- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.761
gunaydınlar dılıyorum herkese sekerler
guzel bır gun gecırmenız dılegıyle.
dun elıfcıgımın fotografını cektık bugun de 10a alıp ordan okula gıdecegız kayıt ıcın.cuma son gun bakalım 2 yere on kayıt yaptırmıs olacagım hayırlısıysa ınsaallah bırı cıksın ne dıyım
kızım yıne cıkmazsa anne dıye buruk bıraz ama.
bu arada cuma ogleden sonra nevsehıre gıdecegım hafta sonu yokum.esımın babaannesı gecen haftalarda dusmus ve bacagını kırmıstı amelıyat olmustu hastaneden cıkmıs evındeymıs bayada yaslı.ne olur ne olmaz dedık hafta sonu zıyaretıne gıdelım dedık.oraya gıdecegız.yarın falan bıraz evle ılgılenırım cuma oglene yola cıkacagız.
sımdılık ben kactım kahvalsı sonrası cıkacagım gec kalmayım
opuyorum herkeslerı gorusmek uzere canlarım benım
meleklerımıde cok cok opuyorum
BUNDAN SONRA PC İLK ACILINCA BİZİM TOPİK ZİYARET EDİLECEK TAMAM MI???klava: klava: klava::mymeka: lmaz: lmaz:
günaydın gülom niye dövüyon beni cnm ne yaptım söyle bakem.
kayınvalidengille berabermi oturuyorsuntamam cnsı yeterkı seni iste
ama bu aralar çok işim var cnm evimizin diş cepesi yapılıyo malum gamzede sesten uyumuyo cnm
ve pazara kayın valdemın annaesı ve bbası gelıyo yane anlayacğin cnm zamanım hiç olmayacak bu arda kayın pederim senelık izinde iç isteği bitmiyo ustalar çay filan derken çok yoruluyorum cnm haberın olsun ..
tamam cnsı yeterkı seni iste
ama bu aralar çok işim var cnm evimizin diş cepesi yapılıyo malum gamzede sesten uyumuyo cnm
ve pazara kayın valdemın annaesı ve bbası gelıyo yane anlayacğin cnm zamanım hiç olmayacak bu arda kayın pederim senelık izinde iç isteği bitmiyo ustalar çay filan derken çok yoruluyorum cnm haberın olsun ..
kayınvalidengille berabermi oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?