Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

3. eşimi canım:1shok:bana alınma ama senin bu görümcende var bir tuhaflık o zaman anne babası yaşamıyomu canım eşini hiç karıştırma bırak büyükler halletsin herşeyi
benim kaynanam kayınbabam yaşamadığı için eşim evin büyüğü olarak direk olayların içinde buluyo kendini yoksa ben asla karıştırmazdım eşimi aile meselelerine:1no2:

miniğim senin eşinin kusuruda bu sanırım herkesin bir kusuru var kimse dört dörtlük değil işte:1no2:uzay üssü lafınada çok güldüm canım:roflol::roflol::roflol:
bak allah var benim eşimde harcamayı sever cimri değildir ama asla israfada kaçmaz bu kadarını yapmaz yaptırmamda zatenlmaz:bende tutumsuzluğa dayanamam canım sen sustum nasılsa kendi kazanıyo dedin ya işte ben diyemiyorum onu
cebindeki paranın hesabını tutarım nereye verdin ne yaptın diye:roflol da anlatır sonradan jetonu düşer sana hep hesapmı vericem ben kazanıyorum falan der ama yinede her zaman hesap verir:roflol::roflol::roflol:

ay sekerler ben bıraz kactım accık nıkotın alayım gelem yaaa
valla ne dertlıymısız kıslar dokturduk hepımız bugun
kustuk ıcımızdekılerı ben sahsen rahatladım accık.:)))
ıyıkı varsınız sekerler yaaaaaaaaaaaa

aynen valla benımkınınde kusuru bu seker
valla oyle kıs nereye el atsam elekronık esya uzay ussunu gectı ev
ısraf olarak gormuyor canım bunları benımkının sorunu o ben cok teknolojık olmadıgım ıcın oyle goruyorum ama o gereklı seyler dıyor.
cocuklugundan berı ılgı duydugu ve meslegı geregı sureklı takıpte oldugu seyler ve babasının evındeyken cok alıp yapamadıgı babasınında sureklı ne geregı var dıyıp cok kızdıgı seylerı yapıyor sımdı bende ıcınde ukte kalmasını ıstemıyorum
evımı benı hıc eksıgımız yok cok sukur hepsını yapıyor kendı zevkı ıcınde aldıklarına ses cıkarmıyorum.
ne zekatında ne fıtresı kurbanı adagı hıc daha 7 senedır eksık etmedı canım cok sukur.hep esım ben verdıkce allah bana daha cok verıyor der.yardımlasması sadakası benım bıldıgım bılmedıgım ıyılıklerı onlarıda hıc ıhmal etmez.sureklı duzenlı olarak ıhtıyac sahıplerıne yardımınını yapar namazını kılar tek zaafı gel gorku teknolojı merakı
onuda gormezden gelıyorum napayım:roflol::roflol:
benımde ısıme yarıyor cogu ama seker:roflol::roflol::roflolndan belkıde sesımı cıkarmıyom dermısımm:roflol::roflol:

sende iyiki varsın canım
herkesin kendine göre sıkıntıları var canım maalesef kimse dertsiz değil
ama allah daha beterlerinden korusun canım:Saruboceq:
benim kızlarımın sevdiklerimin sağlığı sıhati yerinde ya gerisi ayrıntı benim için o kadarda önemli değil canım:1no2:allah bu günümüzü aratmasın hanımlar:Saruboceq:

efsunefe canım inş herşey yoluna girer canım enişte daha iyi bir iş bulur inş kendini yıpratma olurmu tatlmm
sewalcim allah görümcene akl fikir sizlerede kolaylık versin canımm,sen boşver şekercim ameliyatını olup sağlığına kavuşacaksın gerisini takma canım ya görümcende halletsin kendiişini tecrube kazanmıştr artk ilk değilmiş ki

selam melek anneler nasılsınız bakalım
dikişimi bitirdim ütüsünüde yaptım zaten sıcak birde ütünün sıcağı
piştim ya :1shok:
daha fırsat bulup daha denize hiç gitmedim iyimi hemde antalya gibi yerde
ama küçük meleğimde kızamık çıkarıyor çok hafif bir şekilde
bugün 3. günü şükür ateşlenmedi hafif atlatıyor
hastalığı geçsin allahın izniyle ilk işim denize gitmek olacak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

doğru söylüyo eşin o verdikçe yardım ettikçe allah da ona veriyo
dediğin gibi ilgisi var ya ona hiçbiri gereksiz görünmüyo
boşver canım neyapacan tek kusuru bu olsun başka bişey olmasındakaydirigubbakcemile3nasılsa evini çocuklarını ihmal etmiyo ya eşinle bunun için tartışsan eline ne geçicek ki

allah iyiliğini versin kız tecrübe kazanmış ilk ayrılığı değilmi:roflol::roflol::roflol::roflol:
güldürdün beni kamilecim:roflol::roflol::roflol:

geçmiş olsun meleğimize
canım bizde denize yakınız ama daha bizde gidemedik yani tek değilsinizkaydirigubbakcemile3
kızlar çok istiyolar bakalım ne zaman fırsat bulup gidebilecezsırnaşık şeysırnaşık şey

Selam kızlar ben geldim. Nasılsınız? Geçmişi biraz okudum. Minik kuşlarım gerçekten çok bunalım yapmışsın arkadaşım. Kızlar ben de stresimi atmaya gelmiştim. Baktım herkes dertli. En çok da minikçik dertliymiş. Canım takma kafana. Boşver. Seninki yaşlı başlı kadın. Ben de eltime sinir oldum dün. Düşüncesizliği haddi aştı yani. Çok fena sinirliyim şu an. Valla düşünmemek için girmiştim ama şimdi daha da bir depreşti. İnsanlar gerçekten ne kadar düşüncesiz olabiliyorlar. Başım ağrıyo sinirden hala. Aman boşver diyorum olmuyo işte... :mymeka: kötükedihüso

Son düzenleme:

ne oldu canım sende anlat
bugünü topikte dertleşme günü ilan ettik kimlere sinirlendiysekiçimizi dökücez canım
senide seve seve dinlerizkaydirigubbakcemile3

tınkımı bebegım cok gecmıs olsun arkadasım ınsaallah bır an once ıyılesır melegımız
opuyorum onu kızamıkcıklarından canım benım
hadı gozun aydın bebekım ıslerınıde bıtırmıssın
ecrım canım benım sagolasın bebegım bende oyle yaptım yaslılıgına verdım kendımı buraya attım sınırımı atayım dıye napayım seker
senınde allah yardımcın olsun canım valla ınsanların hepsı manyamıs yaaaa
normalı yok memlekette uc gunluk dunyada bız kalp kırmayalım gonul alalım dedıkce ınadına bunlar hıs olmeyecekmıs gıbı kaptırmıslar kendılerını allah sonlarını hayır etsın ınsaallah
mıhrıban bebekım evet seker bende oyle yapıyorum artık napayım hayırlısı canım
yıne bızım ıyılıgımız ıcın yapıyor kosturuyor arkadas bılmez gezme bılmez bızsız hıc dısarı cıkmaz sıgarası alkolu yok dek manyaklıgı bu onuda ıdare edıyom artık
sekerler naz uyandı acıktık yemek yıyıp bır dus alalım kızlarla da kendımıze gelelım sonra uzanıp kızlarımla cızgı fılm ızleyelım accık onlarla ılgıleneyım dıyorum
sımdılık kactım hepınızı cok cok opuyorum canlarım benım
kıb gorusmek uzere

bende oturdum pc başına kalkamadım bir türlükaydirigubbakcemile3
sıcaktan bunaldım hiç iş yapmakta gelmiyo içimden ama ev çok fena süpürüp simezsem olmuyacak:bbo:
allahtan yemeğim var o yönden rahatım
bende çıkıyorum hanımlar.işlerimi yaptıktan sonra yine gelirim öpüldünüzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağolun kızlar mihriban minik kuşum
topiğimize ne oluyor allah aşkına herkezin kafası bozuk
sıcaklardanmı ne mafoldumbenşaka aslında senağlama
aslında dertler hep aynı ama kızlar yaşımız ilerleyince
herşeyi hazmedemez hale geliyoruz kaldıramıyoruz yani
yani kendi adıma böyle
kelin ilacı olsa başına sürermiş offf neyse gene çenem düştü
takmayın kafanıza olan bize oluyor ben kendi adıma öyle yapıyorum artık
neyse misafirim geldi ben kaçıyorum kızdan fırsat kalırsa yine gelirim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tinkimini geçmiş olsun meleğimize canmm acil şifalar
ecrincim sakin ol şekercim yorma değmeyenler için boşver kafanı
mihribancım kolay gelsin canım bende süpürme işini hallettim tozuda aldım bir bulaşıklar kaldı onlarııda hellettim mi başak işim kalmadı bugünlük:))))))))))))))

saol cnm hayırlısı ben takmıorum valla olsada olurt olmasada olursa iyi olur degişiklik olurbenim için olmazsada çok takmam çünki kociş öglende yemege gelio ya sıkılmaya fırsat kalmıo zaten................
canım ya böyle kaçma kızz burda sorunlar daha kolay atlatıkıo..............
canım benim ameliyat kolay olur merak etme cnm ya...eşinlede otur sakin sakin konuş bütçeye göre hareket etsin...........
canım geçmiş olsun sizede benim yerimede gir denize...........

sernin neyin var kuzum ayy efsuna ne olmuş onuda kaçırmışım herkese bişiyler oluyo ya bugunlerde topigimizde nazar mı var..............

Kızlar siz çıkıyosunuz herhalde. Benim de çok vaktim yok zaten ama ben de anlatayım da içimde kalmasın. Ben iltihaplı eklem romatizması hastasıyım. Hamile olduğum için ilaçlarımı kullanamıyorum. Bu yüzden de çok ağrılarım oluyor. Ayaklarım şişiyor. Dışarı zaten hiç çıkamıyorum. Ben mutfakta bi yemek yapsam 5 dk ayakta dursam akşam sürünerek yürüyorum. Basit bir ağrı değil yani. Dün kayınvalidemle ortanca eltim büyük eltime oturmaya gitmişler. Bahçade yaprak toplayıp dolma sararız, dut çırparız diye. Ben de eşime dedim akşam üstü gibi biz de gittik. Ama ben sadece bahçade oturdum. Durumum belli sonuçta. Biraz oturur kalkarız diye düşünmüştüm. Neyse biraz oturduk falan sonra ben kalkmak istediğimi söyledim. Ayaklarım ağrımaya başladı. Eve gelip dinlenmek istiyorum. Kayınvalidem biz de gelelim sizinle dedi. Tamam dedim. Eltime de hazırlanmasını söyledim. Kadına ben öyle dememişim büyük eltimin 3 yaşındaki ikizlerini de ayart senin kızlarınla beraber onları da luna parka getirelim demişim. Ben rahatsızım dedikçe dinlemedi çocukları ayarttı. Kayınvalidem de istemedi. Büyük eltime sen çocukları içeri sok biz gidelim dedi. Neyse biz arabaya bindik. Bu ortanca eltim gelecek diye bekliyoz. Çocukları da alıp gelmiş. Benim ayakta duracak halim yok onları luna parka getirecekmişiz yaa! Böyle emrivaki olur mu yaa! Kayınvalidem de sinirlendi. Ben de tepkimi yaptım valla bişey söylemesem de. Neyse gittik luna parka. Biz oturmuşuz bi masaya gazoz ısmarladı eşim de. Kadın 1 saat sonra falan geldi yanımıza hadi gidiyoruz diyo. Daha bizim gazozlar yeni gelmiş. Kalkacakmışız. Kadına bak ya o otur deyince oturacağım, kalk deyince kalkacağım. Bir de çantasını bile arabada bırakıyo. Parayı eşim ödeyecekmiş. Eşimin üstünde de para yokmuş cüzdanı evde bırakmış. Mecbur gitti aldı çantasını sonra. Anlayacağınız hep onun dediği olsun istiyo. Ben nesiyim onun yaa! O otur diyince oturup kalk deyince kalkıcam! O kadar insan istemiyo ama o istiyo diye lunaparka gidiyoruz. Ya ben hasta bir insanım. Üstelik hamileyim. Belki halim yok. Nasıl yapabiliyo bunu yaaa! Kızlar ben mi büyütüyorum siz de bişiler sööleyin yaa! Zaten yaptıkları bununla da sınırlı değil. Kadının ayağı ağrısa sana acıdım ayağım ağrıdı diyo. Başına ne gelse benden biliyo. Daha neler neler... Offf yaaa! kötükedihüso

anaaaaa tek dertli benim diye buraya yazıpta canını sıkmayım diyordum siz bendende betersiniz allah insallah hepinizin gönlündekini verir ve bir an önce huzura kavusturur arkadaşlar
burda böyle dertleri değilde güzellikleri paylasırız hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

büyütmüyorsun canım insanlarda anlayış kalmamış nedense bir rekabet ve sözüne gecirebilme hırsı sonrada sayğı beklerler önce sen sayğı göster hastamı halimi yok boşver allaha havele et yapacak baska bir sey yok tepki verince biz kötü oluyoruz en güzeli tepkisiz kalıp allaha havale etmek mevlan neylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…