• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

talyacım yeni dişniz hayrlı olsun inşallah mercan gibi dişleri olur prensesimin
öp benim için cnm

günaydın cnm öptüm.
amin inşallah canım,ilk kızımın dişlerinde siyah lekeler var ve ne yaptıysak geçmiyor,dr küçükken verilen bi vitamin fazla gelmiş dediydi,inşallah bu kızımın dişleri mercan gibi olur, gerçi ben bu kıza diş hapı kullanıcam hatta büyük kızada başladım kullanmaya 16 yaşına kadar kullanmak gerekiyormuş...

talya benim kızımda 9 yaşında hatta 10 un içinde ama benimki çok zayıf olduğu için daha hiç bir belirti yok.ama bakıyorumda akadaşlarında yavaş yavaş başlamış göğüsleri belirmeye
regl konusunu bende üstünden anlattım ama daha detaylı anlatmak gerekiyo artık
ayy ne zaman büyüdü bu cadılar:uhm:
ya valla sorma arkadaşım,nerdeyse benim boyumda artık,daha dün anne mama diye peşimden koştururdu meleğim:sinifsinif:

gülüm hoşgeldin günaydın canım nasılsın?
talya ilk dişiniz hayırlı olsun canım öpüyorum meleğiniŞeniz
sağol canımcımopuyorumnanaktan

günaydın kızlar hayırlı cumalar

Güzel bir gün diliyorum dua ile...

SİZEDE GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRopuyorumnanaktan

sağolun arkdaşlar ney yokkı herşey var maşllah
yılların acsi şimdi çikiyo
kızlar 2 önce çok midesi ağryodu acıle gitiler
dünde ayaları kutuk gibi şişmiş yuryemıyor ded kardeşim yaşta olunca
bu mübarek cuma günü dua edin ne olur allahım hiç kimseyi elden ayaktan düşürmesin amin

bu mübarek cuma günü dua edin ne olur allahım hiç kimseyi elden ayaktan düşürmesin amin

çok geçmiş olsun tekrar:1hug:
mübarek günün yüzü suyu hürmetine allah şifalar versin teyzeme:Saruboceq::Saruboceq:
dualarım sizinle canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

talycım bu diş hapını dr 'mu veriyo cnm ben ilk defa duyuyorum
evet dr.veriyormuş.bende görümcemden duydum onun ikizleri 1,5 yaşında, 6 aydır veriyormuş bizim kız.bende biraz geç duydum daha önce haberim olsaydı büyük kızada verirdim belkide diş lekeri olmazdı kızımın,neyse ama 16 yaşına kadar veriliyormuş çokda geç kalmış sayılmam belki lekelerede iyi gelir...

isminide yazayım ilacın sizde bi dr.a yada eczaneye danışın Zymafluor 1/4 mg./diş(sodium fluoride)

talyam cnm kızmda bazen sert şeyler yedği zaman dişim diyo sanırım diş etleri çok hassas
birde bu hapmı cnm hapsa nsıl verceğiz peki
gende ben dr 'umuza danışayım çok teşekürederim balım

geçmiş olsun frezyacım teyzemize,dediğin gibi yaşlar ilerledikçe çıkıyor bir bir.onlar bizim gibi rahat bi gençlik de geçirmemişlerki,annem hala söyler siz en rahat günlerinizi yaşıyorsunuz ,her işinizi sizin yerinize makinalar yapıyor diye,gerçi vücut olarak yıpranıyorlar ama kafalar dinç maşallah,allah başımızdan eksik etmesin onları:nazar:

talyam cnm kızmda bazen sert şeyler yedği zaman dişim diyo sanırım diş etleri çok hassas
birde bu hapmı cnm hapsa nsıl verceğiz peki
gende ben dr 'umuza danışayım çok teşekürederim balım
küçücük bi hap,çiğniyebilecek yaşa gelince dişleri ile çiğnemeleri gerekiyormuş,görümcem çoz az suda eritip öyle içiriyor.normalde bende dr.a danışmadan hiç ilaç kullanmam ama görümcemde eşide çok titiz ve takıntılı insanlardır ,iyice araştırmadan kullanmazlar,dr.ları söylemiş bunlara böyle bi hap var kullanabilirsiniz diye bunlar gitmişler bide diş dr.una sormuşlarda öyle kullanmaya başlamışlar...

çok teşekür ederim taycım cnm sağolsın öptüm

çok haklsın bitanem onların dötte birini bizler yapmiyoruz

allah elden ayaktan düşürmesin inşallah cnm

Ecrin_Ceylin, gündüzün karanlığı hoşgeldiniz hanımlar a.s.a.s.
ecrin ceylin alah yardımcın olsun canım,rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsin:Saruboceq:
gündüzün karanlığı kız erkek farketmez canım bizim hepsi evladımız her zaman bekleriz topiğimize :1hug:

sağol canısı gelirim gülüm
bu arada melek anneler cumanız mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin

Back
X