Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gülzeyneom günaydın ismin gördüm aşağda gördüm cnm arkadaşim
nasılsın blım öptüm..

Günaydın canım sagolasın iyiyim
Herkese GÜNAYDIN
Güzl bir gün diliyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydın k k nın en güzel topiğinin en güzel anneleri nasılsınız akşamdan beri
biz kalktık kahvaltımızı yaptık.kızlar oyun oynuyolar misafirimizde daha burda birazdan gidecek
bugün betülle onların odalarını,dolap içlerini temizleyip toplıcaz.
talya ne yaptı acaba bitirebildi mi işlerini merak ettim çok işi vardı

merhaba arkadaşlar :1hug:
herkesler iyidir umarım hepinizi çok özledim canlarımŞeniz
bu gün topiğe giren pek olmamış hayırdır inşallaaaaaaaah hayırdır inşallah :uhm:
şekerler ben yazlıkta kalıyom artık arada bir eve gelcem bu yüzden siteye giremiyom çünkü yazlıkta net yok :1no2: hepinizi çok çok öpüyorum Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

merhaba hoşgeldin canım biz iyiiz sen nasılsın?
her şey yolundadır inş.bizde seni özlüyoruz canımcım:1hug:
ooo yazlıklara gidilmiş,güzelce dinlen canım rahatına bak,fırsat buldukça bize merhaba de senden mahrum bırakma bizi:1hug:
bende seni öptüm canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tünaydın kızlar,kahvaltım bu saate sarktı,karnımı doyurayım görüşürüz sonraopuyorumnanaktan

selamlar herkese keyıfler ıyıdır ınsaallah
efsunum bebekım canım benım selam hosgeldın seker masaallah denızden uykudan fırsat bulup tesrıf edebıldın ayol topıge:)))
opuyorum canım benım senı cok cok
lahanabebegım canım benım nabersın seker sende yazlıktasın haa dınlen bebekım benım ıcınde:))
herkesler ıyıdır ınsaallah
bende bugun ızın verdım kendıme okulu aradım on kayıt ıcınde resım ıstıyormus burası off off aksama dogru elıfımın ılk vesıkalık resmını cektırmeye gıdecegız.yarında bır ıkı yere daha on kayıt yaptıracagım bakalım kuradan hangısı cıkarsa.
bıraz uzanayım sabah erken kalktım kızlarla dvd keyfı yaparken ıyıce mayıstım uyuyup kalacagım sımdı valla
gorusmek uzere hepınızı cok cok opuyorum
meleklerımıde tabıkı

tünaydınnnn şekerlerrrr
sabah erken kalkmıştım ama nete kızlar girdi
erken kalktığım için benim alerjde azdı iğnem bari geldibirazdan vurdurmaya gideceğim
sabah üstü çok esinti vardı burada dışarı çıkamadımm((((
sizler nasılsınız neler yaptınızzz meleklerimi ve sizleri öpüyorum nanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizŞenizŞeniz

merhaba hanımlar
herkes iyidir umarım.bugün eşimin izin günüydü ama eşim dünden arabayı bir arkadaşına verdiği için bir yere çıkamadık:çok üzgünüm:
bende evde temizlik yapıyorum
sizlerden naber hanımlar

selam ben geldim...nasılsınız??
hoşgeldin canımm sen nasılsınn bebişimiz nasıl begümümüzleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benm çıkmam gerek canım alerji iğnesi vurduracağım oradanda kızkardeşime geçeeğim görüşmek üzere öpüyorun nanaktannopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiyim canım bebişte begümde iyi bende birazdan pazara çıkıcam da sıcakta canım istemiyor:umursamaz:sana iyi gezmeler canım...bende öpüyorumopuyorumnanaktan

hanımlar araba az önce geldi ama eşim amcasının çocuğunun sünnet düğünü var bu hafta onlara yardıma gitti
birazdan gelirim dedi ama ne zaman gelir bilemem
bende çok sıkıldım evdemafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…