Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

betulum canım benım kolaylıklar dılıyorum canım arkadasım bılırım o telası
ama ınan sonrasında mutluluklarını gormek dınlendırıyor ınsanı canım benım
yat dınlen sekercıgım kıb gorusmek uzere opuyorum senı cok cok meleklerımıde canım benım
kıs mıhrıban anam kızı kucagındamı uyutup kaldın ıkı dakka yatırıp gelemedınmı
ay kka delusu karuuu kalk yatırda gel bebeyı ay:))))))))))))))))))))

iyi geceler kızlar
sevalcim benim bende seni özledim.
merak etme cumartesi evedönmüş olacağım.
miniğim benim sana iyi yolculuklar.
bu arada fethiyede dıptıs buluştuk.
sanırım yarın koyar resimlerimizi çok şeker bi hatun keşke sizlerde olabilseydiniz
hepinizi öpüyorum efsane yakında geri dönüyor:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

merhaba canımcım ohh sefan olsun dinlenmene bak canım keşke gelebilsek yanına ne güzel olur ama nerdeeeeeeeeeeee
sen o komşuna sık sık ziyarete git olurmusırnaşık şey
bende seni öpüyorum kendine çok iyi bak ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

aldıklarınız hayırlı olsun canım
az kaldı betülcüm düğündenden sonra yorgunluğunda biter
sen dinlen şimdi canım öpüyorum seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amin canım sağol,yorulduk ama olsun,gelinimiz saolsun çok uyumlu hiç zorluk çıkarmıyo.bizde zaten her şey iyi olsun diye istiyoruz
yeterki geçinsinler mutlu olsunlar biz herşeye razıyız
bende seni öptüm hayatımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hayırlı olsun canım. Düğününüz yakın herhalde. Tatlı yorgunluklar başlamış. Allah mesudetsin evlenecek çiftleri. Bi yastıkta kocasınlar inşaallah...

amin canım,düğün 26 temmuzda
evet canım tatlı yorgunluk bunlar aman şimdiye kadar bi sorun çıkmadı inş sonuna kadar öyle olur

sağolasın miniğim,tek dileğimiz onların mutlu olması zaten
bunlar tatlı telaşe,yalnız kübrayla biraz işim var benden ayrı kalmak istemiyo dün ağlamış
annem nerde kaldı diye.mümkün olduğunca yanımda tutmaya çalışıyorum ama çarşı işi olunca çocukla zor oluyo.
kendine ve meleklerine çok iyi bak canım öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceler efsuncum nasılsın nasıl gidiyo tatil?
demek buluşma vardı fethiyede hemen gidip bakayım belki koymuştur resimleri

off ya hakikaten zor,sağol canımcımopuyorumnanaktan bende şuna karar vermiştim,kitap alıp önce ben okuycam ve birazda internetten araştırıcam onada dilim döndüğünce anlatıcam sonrada kitabı okutucam....

cnm arkadaşim hoşgeldın çok teşekür ederim cnm

oh daha ordasın deme kendine iyi bak cnm allaha emanet ol

çok öptüm bitanem..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar benim kız 2 gündür çok ağlıyordu durup durup vücudunu bi kasıyordu sormayın,bende karnı ağrıyor ondan yapıyor zannettiydim ama yavrum meğerse diş çıkarıyormuş,yaaaaa teyzeleri benim güzel kızım ilk dişini çıkardı ...
bu gece de arkadaşlarda günümüz var gitmesemmi diye düşünüyorum,benim kız yabancı bi ortamda asla uyumuyor,şimdi bide diş çıkarıyor huysuzluğunun doruk noktasında yani....

günaydın hemşerim sende erkencisin benim gibi
ben de iyiim 4-30 da kalktım uykum kaçtı uyuyamadım eşimi işe yolladıktan sonra geçtim ps başına

benide uyku tutmadı bugün,saat 6 tıdan beri yatakta dönüp duruyorum....
frezyacım günaydın...
kızlar benim kız yine ağlıyor bi bakıyım,dönemezsem hepinizi öpüyorum ve hayırlı bir cuma diliyorum...opuyorumnanaktan

talya benim kızımda 9 yaşında hatta 10 un içinde ama benimki çok zayıf olduğu için daha hiç bir belirti yok.ama bakıyorumda akadaşlarında yavaş yavaş başlamış göğüsleri belirmeye
regl konusunu bende üstünden anlattım ama daha detaylı anlatmak gerekiyo artık
ayy ne zaman büyüdü bu cadılar:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…