- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.801
Hoşbuldum canım... 25 haftalık hamileyim. Senin kızın kaç yaşında?
ecrin ceylin hoşgeldin tatlımmm
seni yeni görüyorumm buralardaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim kızım 7 yaşında 18 haftalıkta hamileyim canım...
Ne güzel kardeş geliyor kızına. opuyorumnanaktan Bebeğinin cinsiyeti belli mi canım?
aklınımı karıştırmış oldum canım :1hug:bizim kızları gördümde lahanabebek ile ecrin_ceylinihoşgeldin canım...bende şimdi sizin buluşma resimlerinize baktım sonra buraya geldim seni burada görünce tekrar o topiğe girdim zannettim baktımki doğru yerdeymişim:kedi:
ehhhhhhh kısmet yönetim kabul ederse yanim :roflol:şimdi sen başvurunu yaptın cuma yönetim toplanıp başvurunu değerlendirp bildirirler mi desem acep-tatlicadiarzu-takılıyorum anım elbetteki katılabilirsinyerimseniben
gündüzün karanlığı tabi gelebilirsin kız annesi olmasandaaa[/B]
kız annesi değilde iki yakışıklı prens annesiyim hihoyyythihoyyyt
yani kızlarınıza talip olabilirim :roflol:
aranıza kabul ettiğiniz için sağ olun kızlar görüşürüz:1hug:
merhaba hanımlar
nasılsınız bakalım umarım hepiniz iyisinizdir
herkese güzel birgün diliyorum öpüldünüzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ev taşıdığını bildiğim için mesaj yazmadım sana telaş içindesindir diye düşündüm yoksa merak etmezmiyim:teselli:hadi bir an önce netini bağlatta gel tekrar aramıza canımiyiaksamlar kizlar internetim yok giremiyorum sagolun cokta meraketmissiniz delmaz:
neyse cikiyorum hemen görüsürüziternetimolunca kendinize iyi bakin byeeeeeeee
evinde güle güle otur canımslm kızlar herkese tşk ederim öncelikle sadece bıraktıgım yerdeki ilk sayfaya baktım digerlerine bakamadım umarım herkes iyidir herkesi çok özledim valla evime yerşeltim tam olarak nette bugun baglandı ag biraz yavaş ama idare edicez şimdilik sizler nasılsınız bakalım........
o gelinin halini anlamayan misafirlere bi şey derdimde banlanmak istemiyorummmm
kendi kızları olsa aynı durumda kucaklarında gezdirirler emin ol
ben şahsen rahatsızlığımdan ne çektiğimi bi allah bide ben biliyorum ama inanmayan vatandaşlar var
ama neden çünkü sancılanınca kızları gibi bi tarafımı yırtmıyorum hastayım diyee
inanırmısın kayınpederim hala bana bi geçmiş olsun bile demedi çünkü inanmıyo hala
eşime demiş nerden çıktı ameliyat diye
oda demişki onun çektiği ızdırabı ben görüyorum siz bilmesenizde olur demişş
kısacası allah onları nasıl biliyosa öyle yapsınnnnlmaz: lmaz: lmaz:
içimi boşaltıp rahatladım beeeeeeee
ıyıdır anam senden naberrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sagolasın seker valla bugun gunu bıtırdım ben kalanını ıyı bıtırırım ınsaallah
sıcak tum enerjımı aldı ama yemek yoktu ısler duruyordu camasırı topladım bır posta attım yıkansın dıye tekrardan anlayacagın gun yuzu goremeden bıyerlerım gıdecem ay bu dunyadan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
allah bir avazda kurtarsın canım....aramıza hoşgeldin:1hug:Hoşbuldum canım... 25 haftalık hamileyim. Senin kızın kaç yaşında?
hımmmm
demek prens annesisinnn:jeyyar::jeyyar:
amam canım bizi burda kızlarımızı gelin edip göndermiyoruzzz
içgüveysi alıyoruz ona göreee
kabul ediyosan buyurrrrkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
kolay gelsin miniğim ya öyle deme
çocuklu kadının işi hiç bitmiyoki canım ne yapalım hepimiz aynıyız
ben artık çok bunalınca işi bırakıp kkne koşuyorum topiğimize bakıyorumzemuszemus
yap yap aynı zatenkaydirigubbakcemile3
tamam demıyom seker senımı kıracagım bebekımmmmmmmyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
ay kızlar az once balkona camasır sererken asagı baktım yolun kenarına agacların dıbıne hurdacılar gelmısler topladıklarını arabalara koyup secıyorlar.neyse kadınların cocukların ustu bası malum kadının bırını kucagında en fazla 3 4 aylık bır bebek var.anam cocugun bıraz buyugu var 1 2 yasında oda.kız fıskıyeye pet sıseyı dayadı suyu doldurdu basladı ıcmeye:1shok::1shok:ay ben o soku atlatamadan kadın aldı elınden aferın dıyecektım kadına oda ıcmezmı bırde bebegın agzına dayadı 2 aylık bebege fıskıyenın suyunu ıcırdımı :1shok::1shok::1shok:
anaaaaaaaaaaaaa oturdum onları ızlıyorum bır yandan hurda ayıklıyorlar bır yandan ellerınde yıyecek onları yıyorlar bebegıde mıncıklayıp opup onunda agzına tutuyorlar yedıklerınden senağlamasenağlamasenağlama
bır kendımıze baktım bır onlara anam bebelerın bagısıklıgı nasılsa artık hastalık bılmıyorlar bızımkıler olsa kesın olurlerdı valla.
bızım sularımız kırlı kımyasal atıklı dıye 2 3 senedır hazır su alıyoruz yemeye ıcmeye herseye onu kullanıyoruz adamlar fıskıyelı suyu ıcırıyor bebelere
onlar gıdene kadar dıkız yaptım bende sok sok sok olarak gırdım ıcerı sormayın:1shok::1shok:
selam canımmmm
fazla şoka girme bunlar hayatın gerçekleri
belkide sakınan göze çöp battığı için bizimkilerrr
bu kadar nazlı büyüyorlarrr
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oyleymıs seker valla bugun gozlemledım alısacagım ınsaallah seker
yok bende cok nazlı buyutmuyorumda bu kadarda abartmıyorum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?