kız:gitme::gitme:
şaka canım iyi etmişsin keşke bende şöyle uzak bir yerlere gidip biraz değişiklik yapsam tabi mümkünse gittiğim yerde serin olsun burda sıcaktan bunaldık çünkükaydirigubbakcemile3
kız maşallah minik yemek börek poğaça nasıl yetiştirdin hamarat arkadaşım benim
ben yemeği yapsam böreği yapamam böreği yapsam yemek kalırkaydirigubbakcemile3
benim kız 3-4 günde öğrendi canım.bezini açtım bir daha bağlamadım sürekli çişin var mı diye sordum
birkaç kez altına kaçırdı ama sonra ıslaklıktan kendide rahatsız oldukikaydirigubbakcemile32. gün çişini söylemeye başladı önce wc ye yetiştirmekte zorlandım çünkü son dakka haber veriyodu ama 3. günün sonunda tutmayıda öğrendi.şimdi sadece geceleri bağlıyorum
sana tavsiyem altını hiçbir şekilde bağlama birkaç gün yorulursun belki ama çişini kaçırsada sorun etme ancak bu şekilde öğrenira.s
kızlar görümcem ayrılıyo galiba artık eşinden,eşi avukat tutmuş avukat benim eşimi aramış bakalım yarın görümcemle eşim gidip avukatla görüşecekler.büyük bi ihtimalle boşanma avukatıdır.
ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum,hayrılısı neyse öyle olsun demekten başka bi şey gelmiyo elden.
hepinize hayırlı geceler canlarım hepiniz öpüldünüz Şeniz
miniğim hoşgeldin ama ben gidiyorum :gitme:canım.inş yarın görüşürüz
benim kızlar geldi yatcaklarmış yatakları hazırlıyayım malum misafirde var
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi geceler canlarım hepinize
allah rahtlık versın ben çikiyorum
sbah inşallah görüşmek üzere
öptüm hepinizi kim varsa
tebı meleklerımde ..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:asigim::asigim:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
hepinize hayırlı geceler canlarım hepiniz öpüldünüz Şeniz
miniğim hoşgeldin ama ben gidiyorum :gitme:canım.inş yarın görüşürüz
benim kızlar geldi yatcaklarmış yatakları hazırlıyayım malum misafirde var
canlarım üzülerekte olsa ben kaçıyorum,yoksa işler kalacak,hepinizi çoooooooooooookkkkkkkkkk öpüyorum,yarın görüşmek üzere ,iyi geceler...
ah canımya insallah okadar kolay olsa keske anlatması gibi olmuyor biliyorsun bunca denemem daha öncede wc götürdüm ama hic yapmıyor bir acılısı yapsak baya derdini anlatacak sekilde konusuyor ama daha nasıl yapılacağının farkında değil birde esimin ailesindi gece altını ıslatma var büyük kızımı yeniyeni alıstırdım simdi gözümde büyüyor insallah kücük cadım bize cekmistir bir an önce gece ve gündüz öğrenir
bende kaçıyorum kızlar,uykum geldi begümü yüzme kursuna yazdırdım yarın sabah başlıyoruz haftada iki gün gidicek.sabah erken kalkmam lazım...hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?