- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.941
günaydın gülzeynom ve rüyanaz sizinde cumanız mübarek olsun.
ruyanaz,zeynom hoşgeldiniz günaydın hayırlı cumalar sizede
çok geçmiş olsun bi tanem,hayırdır nesi var teyzemin
amin inşallah canım,ilk kızımın dişlerinde siyah lekeler var ve ne yaptıysak geçmiyor,dr küçükken verilen bi vitamin fazla gelmiş dediydi,inşallah bu kızımın dişleri mercan gibi olur, gerçi ben bu kıza diş hapı kullanıcam hatta büyük kızada başladım kullanmaya 16 yaşına kadar kullanmak gerekiyormuş...talyacım yeni dişniz hayrlı olsun inşallah mercan gibi dişleri olur prensesimin
öp benim için cnm
günaydın cnm öptüm.
ya valla sorma arkadaşım,nerdeyse benim boyumda artık,daha dün anne mama diye peşimden koştururdu meleğim:sinifsinif:talya benim kızımda 9 yaşında hatta 10 un içinde ama benimki çok zayıf olduğu için daha hiç bir belirti yok.ama bakıyorumda akadaşlarında yavaş yavaş başlamış göğüsleri belirmeye
regl konusunu bende üstünden anlattım ama daha detaylı anlatmak gerekiyo artık
ayy ne zaman büyüdü bu cadılar:uhm:
sağol canımcımopuyorumnanaktangülüm hoşgeldin günaydın canım nasılsın?
talya ilk dişiniz hayırlı olsun canım öpüyorum meleğiniŞeniz
günaydın kızlar hayırlı cumalar
Geçmiş olsun frezyacım,nesi var annenin....hoşbulduk cnm pek keyfım yok cnm çok sıkın annaem hasta onda sanırım çok üzülüyorum :çok üzgünüm:
inşallah canım,sağolasın teyzesiopuyorumnanaktanTALA cım günaydın
İlk dişiniz hayırlı olsun insallah diğerlerinide kolayca hastalanmadan cıkarır melegimizopuyorumnanaktan
sağolun arkdaşlar ney yokkı herşey var maşllah
yılların acsi şimdi çikiyo
kızlar 2 önce çok midesi ağryodu acıle gitiler
dünde ayaları kutuk gibi şişmiş yuryemıyor ded kardeşim yaşta olunca
bu mübarek cuma günü dua edin ne olur allahım hiç kimseyi elden ayaktan düşürmesin amin
evet dr.veriyormuş.bende görümcemden duydum onun ikizleri 1,5 yaşında, 6 aydır veriyormuş bizim kız.bende biraz geç duydum daha önce haberim olsaydı büyük kızada verirdim belkide diş lekeri olmazdı kızımın,neyse ama 16 yaşına kadar veriliyormuş çokda geç kalmış sayılmam belki lekelerede iyi gelir...talycım bu diş hapını dr 'mu veriyo cnm ben ilk defa duyuyorum
sağolun arkdaşlar ney yokkı herşey var maşllah
yılların acsi şimdi çikiyo
kızlar 2 önce çok midesi ağryodu acıle gitiler
dünde ayaları kutuk gibi şişmiş yuryemıyor ded kardeşim yaşta olunca
bu mübarek cuma günü dua edin ne olur allahım hiç kimseyi elden ayaktan düşürmesin amin
küçücük bi hap,çiğniyebilecek yaşa gelince dişleri ile çiğnemeleri gerekiyormuş,görümcem çoz az suda eritip öyle içiriyor.normalde bende dr.a danışmadan hiç ilaç kullanmam ama görümcemde eşide çok titiz ve takıntılı insanlardır ,iyice araştırmadan kullanmazlar,dr.ları söylemiş bunlara böyle bi hap var kullanabilirsiniz diye bunlar gitmişler bide diş dr.una sormuşlarda öyle kullanmaya başlamışlar...talyam cnm kızmda bazen sert şeyler yedği zaman dişim diyo sanırım diş etleri çok hassas
birde bu hapmı cnm hapsa nsıl verceğiz peki
gende ben dr 'umuza danışayım çok teşekürederim balım
Ecrin_Ceylin, gündüzün karanlığı hoşgeldiniz hanımlar a.s.a.s.
ecrin ceylin alah yardımcın olsun canım,rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsin:Saruboceq:
gündüzün karanlığı kız erkek farketmez canım bizim hepsi evladımız her zaman bekleriz topiğimize :1hug:
amin inşallah canım,günaydın sanadaopuyorumnanaktansağol canısı gelirim gülüm
bu arada melek anneler cumanız mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?