- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.741
saol belinayım tşk ederim canım net baglattık biz önce ama hiç giremedim sonra onu kapattırdık eşim lojmanda herkes ortak hat kullanıyormuş dedi onu baglattık dün ama buda çok yavaş sinir ediyo beni...........nunuğum merak ettik bir ara sonra evine net bağlanmadı diye düşündük evine net bağlatıp gelmeni bekliyorduk canımzemuszemus
güle güle otur evinde canım...a.s.
iyi gecelerr şekerlerrr
nasılsınız gününüz nasıl geçti
benim iyi sayılır iğnemi vuruldum kardeşimde kurabiye yaptık yedik eve geldim nofrostun fişini çekmiştim buzluğunu temizledim kış için yaprağımı poşetleyip koydum yemek faslı derkn anca oturdumm:)))))))
rüyacım hoşgeldin canım maşallah evine yerleşmişsin netinde bağlanmış ne güzel canımm
nunukcum kolay gelsin canım özlemle bekliyoruz şekercim netinin bağlanmasını öptümm görüşmek üzere şekerrr
ben gelene kadar kimse kalmamış galiba burada aaa belinaycım sen görünüyorsun naber şekercimmm)))))))))
saol belinayım tşk ederim canım net baglattık biz önce ama hiç giremedim sonra onu kapattırdık eşim lojmanda herkes ortak hat kullanıyormuş dedi onu baglattık dün ama buda çok yavaş sinir ediyo beni...........
saol canım benim yerleştim sonunda evimdeyim........
günaydın kızlar nerdesiniz uykuculkar bakın ben erkenden kalktım........
canım hosgeldin aramızaSelam kızlar nasılsınız? Benim de bir kızım olacak inşaallah... Bi melek annesi de ben olucam yakında...opuyorumnanaktan
slm kızlar herkese tşk ederim öncelikle sadece bıraktıgım yerdeki ilk sayfaya baktım digerlerine bakamadım umarım herkes iyidir herkesi çok özledim valla evime yerşeltim tam olarak nette bugun baglandı ag biraz yavaş ama idare edicez şimdilik sizler nasılsınız bakalım........
günaydın canımmma.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tatil başlayalı uykucu bir topik olduk sorma şekerrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende çıkmalıyım canımm bu saatlerde benim tatlı cadılar giriyor başımda bekliyorlarr
hni günaydın diyip çıkacaktın diye görüşmek üzere tatlım rüyayıda öptümmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Selam kızlar nasılsınız? Benim de bir kızım olacak inşaallah... Bi melek annesi de ben olucam yakında...opuyorumnanaktan
iyiaksamlar kizlar internetim yok giremiyorum sagolun cokta meraketmissiniz delmaz:
neyse cikiyorum hemen görüsürüziternetimolunca kendinize iyi bakin byeeeeeeee
slm kızlar herkese tşk ederim öncelikle sadece bıraktıgım yerdeki ilk sayfaya baktım digerlerine bakamadım umarım herkes iyidir herkesi çok özledim valla evime yerşeltim tam olarak nette bugun baglandı ag biraz yavaş ama idare edicez şimdilik sizler nasılsınız bakalım........
tşk ederim canım...........Şenizcanım hosgeldin aramıza
Rabbim yavrunu saglıkla kucagına almayı nasip etsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım hosgeldin bizde seni özledik
Güle güle otur evine
Hersey gönlünce olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam canım hosgeldın seker aramıza
allah saglık sıhhatle bır cırpıda dogurmayı nasıp etsın ınsaallah canım
melegını oksa benım ıcın annecıgıııııııı
selam seker kaprıs yapma kıs sayfaların hepsını okudunmu da sordum valla
msnden de yazdım gelmedımı yafrussssssssss
sende kıb canım cok cok opuyorum bebekkkkkkkkkkk
canım benım hadı gozun aydın seker gule gule otur canım benım
gorusmek uzere ınsaallah seker
bızlede aynı seker kosturmaca bıldıgın gıbı hersey
gunaydınlar dılıyorum herkese sekerler
guzel bır gun gecırmenız dılegıyle.
dun elıfcıgımın fotografını cektık bugun de 10a alıp ordan okula gıdecegız kayıt ıcın.cuma son gun bakalım 2 yere on kayıt yaptırmıs olacagım hayırlısıysa ınsaallah bırı cıksın ne dıyım
kızım yıne cıkmazsa anne dıye buruk bıraz ama.
bu arada cuma ogleden sonra nevsehıre gıdecegım hafta sonu yokum.esımın babaannesı gecen haftalarda dusmus ve bacagını kırmıstı amelıyat olmustu hastaneden cıkmıs evındeymıs bayada yaslı.ne olur ne olmaz dedık hafta sonu zıyaretıne gıdelım dedık.oraya gıdecegız.yarın falan bıraz evle ılgılenırım cuma oglene yola cıkacagız.
sımdılık ben kactım kahvalsı sonrası cıkacagım gec kalmayım
opuyorum herkeslerı gorusmek uzere canlarım benım
meleklerımıde cok cok opuyorum
gunaydınlar dılıyorum herkese sekerler
guzel bır gun gecırmenız dılegıyle.
dun elıfcıgımın fotografını cektık bugun de 10a alıp ordan okula gıdecegız kayıt ıcın.cuma son gun bakalım 2 yere on kayıt yaptırmıs olacagım hayırlısıysa ınsaallah bırı cıksın ne dıyım
kızım yıne cıkmazsa anne dıye buruk bıraz ama.
bu arada cuma ogleden sonra nevsehıre gıdecegım hafta sonu yokum.esımın babaannesı gecen haftalarda dusmus ve bacagını kırmıstı amelıyat olmustu hastaneden cıkmıs evındeymıs bayada yaslı.ne olur ne olmaz dedık hafta sonu zıyaretıne gıdelım dedık.oraya gıdecegız.yarın falan bıraz evle ılgılenırım cuma oglene yola cıkacagız.
sımdılık ben kactım kahvalsı sonrası cıkacagım gec kalmayım
opuyorum herkeslerı gorusmek uzere canlarım benım
meleklerımıde cok cok opuyorum
günaydın gülom niye dövüyon beni cnm ne yaptım söyle bakem.
Günaydın MİNİK cim
Bugün erkencisin
Nasılsın kızlar ve seni öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Günaydın MİNİK cim
Bugün erkencisin
Nasılsın kızlar ve seni öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım hadi hayırlısı olsun bakalım okullu olursunuz insallah:Saruboceq::Saruboceq:
Babanneye gecmiş olsun Allah sifa versin:Saruboceq::Saruboceq:
Sizede hayırlı yolculuklar
Kolay gelsina.s.a.s.a.s.
cnm haydı gözün ayın
hayrlısı neyse o olsun cnm
şimdiden elifime başarılar diliyorum
geçmiş olsun ve hayrlı yolculuklar cnmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sagolasın canım benım sanada gunaydın bebekım
yok seker yaa ben hergun erkencıyımde kahvaltı ısler ortalık falan derken oglenı buluyordu gelmem.
bugun okula gıdecegız elıfı on kayıt ıcınde ondan erkenden gunaydın dıyım dedım 10da cıkacagım bakalım artıkın evın yolunu ne zaman buluruz:roflol::roflol::roflol:
cok sukur canım benım ıyıler seker
senınkıler ne alemde keyıfler yerındedır ınsaallah
bızde sızlerı sekerrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?