Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canım benım aman dıkkat et ıgnenı gecıktırme canım
gecmıs olsun tekrardan bebegım
ben kızları uyuttum accık dınlendım uyansınlar foto cektırmeye gıdecegız elıfcıgıme
sabah bızdede esıntı yagmurlu bır hava vardı sımdıde cok sıcak var
gunes accık azalsın dıye beklıyorum bende

selam ben geldim...nasılsınız??

hosgeldın canım benım ıyıdır sekercıgım senden naber keyıfler ıyıdır ınsaallah

selam canım benım
aaaaaa valla enısteme kızacagım artık seker kızmazsan bana:kedi::kedi:
ızın gununde sızlerı evemı hapsettı yıne
kolay gelsın bebegım sana
ben bugun pıneklıyorum valla hıc ıs yapasım yok yapmayacagımda:roflol::roflol::roflol:

ıyı gezmeler sekercıgımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızmam canım kızmam zaten bende çok sinir oldum bugünkötükedihüsokötükedihüso

MİHRİBAN cıgım canım merhaba nasılsın?:uhm:
Bence esine cok kızma lmaz:Adana da bu sıcakta bu saatte zaten dısarı cıkılmaz cehennem gibidir simdikafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
Otur pc basına soguk bişeyler iç canını sıkma canım ya:icecream:

iyi sayılırım canım
bende bizi yaylaya falan çıkarsın etrafta serin yerler var oralara götürsün istiyorum canım
yoksa burda öğlen sıcağında dışarda durulmazlmaz:
bende pc yi açtım zaten canım kaydirigubbakcemile3

Evet canım gideceginiz yayla gibi biryerler varsa ne güzel olur:lepi::sm_cool:kaydirigubbakcemile5
Yoksa cocuklarıda rahatsız eder bu sıcak-tatlicadiarzu-
Kendine iyi bak öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiaksamlar kizlar internetim yok giremiyorum sagolun cokta meraketmissiniz de lmaz:
neyse cikiyorum hemen görüsürüziternetimolunca kendinize iyi bakin byeeeeeeee

güle güle canım iyi yolculuklar Şeniz

iyi yolculuklarrr canımm görüşmek üzereeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bence kabus kendisiklava:klava:klava:klava:klava:klava:

sağol canım sanada iyi yolculuklar canım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim güle güle gidin
Hersey gönlünce olsun
Bizleri habersiz bırakma kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ruyacım hayırlı yolculuklar cnm,işlerini halledip artık aramıza tam olarak dönmeni bekliyoruz.allah yardımcınız olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlar herkese tşk ederim öncelikle sadece bıraktıgım yerdeki ilk sayfaya baktım digerlerine bakamadım umarım herkes iyidir herkesi çok özledim valla evime yerşeltim tam olarak nette bugun baglandı ag biraz yavaş ama idare edicez şimdilik sizler nasılsınız bakalım........

iyiaksamlar kizlar internetim yok giremiyorum sagolun cokta meraketmissiniz de lmaz:
neyse cikiyorum hemen görüsürüziternetimolunca kendinize iyi bakin byeeeeeeee

nunuğum merak ettik bir ara sonra evine net bağlanmadı diye düşündük evine net bağlatıp gelmeni bekliyorduk canımzemuszemus

güle güle otur evinde canım...a.s.

iyi gecelerr şekerlerrr
nasılsınız gününüz nasıl geçti
benim iyi sayılır iğnemi vuruldum kardeşimde kurabiye yaptık yedik eve geldim nofrostun fişini çekmiştim buzluğunu temizledim kış için yaprağımı poşetleyip koydum yemek faslı derkn anca oturdumm:)))))))
rüyacım hoşgeldin canım maşallah evine yerleşmişsin netinde bağlanmış ne güzel canımm
nunukcum kolay gelsin canım özlemle bekliyoruz şekercim netinin bağlanmasını öptümm görüşmek üzere şekerrr
ben gelene kadar kimse kalmamış galiba burada aaa belinaycım sen görünüyorsun naber şekercimmm)))))))))

hoşgeldin canım...sanada iyi geceler,iylik canım ne olsun sen nasılsın?yaprağı nasıl poşetleyip dolaba koydun canım bende düşünüyorumda nasıl yapıcağımı bilmiyorum:1no2:

hoşgeldin canım...sanada iyi geceler,iylik canım ne olsun sen nasılsın?yaprağı nasıl poşetleyip dolaba koydun canım bende düşünüyorumda nasıl yapıcağımı bilmiyorum:1no2:
iyiyim çok şükür canımm
yaprakları sararkenki gibi haşlıyorum
soğuyunca saracağım kadarını poşetlere koyup buzluğa koyuyorum canım
önceleri haşlamadan koyuyordum öyle çok yer kaplıyor böyle hem az yer kaplıyor hemde haşlamayla uğraşmıyorum sarmadan 10,15 dk çeşme suyunda bekletiyorum
buzu çözülüyor sarıyorumm ben böyle yapıyorum tatlım başka şekilde koyan varsa bilmiyorumma.s

güzel fikirmiş canım bende yapıyım senin gibi hem salamura gibi tuzlu olmaz:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…