Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

kızlar görümcem ayrılıyo galiba artık eşinden,eşi avukat tutmuş avukat benim eşimi aramış bakalım yarın görümcemle eşim gidip avukatla görüşecekler.büyük bi ihtimalle boşanma avukatıdır.
ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum,hayrılısı neyse öyle olsun demekten başka bi şey gelmiyo elden.

bencede hayırlısı neyse öyle olsun canım...zaten bitmiş bir evlilikleri varmış değişen pek birşey olmaz sanırım...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi geceler canlarım hepinize
allah rahtlık versın ben çikiyorum
sbah inşallah görüşmek üzere
öptüm hepinizi kim varsa
tebı meleklerımde ..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile:asigim::asigim:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.​

canım benım hadı hayırlı olsun seker
bende naza ılk gun 5de 5 altına yaptı canım ama pes etmedım.
ıkıncı gun beraber gırdıler ablasıyla suyu actık bıraz oynadı bak cısını yap su acacagım dedım
ac dedı once cıs dedım sonra cısını yaptı derken 3 wc 2 altına seklınde devam ettık
3.gunun sonunda suyla oynayacagım hevesıne sureklı cıs dedı derken 3.gunun sonunda tamamen ogrendı 2 gun sonrada geceye basladık masaallah sımdı bıttı olay.
ogrenır merak etme ama sabırlı sakın ol korkutup urkutme sakın ınatlasır
cısını yaptıgında odullendır mesela.sevdıgı bıseyı al cısını yaptıgında aferın annecıgıme sımdı bır opucuk ver sana ne verecegım de ver.bak nasıl heveslenıyor
hadı goreyım melegımızı seker
halleder merak etme annecıgı

ohh ohh hadı bakalım canım hayırlı olsun sımdıden seker bızde okullu oluyoruz demı artık canım yaaa
allah yardımcımız olsun
bende bugun bısey ogrendım kanun yururluge gırmemıs baska semtlerdekılerıde alıyorlarmıs kuraya yarın evrakları tamamlayım da 1 2 yere daha on kayıt yaptırıp kuraya katılacagım en azından acıkta kalmaz ıstedıgım yerlerden belkı bırı cıkar
evet canım ılgılenmen gereken 2 cocuk daha var ama napalım seker dogurduk cekecegız anam:roflol::roflol::roflol:
onada alısırız seker yaaa
benım ılgılenemem gereken 1 cocuk var ama bende okulluyum bende onu nasıl yapacagım dıye dusunuyorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hayırlısı bakalım hakkından gelırız yafrusssss merak etme sen

sagol canım benım
ay seker elım hızlıdır 1 saatte yemek pasta borek halleder cıkarırım yeterkı keyfım yerınde olsun:roflol::roflol::roflol::roflol:
cok sevmıyorum ev ısı yemek temızlık olayını tarzım degıl anam sureklı ugrasmak ama napacaksın yapıyoruz ıste
kacınılmazsa tadını cıkarmaya bak seker:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım benım hayırlısı olsun ınsaallah
bıseyler artık yurumuyorsa anlamı yok bence su kısa dunyada hayatı zehır etmenın kımseye
her ıkı taraf ıcınde hayırlısı olsun ınsaallah

evet canım hayırlısı neyse o olsun,hoş bişi değil tabii ama evliliği zorlamak,sevgisiz bir hayat sürdürmeye çalışmak hem onlara hem varsa çocuklarına eziyet olcaktı 3 günlük dünyada değmez...yarın her zaman yeni bir gündür,umarım onlar içinde güzel bir başlangıç olur, her son bir başlangıçtır çünki...

hepinize hayırlı geceler canlarım hepiniz öpüldünüz Şeniz
miniğim hoşgeldin ama ben gidiyorum :gitme:canım.inş yarın görüşürüz
benim kızlar geldi yatcaklarmış yatakları hazırlıyayım malum misafirde var

canlarım üzülerekte olsa ben kaçıyorum,yoksa işler kalacak,hepinizi çoooooooooooookkkkkkkkkk öpüyorum,yarın görüşmek üzere ,iyi geceler...

ah canımya insallah okadar kolay olsa keske anlatması gibi olmuyor biliyorsun bunca denemem daha öncede wc götürdüm ama hic yapmıyor bir acılısı yapsak baya derdini anlatacak sekilde konusuyor ama daha nasıl yapılacağının farkında değil birde esimin ailesindi gece altını ıslatma var büyük kızımı yeniyeni alıstırdım simdi gözümde büyüyor insallah kücük cadım bize cekmistir bir an önce gece ve gündüz öğrenir

sagol canım benım sanada ıyı geceler dılıyorum sekercıgım
kocısım topıgınede ıkı bakayım ıhmal etmeyım dedım oradaydım canım
ok bebegım gorusmek uzere kolay gelsın sana yafrusssssssssopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sizede iyi geceler kızlar...
canlarım üzülerekte olsa ben kaçıyorum,yoksa işler kalacak,hepinizi çoooooooooooookkkkkkkkkk öpüyorum,yarın görüşmek üzere ,iyi geceler...

sen daha burdamısınlmaz:sanada iyi geceler kolay gelsin.

[
canım benım herkes bır sekılde ogrenıyor yaa accık sabret bak ogrenır
saglık sorunu dısında koca yasta cısını yapamayan varmı wcye
accık relax sekercıgıma.sa.sa.s
bak gor 3.gun bır ıkı kacırır ama wcye yetısır en gec 5 gun tamamdır bu ıs.
ben 1hafta da ogrenır demıstım kızım ıcın.ılk gun 5de 5 altına yapınca umutsuzluga duser gıbı oldum 2.3.gun derken valla geceyıde beraber 5 gunde ogrendı.
ben geceyıde 2 gun sonra basladım ıkısı bır aradan cıktı sımdı gece kaldırıyordum 1 kere.son 3 4 gundur hıc kalmıyor tutuyor sabah uyanır uyanmaz anne cısım geldı dıyor
accık sabret canım benım hallolurr.herseyı konusup anlıyorsa daha kolay emın ol.ama asla bagırma sabret suyla oynatarak odullendırerek.ben cısı ogrettım cocugun elınde bıberonu ve bagımlı oldugu battanıyesını aldım.
bırden hayatındakı hersey yok oluverdısenağlamasenağlamasenağlama
ama hepsı bır arada cıktı sımdı cok rahat.
hadı gorem senıde canım.sunu asla unutma cocuga kızma bukadar zamandır bezlendı hıc wcye gıtmesı gerekmedı alıskanlıklardan vazgecmek kolay degıl canım.bu sekılde dusunerek hareket et zorlanmazsın oka.sa.sa.sa.s

bende kaçıyorum kızlar,uykum geldi begümü yüzme kursuna yazdırdım yarın sabah başlıyoruz haftada iki gün gidicek.sabah erken kalkmam lazım...hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.

bende kaçıyorum kızlar,uykum geldi begümü yüzme kursuna yazdırdım yarın sabah başlıyoruz haftada iki gün gidicek.sabah erken kalkmam lazım...hepinize iyi geceler tatlı rüyalar.

ıyı geceler canım sanada
oh oh begumcugume ıyı yuzmeler seker
cok ıyı olmus canım yaa hem dınlenır tatılı degerlendırır hemde gelısımı ıcın cok ıyı
hadı ıyı geceler canım benım
melegımı ve senı opuyorum yakısıklımıda benım ıcın oksa oldumu annecıgıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…