- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.921
canlarım canlarım canlarım benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinizi kocacaman kocaman hasretle selamlayıp öpüyorum yevrular :1hug: Şeniz Şeniz Şeniz
havalar çok sıcak ben hala yazlıktayım komşunun netinden eccük size bakem dedim karşımda deniz var dalgaların sesi harika
kızlar hadi sizde gelin beraberce yüzeriz hemide yarışta yaparız k k hanımları yarışıyor :roflol: :roflol: :roflol:
valla şaka bir yana hepinizi çok özledim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
frezyam canım rahatsızmışsın galiba geçmişi okuyamadım canım kendine dikkat et çok geçmiş olsun öpüyorum canımcım Şeniz Şeniz Şeniz
ecrinim hoşgeldin güzelim :1hug:
demek sende bir melek annesi oluyosun allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
mihriban, kamilcem, kübrabetül, miniğim, belinay, şevvalim ismini unuttuklarım varsa özür diliyorum hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere
aldıklarınız hayırlı olsun canım
az kaldı betülcüm düğündenden sonra yorgunluğunda biter
sen dinlen şimdi canım öpüyorum seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hayırlı olsun canım. Düğününüz yakın herhalde. Tatlı yorgunluklar başlamış. Allah mesudetsin evlenecek çiftleri. Bi yastıkta kocasınlar inşaallah...
betulum canım benım kolaylıklar dılıyorum canım arkadasım bılırım o telası
ama ınan sonrasında mutluluklarını gormek dınlendırıyor ınsanı canım benım
yat dınlen sekercıgım kıb gorusmek uzere opuyorum senı cok cok meleklerımıde canım benım
kıs mıhrıban anam kızı kucagındamı uyutup kaldın ıkı dakka yatırıp gelemedınmı
ay kka delusu karuuu kalk yatırda gel bebeyı ay:))))))))))))))))))))
iyi geceler kızlar
sevalcim benim bende seni özledim.
merak etme cumartesi evedönmüş olacağım.
miniğim benim sana iyi yolculuklar.
bu arada fethiyede dıptıs buluştuk.
sanırım yarın koyar resimlerimizi çok şeker bi hatun keşke sizlerde olabilseydiniz
hepinizi öpüyorum efsane yakında geri dönüyor:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım benım masaallah seker sımdıkı cocuklar cabuk ergenlıge gırıyorlar annenın soyledıgı gıbı reglıde baslayabılır
ama 9 yasında bır genc kızın artık reglıyı bılmesı gerekır bencede konusman gereklı artık seker
benım kızım su an 6 yasında ve bılıyor.benı bır ıkı kez ped kullanırken gordu 3 4 yaslarında anne sendemı altına ısıyorsun bebekler gıbı onun ıcınmı baglıyorsun dedı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ve ben yası geregı dılım dondukce anlattım.o gunden berı haberdar durumdan bıraz buyudugunde bendemı olacagım dedı canın acıyormu vs aklına gelebılecek soruları sordu.
bunun her kızın ve kadının basına gelebılecek cok dogal bır sey oldugunu saglık belırtısı oldugunu ılerde anne olabılmek ıcın olması gerektıgını ve vucuttakı kırlı kanın atılması ıcın faydalı oldugunu allahın bızım ıcın herseyın en ıyısını dusundugunu merak etmemesı korkmaması hazırlıklı olması gerektıgını soyledım.cadı reglıyle 4 yası bıtmeden haberdar olmustu yanı:roflol::roflol::roflol::roflol:
senıde eger ped kullanırken gorduyse sormus olması lazım.gormedıyse bence bır sekılde gormesını saglayıp once soruları onun sorması ıcın fırsat yarat.dırek sen anlatmaya baslarsan belkı korkup aklında basla bıseyler olusabılır.9 yas bence bunu bılmesı ıcın gec bır yas dıye dusunuyorum
hadı bakalım seker artık genc kızımıza hakıkatlerı anlat annecıgıa.sa.sa.s
kolay gelsın seker sana
offff offffff ay ne zor bu annelık yaaaaaaa
suna bak cısını ogret bezı bıraktır sonrada ped baglamayı ogret offf offf:roflol::roflol::roflol::roflol:
allah yardımcımız olsun ınsaallah
herkese günaydın...
iyiyiz kübrabetül sen nasılsın canım...
canlarım canlarım canlarım benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hepinizi kocacaman kocaman hasretle selamlayıp öpüyorum yevrular :1hug: Şeniz Şeniz Şeniz
havalar çok sıcak ben hala yazlıktayım komşunun netinden eccük size bakem dedim karşımda deniz var dalgaların sesi harika
kızlar hadi sizde gelin beraberce yüzeriz hemide yarışta yaparız k k hanımları yarışıyor :roflol: :roflol: :roflol:
valla şaka bir yana hepinizi çok özledim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
frezyam canım rahatsızmışsın galiba geçmişi okuyamadım canım kendine dikkat et çok geçmiş olsun öpüyorum canımcım Şeniz Şeniz Şeniz
ecrinim hoşgeldin güzelim :1hug:
demek sende bir melek annesi oluyosun allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
mihriban, kamilcem, kübrabetül, miniğim, belinay, şevvalim ismini unuttuklarım varsa özür diliyorum hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere
günaydın hemşerim sende erkencisin benim gibi
ben de iyiim 4-30 da kalktım uykum kaçtı uyuyamadım eşimi işe yolladıktan sonra geçtim ps başına
gülüm hoşgeldin günaydın canım nasılsın?
talya ilk dişiniz hayırlı olsun canım öpüyorum meleğiniŞeniz
günaydın kızlar hayırlı cumalar
hoşbulduk cnm pek keyfım yok cnm çok sıkın annaem hasta onda sanırım çok üzülüyorum :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?