Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hoşgeldin canım...bende şimdi sizin buluşma resimlerinize baktım sonra buraya geldim seni burada görünce tekrar o topiğe girdim zannettim baktımki doğru yerdeymişim:kedi:
aklınımı karıştırmış oldum canım :1hug:bizim kızları gördümde lahanabebek ile ecrin_ceylini
bende damlayıp merhaba diyem dedim sırnaşık şey
şimdi sen başvurunu yaptın cuma yönetim toplanıp başvurunu değerlendirp bildirirler mi desem acep-tatlicadiarzu-takılıyorum anım elbetteki katılabilirsinyerimseniben
ehhhhhhh kısmet yönetim kabul ederse yanim :roflol:

gündüzün karanlığı tabi gelebilirsin kız annesi olmasandaaa[/B]

kız annesi değilde iki yakışıklı prens annesiyim hihoyyythihoyyyt
yani kızlarınıza talip olabilirim :roflol:
aranıza kabul ettiğiniz için sağ olun kızlar görüşürüz:1hug:

kız annesi değilde iki yakışıklı prens annesiyim hihoyyythihoyyyt
yani kızlarınıza talip olabilirim :roflol:
aranıza kabul ettiğiniz için sağ olun kızlar görüşürüz:1hug:

hımmmm
demek prens annesisinnn:jeyyar::jeyyar:
amam canım bizi burda kızlarımızı gelin edip göndermiyoruzzz
içgüveysi alıyoruz ona göreee
kabul ediyosan buyurrrrkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Ay ben geldımmmmm oldum oldumde geldım nasıl bır sıcak nasıl sıcak anlatamam
10da cıktım 2.30da geldım resımlerını aldım melegımın ordan okula gıttık on kayıt yaptırdık gerı geldık kızları uyuttum yemegı camasırı koydum sızlere kostum.ama kacırmısım sohbetı sanırım
gunduzun karanlıgı seker hosgeldın de yok anam ben vermeyecem kımselere kıs mız:)))
ay baksana ben besle buyut kaptırırmıyım:))))
gul sanada kolay gelsın canım allah yardımcın olsun
betulum gulzeynom mıhrıbanım sekerler nabersınız?
Sevvalcıgım bebekım allah kavustursun seker.demı yaa kımselere bırakılmıyor valla bende yatılı +18 olana kadar yasak :)))
18den sonra dusunuruz dıyorum.kızımda alıskın degıl asla kabullenmıyor ne kadar gec olursa olsun ıllakı gece evınde yatacak.kucuklukten asılıyomkı buyuyunce ıstemesınler dıye:)))))))))
an ne fena karuyum demı amaa.
Neyse bugunku kahvem gecıktı basıma agrılar gırdı ıcemde kendıme geleyım
herkesı cok opuyorum gorusmek uzere sekerlerrrrr
muckkkkkkkkkk

merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım umarım hepiniz iyisinizdir
herkese güzel birgün diliyorum öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım umarım hepiniz iyisinizdir
herkese güzel birgün diliyorum öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ıyıdır anam senden naberrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sagolasın seker valla bugun gunu bıtırdım ben kalanını ıyı bıtırırım ınsaallah
sıcak tum enerjımı aldı ama yemek yoktu ısler duruyordu camasırı topladım bır posta attım yıkansın dıye tekrardan anlayacagın gun yuzu goremeden bıyerlerım gıdecem ay bu dunyadan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyiaksamlar kizlar internetim yok giremiyorum sagolun cokta meraketmissiniz de lmaz:
neyse cikiyorum hemen görüsürüziternetimolunca kendinize iyi bakin byeeeeeeee
canım ev taşıdığını bildiğim için mesaj yazmadım sana telaş içindesindir diye düşündüm yoksa merak etmezmiyim:teselli:hadi bir an önce netini bağlatta gel tekrar aramıza canım
evinde güle güle otur canım

geçmiş olsun canım
sana inanmıyanlarıda allaha havale et düşünüpte moralini bozma bilea.s

kolay gelsin miniğim ya öyle deme
çocuklu kadının işi hiç bitmiyoki canım ne yapalım hepimiz aynıyız
ben artık çok bunalınca işi bırakıp kkne koşuyorum topiğimize bakıyorumzemuszemus
yap yap aynı zatenkaydirigubbakcemile3

Hoşbuldum canım... 25 haftalık hamileyim. Senin kızın kaç yaşında?
allah bir avazda kurtarsın canım....aramıza hoşgeldin:1hug:

evet şevvalcim bende öyle düşünüyorum
biz iç güveyisi alıcaz kızları vermiyoruz kimselere:roflol::roflol::roflol:

hanımlar ben çıkıyorum artık yemek yapıcamcokacimcoook
görüşmek üzere öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamam demıyom seker senımı kıracagım bebekımmmmmmmyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
ay kızlar az once balkona camasır sererken asagı baktım yolun kenarına agacların dıbıne hurdacılar gelmısler topladıklarını arabalara koyup secıyorlar.neyse kadınların cocukların ustu bası malum kadının bırını kucagında en fazla 3 4 aylık bır bebek var.anam cocugun bıraz buyugu var 1 2 yasında oda.kız fıskıyeye pet sıseyı dayadı suyu doldurdu basladı ıcmeye:1shok::1shok:ay ben o soku atlatamadan kadın aldı elınden aferın dıyecektım kadına oda ıcmezmı bırde bebegın agzına dayadı 2 aylık bebege fıskıyenın suyunu ıcırdımı :1shok::1shok::1shok:
anaaaaaaaaaaaaa oturdum onları ızlıyorum bır yandan hurda ayıklıyorlar bır yandan ellerınde yıyecek onları yıyorlar bebegıde mıncıklayıp opup onunda agzına tutuyorlar yedıklerınden senağlamasenağlamasenağlama
bır kendımıze baktım bır onlara anam bebelerın bagısıklıgı nasılsa artık hastalık bılmıyorlar bızımkıler olsa kesın olurlerdı valla.
bızım sularımız kırlı kımyasal atıklı dıye 2 3 senedır hazır su alıyoruz yemeye ıcmeye herseye onu kullanıyoruz adamlar fıskıyelı suyu ıcırıyor bebelere
onlar gıdene kadar dıkız yaptım bende sok sok sok olarak gırdım ıcerı sormayın:1shok::1shok:

selam canımmmm
fazla şoka girme bunlar hayatın gerçekleri
belkide sakınan göze çöp battığı için bizimkilerrr
bu kadar nazlı büyüyorlarrr

selam canımmmm
fazla şoka girme bunlar hayatın gerçekleri
belkide sakınan göze çöp battığı için bizimkilerrr
bu kadar nazlı büyüyorlarrr

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oyleymıs seker valla bugun gozlemledım alısacagım ınsaallah seker
yok bende cok nazlı buyutmuyorumda bu kadarda abartmıyorum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

abartı olarak bendede yok ama senin gözlemlediğin şekildeki insanlara göre yine abartılı kalıyoruzzz
ben bizim buralardan biliyorum kışın çorapsız gezen çocuklar benimkiler kadar hasta olmuyoooo
tecrübeyle sabittirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…