Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

BUNDAN SONRA PC İLK ACILINCA BİZİM TOPİK ZİYARET EDİLECEK TAMAM MI???klava:klava:klava::mymeka:lmaz:lmaz:

tamam cnsı yeterkı seni iste

ama bu aralar çok işim var cnm evimizin diş cepesi yapılıyo malum gamzede sesten uyumuyo cnm
ve pazara kayın valdemın annaesı ve bbası gelıyo yane anlayacğin cnm zamanım hiç olmayacak bu arda kayın pederim senelık izinde iç isteği bitmiyo ustalar çay filan derken çok yoruluyorum cnm haberın olsun ..

kayınvalidengille berabermi oturuyorsun

Canım benim kıyamam ben sana
Kolay gelsin
cocukları ve seni öptüm:1hug:barısalım

herkeze merhaba nasılsınız görüşmeyeli ooo anlatacak çok şey birikti ama işim çok bir ara kaçıp yazarım öptüm hepinizi

günaydın melek anneleri ben bi kaç gündür uyukucu oldum 9-30 da kalktım kahvaltımızı yaptık işlere girişmeden sizlere bakayım dedim
RUYACIM hoşgeldin arkadaşım,nasılsın ruyanaz nasıl?yerleşmişsin güle güle otur yeni evinde.artık beraberiz görüşmek üzere canım öpüldüznüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese günaydınnnnnnnn
vede tünaydınnnnnnnn
dün yoktum anneme gittim aynı şehriniçindeki annemi 1 aydır görmemiştimmm
mürvetide annanesinde bıraktımm
ama evçok sessiz şimdiden özledim kuzumu
şevvalin tek başına sesi çıkmıyo
az önce aradım annem kızdı ben bakamıyomuyumda arayıp duruyosun dedi
evlat hasreti çekmek çok zor geldi banaaa
off sizinde başınızı şişirdimmmmmmm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam kızlarrr nasılsınız bakayımm biz iyiz ama taha çok azdı bu aralar sürekli onun peşinde koşturuyom pc yede otutturmuyo artık benii-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

tünaydınnn şekerlerrr
bugün mutfağımı temizleyeyim dedim baya yorulmuşum
sizler nasılsınızz
sewalcim güle güle kavuş canım onlarsız olamıyoruz değilmi)))))))))))
hepinizi çok öpüyorum meleklerimle beraber görüşmek üzereee

sanırım hepiniz kız annesisiniz yavrularınızı mevlam hepinize bağışlasın
ben kız annesi değilim bir merhaba diyeyim dedim:1hug:

kamile evet haklısın ne onlarsız durabiliyorum nede onların sesine katlanabiliyorum inanın yaşı geçtikçe bi tuhaf oluyo galibaaaaa

belinay hoşgeldni canımmm
nasılsın
kendini fazla yormuyosun dimmiiiiiiiii

kübrabetül sen ne diye yazmıyosun topiğeeee
buradasın biliyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…