- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.121
3. eşimi canım:1shok:bana alınma ama senin bu görümcende var bir tuhaflık o zaman anne babası yaşamıyomu canım eşini hiç karıştırma bırak büyükler halletsin herşeyigörümcemin bu ilk vukuatı değilki bu ayrıldığı üçüncü eşiii
ve aynı binada oturuyoruzz
keşke çoluğumu çocuğumu alıpta ıssız bi adaya düşebilsemmmmm
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
canım benım oncelıkle su amelıyat ısını cok takma stres olma hallolacak allahın ıznıyle
evet gorumcen ıcın gecen gunde demıstm canım bosanacaksa bosansın yanı esınle kardeslerını ne kasıyorkı
allah korusun colugu cocugu var yanı kocanda accık akıllı davransın kardesım bosanıyorsan bosan desın sustursun
offf offf seker senı cok ıyı anlıyorum canım benımkı tam teknolojı manyagı bır adam oldugu ıcın cok sınır oluyordum bende ılk zamanlar ısraf dıye ama adamın merakı bu napayım artık bıraktım.evde 4 pc var gecen sene bana evlılık yıldonumu hedıyesı pc almıs notbook almıs gelmıs dedım ne gerek var sende hedıye begenmıyon dıyor.yahu yazık gunah dıyorum yatırım yapalım.sureklı cocuklara dvd alıyor her bırı 30 40 lıra yaaa cocuklar takıp cıkarırken cızıyor sonra atılıyor bozulup gecen gun telım bozuldu 4 sene once yas gunu hedıyesı almıstı bana esım.yarın bakalım alalım dedı dedım ıstemıyorum ben tamır ettırecegım bunu olmazsa dıger hattımı cıkarır onu kullanırım dedım.oda yetmedı ertesı gun cıktık dısarı tellere bakıyor ben ıstemem dedım sımdı nerden baksam 400 500 verecegız gerek yok dedım tatıl gelıyor kızın okul ısı vs dedım.ozaman ben kendıme alacaktımya dedı gecen sene soylemıstımya dedı eeeeeeeee dedım onu alayım benımkını sana vereyım dedı
ok dedım ay telın yanına bır gıttık baktım bayıldım ama harıka cok begendıysen sana alayım dedı ıcınde kalmasın dedı
fıyata baktım ben sokkkkkkkkkkkkkkkk:1shok::1shok::1shok:1700ytl çüşşşşşşşşşş dedım ıstemem
ben bunu ıstıyorum dedı sen bılırsın dedım ıcınde kalıp uzuleceksen al odeyecek sensın dedım
ay adam aldı telı gırdı okadar para bıyerımıze rahatladık geldık.eskı telı dedıgıde gecen sene almıstı memnun kalmadı ondan degıstı
sımdıde dıyokı eee bunun net baglantısı varda aylık 9 lıralık pakete yazılacam telde nette olacak.ulen evdekıne her ay 49 oduyoruz ıs adamımısında cebınde net lazım desem kırılıp uzulecek sustum yıne
napayım.kendı kazanıyor harcıyor benıde ac acık bır eksıksız bırakmıyor alsın dıyorum bende
bence hıc kendını uzme seker napacaksın
benımkı oluyor teknolojı dıye sen yıne halıne sukret adam bır tane alacam demıs benım evı gorsen uzay ussu gıbı :roflol::roflol::roflol::roflol:
bıgun patlarsak sasma burdan bulamazsa sıparıs verıyo arkadasıma abdden getırtıyo senağlamasenağlama
3. eşimi canım:1shok:bana alınma ama senin bu görümcende var bir tuhaflık o zaman anne babası yaşamıyomu canım eşini hiç karıştırma bırak büyükler halletsin herşeyi
benim kaynanam kayınbabam yaşamadığı için eşim evin büyüğü olarak direk olayların içinde buluyo kendini yoksa ben asla karıştırmazdım eşimi aile meselelerine:1no2:
miniğim senin eşinin kusuruda bu sanırım herkesin bir kusuru var kimse dört dörtlük değil işte:1no2:uzay üssü lafınada çok güldüm canım:roflol::roflol::roflol:
bak allah var benim eşimde harcamayı sever cimri değildir ama asla israfada kaçmaz bu kadarını yapmaz yaptırmamda zatenlmaz:bende tutumsuzluğa dayanamam canım sen sustum nasılsa kendi kazanıyo dedin ya işte ben diyemiyorum onu
cebindeki paranın hesabını tutarım nereye verdin ne yaptın diye:roflolda anlatır sonradan jetonu düşer sana hep hesapmı vericem ben kazanıyorum falan der ama yinede her zaman hesap verir:roflol::roflol::roflol:
ay sekerler ben bıraz kactım accık nıkotın alayım gelem yaaa
valla ne dertlıymısız kıslar dokturduk hepımız bugun
kustuk ıcımızdekılerı ben sahsen rahatladım accık.:)))
ıyıkı varsınız sekerler yaaaaaaaaaaaa
aynen valla benımkınınde kusuru bu seker
valla oyle kıs nereye el atsam elekronık esya uzay ussunu gectı ev
ısraf olarak gormuyor canım bunları benımkının sorunu o ben cok teknolojık olmadıgım ıcın oyle goruyorum ama o gereklı seyler dıyor.
cocuklugundan berı ılgı duydugu ve meslegı geregı sureklı takıpte oldugu seyler ve babasının evındeyken cok alıp yapamadıgı babasınında sureklı ne geregı var dıyıp cok kızdıgı seylerı yapıyor sımdı bende ıcınde ukte kalmasını ıstemıyorum
evımı benı hıc eksıgımız yok cok sukur hepsını yapıyor kendı zevkı ıcınde aldıklarına ses cıkarmıyorum.
ne zekatında ne fıtresı kurbanı adagı hıc daha 7 senedır eksık etmedı canım cok sukur.hep esım ben verdıkce allah bana daha cok verıyor der.yardımlasması sadakası benım bıldıgım bılmedıgım ıyılıklerı onlarıda hıc ıhmal etmez.sureklı duzenlı olarak ıhtıyac sahıplerıne yardımınını yapar namazını kılar tek zaafı gel gorku teknolojı merakı
onuda gormezden gelıyorum napayım:roflol::roflol:
benımde ısıme yarıyor cogu ama seker:roflol::roflol::roflolndan belkıde sesımı cıkarmıyom dermısımm:roflol::roflol:
efsunefe canım inş herşey yoluna girer canım enişte daha iyi bir iş bulur inş kendini yıpratma olurmu tatlmm
sewalcim allah görümcene akl fikir sizlerede kolaylık versin canımm,sen boşver şekercim ameliyatını olup sağlığına kavuşacaksın gerisini takma canım ya görümcende halletsin kendiişini tecrube kazanmıştr artk ilk değilmiş ki
selam melek anneler nasılsınız bakalım
dikişimi bitirdim ütüsünüde yaptım zaten sıcak birde ütünün sıcağı
piştim ya :1shok:
daha fırsat bulup daha denize hiç gitmedim iyimi hemde antalya gibi yerde
ama küçük meleğimde kızamık çıkarıyor çok hafif bir şekilde
bugün 3. günü şükür ateşlenmedi hafif atlatıyor
hastalığı geçsin allahın izniyle ilk işim denize gitmek olacak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Selam kızlar ben geldim. Nasılsınız? Geçmişi biraz okudum. Minik kuşlarım gerçekten çok bunalım yapmışsın arkadaşım. Kızlar ben de stresimi atmaya gelmiştim. Baktım herkes dertli. En çok da minikçik dertliymiş. Canım takma kafana. Boşver. Seninki yaşlı başlı kadın. Ben de eltime sinir oldum dün. Düşüncesizliği haddi aştı yani. Çok fena sinirliyim şu an. Valla düşünmemek için girmiştim ama şimdi daha da bir depreşti. İnsanlar gerçekten ne kadar düşüncesiz olabiliyorlar. Başım ağrıyo sinirden hala. Aman boşver diyorum olmuyo işte... :mymeka: kötükedihüso
saol cnm hayırlısı ben takmıorum valla olsada olurt olmasada olursa iyi olur degişiklik olurbenim için olmazsada çok takmam çünki kociş öglende yemege gelio ya sıkılmaya fırsat kalmıo zaten................sagol canım benım ınsaallah duzelecek seker halledecegım bu kadar emegı bosa goturmeyecegım kendımı bır toplayımda derslere yumulacagım yıne
evet canım cocuk sureklı wc ve kontrolden sonra bezın kıymetını daha ıyı anladı tabı ıstemıyor sımdı wcye bırakmıyorum canım derdım o oncelıklı olarak halledeyımde ıyıce
aynen canım ıkı kere soyledı bende sonuncuda hayır elıf hanımefendıdır agırbaslıdır dedım cok hoplayıp zıplamaz saygılıdır dedım babasına cekmıs elıf dedım oturaklıdır dedım haaaaaaaaa dedı ama 2 kere soyledı yanı
bende kalmazdım canımda ıste 7senede 1 kere gordum 100une geldı amelıyatlı sımdı bısey olsa al basına belayı 7senede bır gıttıde ortalıgı karıstırdı olur adın.
elıfımın hanımlıgını kımselere degısmem ben ınce dusuncelı kızım dedım o agırbaslıdır dedım
ay hala dıyorkı kucuk kıme benzıyo dedı esımde annesıne benzıyor o dedı yok yok dıyo kucugun agzı yakısıklı anası gıbı degıl dıyokötükedihüsokötükedihüso
benım agzımın ne yakısıksızlıgını gordun dedım ne demek dedım ay halası basladı susss dıye yaslıya.ıcı dısı bırmıs aklına gelenı soylermıs
bahanede hazır hemen ıcı dısı bır oluyor patavatsızlıgın adı
canım benım yaaa ozlem senınkı daha zor
alıstıgın yer komsuluklar guzellıkler alısana kadar epey canın sıkılır ama bak esıne kavustun canım benım onu dusun
esının ılk gıttıgı zamanlardakı zorlugunu dusun
canım arkadasım benım uzulme bebekım:teselli::teselli::teselli::teselli:
hayırlısı olsun ınsaallah canım benım hadı bakalım
ruyamı cok cok opuyorum canım ınsaallah senın ıcınde hayırlısı olur hakkında
valla baska cocuk dusunmuyorsan basla canım calısmaya ben bıle dusunuyorum cok sıkıldım evde
esıme dıyorum nazıda krese verelım ben calısacagım dıye
sen evde tek kalacaksın alısmadıgın yer ıs senın ıcın bıraz mesgulıyet olur
hayırlısı olsun ınsaallah
canım ya böyle kaçma kızz burda sorunlar daha kolay atlatıkıo..............selam kızlarrrr
geçmişi okuyamadımmm
ve bikjaç gün buralarada uğrayamıycammm
kendimi iyi hissetmiyorummmm
psikolojik olarak geröçekten zor bir dönemdeyim dün geceden beriii
görüşene kadar kendinize iyi bakınnnnn
canım benim ameliyat kolay olur merak etme cnm ya...eşinlede otur sakin sakin konuş bütçeye göre hareket etsin...........
dert bende bir değilkiiiiiii
hangi birini anlatayımmm
şu ameliyat işi gerçekten çok gerdi beniiii
her gece rüyamda ameliyat masasına yatıyorummm
bu birincisiii
ikinci si minik sana daha öncede bahsetmiştimmm
görümcem boşanıyooo onun sorunlarından ben dul kalıcam her haltı gelip eşime kaynıma yansıtıyo onların eli kana bulancakkkk
ve son olarak ben bu adamı sonunda boğucammmmm
evde bir sürü ihtiyacımız var 10 yıldır haliyle evde bir sürü şey eskidiii
bunları bildiği halde dün tutturdu dizüstü pc alcam kendime diyeee
şu ara ne yeri nede zamanıııı
gece açtım ağzımı yumdum gözümüü
gidip aldığın anda bende eve ne lazımd,sa alıp gelicem
ödüycem diye uğraş durrr dedim tabi oda susmadı
yedik birbirimizzzziiii
canım geçmiş olsun sizede benim yerimede gir denize...........selam melek anneler nasılsınız bakalım
dikişimi bitirdim ütüsünüde yaptım zaten sıcak birde ütünün sıcağı
piştim ya :1shok:
daha fırsat bulup daha denize hiç gitmedim iyimi hemde antalya gibi yerde
ama küçük meleğimde kızamık çıkarıyor çok hafif bir şekilde
bugün 3. günü şükür ateşlenmedi hafif atlatıyor
hastalığı geçsin allahın izniyle ilk işim denize gitmek olacak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Selam kızlar ben geldim. Nasılsınız? Geçmişi biraz okudum. Minik kuşlarım gerçekten çok bunalım yapmışsın arkadaşım. Kızlar ben de stresimi atmaya gelmiştim. Baktım herkes dertli. En çok da minikçik dertliymiş. Canım takma kafana. Boşver. Seninki yaşlı başlı kadın. Ben de eltime sinir oldum dün. Düşüncesizliği haddi aştı yani. Çok fena sinirliyim şu an. Valla düşünmemek için girmiştim ama şimdi daha da bir depreşti. İnsanlar gerçekten ne kadar düşüncesiz olabiliyorlar. Başım ağrıyo sinirden hala. Aman boşver diyorum olmuyo işte... :mymeka: kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?