Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

cool takılıyor olmasınnsengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3betülcüm nerelerdesin tatlım ses veryerimseniben
sewalcim nasılsın canımm var mı dr bir haberryerimseniben
sanırım hepiniz kız annesisiniz yavrularınızı mevlam hepinize bağışlasın
ben kız annesi değilim bir merhaba diyeyim dedim:1hug:
hoşgeldin canımm aminn canım sağolasın ümlemizin evlatlarını bağıilasın rabbim:Saruboceq:
selamlar ben de geldim...:CüvCüv:
hoşgeldin şeker nasılsınnyerimseniben

sanırım hepiniz kız annesisiniz yavrularınızı mevlam hepinize bağışlasın
ben kız annesi değilim bir merhaba diyeyim dedim:1hug:

hoşgeldin canım...bende şimdi sizin buluşma resimlerinize baktım sonra buraya geldim seni burada görünce tekrar o topiğe girdim zannettim baktımki doğru yerdeymişim:kedi:

yok be kamilem
teli yanımdan ayırmıyorum hiç
ararsa duyayım diyee
wc ye bile götürüyom ama nafile dr aramadı henüzzz
bundada vardır bir hayırrr
bekliyorum bakalımmmm

gündüzün karanlığı tabi gelebilirsin kız annesi olmasandaaa

belinay hoşgeldni canımmm
nasılsın
kendini fazla yormuyosun dimmiiiiiiiii
hoşbulduk canım...yormuyorum da bu hafta sonu eşimin halasının kızının düğünü var her an çanakkaleden benim meşhur habersiz misafirlerim baskın yapabilir ve de hiçbir konuda bana yardımcı olmazlar tabii gelinim ya o yüzden onlar gelirse ne yapıcam bilmiyorum tam dinlenmem gereken zamandayken:umursamaz:
hoşgeldin şeker nasılsınnyerimseniben

hoşbulduk canım...iyiyim sen nasılsınzemuszemus

o gelinin halini anlamayan misafirlere bi şey derdimde banlanmak istemiyorummmm
kendi kızları olsa aynı durumda kucaklarında gezdirirler emin ol
ben şahsen rahatsızlığımdan ne çektiğimi bi allah bide ben biliyorum ama inanmayan vatandaşlar var
ama neden çünkü sancılanınca kızları gibi bi tarafımı yırtmıyorum hastayım diyee
inanırmısın kayınpederim hala bana bi geçmiş olsun bile demedi çünkü inanmıyo hala
eşime demiş nerden çıktı ameliyat diye
oda demişki onun çektiği ızdırabı ben görüyorum siz bilmesenizde olur demişş
kısacası allah onları nasıl biliyosa öyle yapsınnnnlmaz:lmaz:lmaz:

içimi boşaltıp rahatladım beeeeeeee

:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato:
Bunlar inanmayanlara
Bosver canım ya

rahatla canım rahatla...evet biz hasta olduğumuzu reklam yapmadığımız için bize inanmıyorlar benimde kayınvalidem aradı geçen gün ne yapıyorsun dedi bende doktor istirahat verdi yatıyorum dedim alaylı alaylı güldü sinir oldum yarın birgün bebek olunca bizim diye sevmesini bilirler amaklava:sende deseydin keşke canım ameliyat olmak istedi de ondan oluyorum diye sanki keyfinden bıçak altına yatıcaksınkötükedihüsoşimdi boşu boşuna sinir oldum yaaa...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisorada böyle dökmek lazım şekercimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiyim çok şükür canımm,inş:Saruboceq: habersiz misafirler gelmezler tatlımm gelirlersede allah yardımcın olsun canımm :1hug:kendini sakı fazla yorma canımm umduklarıyla değil bulduklarıyla yetinsinler boşverrkaydirigubbakcemile5

aynen canım bende öyle düşünüyorum eşimde öyle diyor senin dediğin gibi haber verselermiş habersiz gelirlerse ne bulurlarsa yerler diyor delikafadulden

ecrin ceylin hoşgeldin tatlımmm
seni yeni görüyorumm buralardaaa
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

belinaycımm boşver yorma kendini oturup zeytin ekmek yesinlerrrrrrrrr
beğenmezlerse annelerinin pişirdiğini yesinlerrr

:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

kızlar nasılsınız;bir meraba deyip hemen kaçıyorum;kayınvalideme gidiyorum artık gece görüşürüz inşallah:herkese güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…