- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.781
gündüzün karanlığı hoşgeldin bacımmmmmmmm
cool takılıyor olmasınnsengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3betülcüm nerelerdesin tatlım ses veryerimsenibenkamile evet haklısın ne onlarsız durabiliyorum nede onların sesine katlanabiliyorum inanın yaşı geçtikçe bi tuhaf oluyo galibaaaaa
belinay hoşgeldni canımmm
nasılsın
kendini fazla yormuyosun dimmiiiiiiiii
kübrabetül sen ne diye yazmıyosun topiğeeee
buradasın biliyorummmmmmm
hoşgeldin canımm aminn canım sağolasın ümlemizin evlatlarını bağıilasın rabbim:Saruboceq:sanırım hepiniz kız annesisiniz yavrularınızı mevlam hepinize bağışlasın
ben kız annesi değilim bir merhaba diyeyim dedim:1hug:
hoşgeldin şeker nasılsınnyerimsenibenselamlar ben de geldim...:CüvCüv:
sanırım hepiniz kız annesisiniz yavrularınızı mevlam hepinize bağışlasın
ben kız annesi değilim bir merhaba diyeyim dedim:1hug:
şimdi sen başvurunu yaptın cuma yönetim toplanıp başvurunu değerlendirp bildirirler mi desem acep-tatlicadiarzu-takılıyorum anım elbetteki katılabilirsinyerimsenibenhoşbulduk gülüm kız annesi değilim ama benide kabul edermisiniz aranızahihoyyyt
hoşbulduk canım...yormuyorum da bu hafta sonu eşimin halasının kızının düğünü var her an çanakkaleden benim meşhur habersiz misafirlerim baskın yapabilir ve de hiçbir konuda bana yardımcı olmazlar tabii gelinim ya o yüzden onlar gelirse ne yapıcam bilmiyorum tam dinlenmem gereken zamandayken:umursamaz:belinay hoşgeldni canımmm
nasılsın
kendini fazla yormuyosun dimmiiiiiiiii
hoşgeldin şeker nasılsınnyerimseniben
hoşbulduk canım...yormuyorum da bu hafta sonu eşimin halasının kızının düğünü var her an çanakkaleden benim meşhur habersiz misafirlerim baskın yapabilir ve de hiçbir konuda bana yardımcı olmazlar tabii gelinim ya o yüzden onlar gelirse ne yapıcam bilmiyorum tam dinlenmem gereken zamandayken:umursamaz:
o gelinin halini anlamayan misafirlere bi şey derdimde banlanmak istemiyorummmm
kendi kızları olsa aynı durumda kucaklarında gezdirirler emin ol
ben şahsen rahatsızlığımdan ne çektiğimi bi allah bide ben biliyorum ama inanmayan vatandaşlar var
ama neden çünkü sancılanınca kızları gibi bi tarafımı yırtmıyorum hastayım diyee
inanırmısın kayınpederim hala bana bi geçmiş olsun bile demedi çünkü inanmıyo hala
eşime demiş nerden çıktı ameliyat diye
oda demişki onun çektiği ızdırabı ben görüyorum siz bilmesenizde olur demişş
kısacası allah onları nasıl biliyosa öyle yapsınnnnlmaz: lmaz: lmaz:
içimi boşaltıp rahatladım beeeeeeee
o gelinin halini anlamayan misafirlere bi şey derdimde banlanmak istemiyorummmm
ben şahsen rahatsızlığımdan ne çektiğimi bi allah bide ben biliyorum ama inanmayan vatandaşlar var
ama neden çünkü sancılanınca kızları gibi bi tarafımı yırtmıyorum hastayım diyee
inanırmısın kayınpederim hala bana bi geçmiş olsun bile demedi çünkü inanmıyo hala
belinay sevvalcik simis merhabalar
Nasılsınız kızlar
Sımıs seni ilk defa görüyorum kendini tanıtırsan sevinirizvereliniortak
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisorada böyle dökmek lazım şekercimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktano gelinin halini anlamayan misafirlere bi şey derdimde banlanmak istemiyorummmm
hoşbulduk canım...yormuyorum da bu hafta sonu eşimin halasının kızının düğünü var her an çanakkaleden benim meşhur habersiz misafirlerim baskın yapabilir ve de hiçbir konuda bana yardımcı olmazlar tabii gelinim ya o yüzden onlar gelirse ne yapıcam bilmiyorum tam dinlenmem gereken zamandayken:umursamaz:
hoşbulduk canım...iyiyim sen nasılsınzemuszemus
selam canım hosgeldın seker aramıza
allah saglık sıhhatle bır cırpıda dogurmayı nasıp etsın ınsaallah canım
melegını oksa benım ıcın annecıgıııııııı
iyiyim çok şükür canımm,inş:Saruboceq: habersiz misafirler gelmezler tatlımm gelirlersede allah yardımcın olsun canımm :1hug:kendini sakı fazla yorma canımm umduklarıyla değil bulduklarıyla yetinsinler boşverrkaydirigubbakcemile5
hoşbulduk gülüm kız annesi değilim ama benide kabul edermisiniz aranızahihoyyyt
sanada merhabalar canım,hoşgeldin...nasılsın...
ecrin_ceylin tekrar hoşgeldin canım...ne kadarlık hamişsin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?