- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.141
anaaaaa tek dertli benim diye buraya yazıpta canını sıkmayım diyordum siz bendende betersiniz allah insallah hepinizin gönlündekini verir ve bir an önce huzura kavusturur arkadaşlar
burda böyle dertleri değilde güzellikleri paylasırız hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
büyütmüyorsun canım insanlarda anlayış kalmamış nedense bir rekabet ve sözüne gecirebilme hırsı sonrada sayğı beklerler önce sen sayğı göster hastamı halimi yok boşver allaha havele et yapacak baska bir sey yok tepki verince biz kötü oluyoruz en güzeli tepkisiz kalıp allaha havale etmek mevlan neylerse güzel eyler
aynı sayılır biraz anlayıs beklediğimiz benimde bir insan olduğum ve artık yönetme isteklerinden vazgecmeleri onlar herseyi söyleyip bende karsılık verdiğimde eşimin dünyanın sonu gibi davranması
boşver dertler bitmez
Kızlar siz çıkıyosunuz herhalde. Benim de çok vaktim yok zaten ama ben de anlatayım da içimde kalmasın. Ben iltihaplı eklem romatizması hastasıyım. Hamile olduğum için ilaçlarımı kullanamıyorum. Bu yüzden de çok ağrılarım oluyor. Ayaklarım şişiyor. Dışarı zaten hiç çıkamıyorum. Ben mutfakta bi yemek yapsam 5 dk ayakta dursam akşam sürünerek yürüyorum. Basit bir ağrı değil yani. Dün kayınvalidemle ortanca eltim büyük eltime oturmaya gitmişler. Bahçade yaprak toplayıp dolma sararız, dut çırparız diye. Ben de eşime dedim akşam üstü gibi biz de gittik. Ama ben sadece bahçade oturdum. Durumum belli sonuçta. Biraz oturur kalkarız diye düşünmüştüm. Neyse biraz oturduk falan sonra ben kalkmak istediğimi söyledim. Ayaklarım ağrımaya başladı. Eve gelip dinlenmek istiyorum. Kayınvalidem biz de gelelim sizinle dedi. Tamam dedim. Eltime de hazırlanmasını söyledim. Kadına ben öyle dememişim büyük eltimin 3 yaşındaki ikizlerini de ayart senin kızlarınla beraber onları da luna parka getirelim demişim. Ben rahatsızım dedikçe dinlemedi çocukları ayarttı. Kayınvalidem de istemedi. Büyük eltime sen çocukları içeri sok biz gidelim dedi. Neyse biz arabaya bindik. Bu ortanca eltim gelecek diye bekliyoz. Çocukları da alıp gelmiş. Benim ayakta duracak halim yok onları luna parka getirecekmişiz yaa! Böyle emrivaki olur mu yaa! Kayınvalidem de sinirlendi. Ben de tepkimi yaptım valla bişey söylemesem de. Neyse gittik luna parka. Biz oturmuşuz bi masaya gazoz ısmarladı eşim de. Kadın 1 saat sonra falan geldi yanımıza hadi gidiyoruz diyo. Daha bizim gazozlar yeni gelmiş. Kalkacakmışız. Kadına bak ya o otur deyince oturacağım, kalk deyince kalkacağım. Bir de çantasını bile arabada bırakıyo. Parayı eşim ödeyecekmiş. Eşimin üstünde de para yokmuş cüzdanı evde bırakmış. Mecbur gitti aldı çantasını sonra. Anlayacağınız hep onun dediği olsun istiyo. Ben nesiyim onun yaa! O otur diyince oturup kalk deyince kalkıcam! O kadar insan istemiyo ama o istiyo diye lunaparka gidiyoruz. Ya ben hasta bir insanım. Üstelik hamileyim. Belki halim yok. Nasıl yapabiliyo bunu yaaa! Kızlar ben mi büyütüyorum siz de bişiler sööleyin yaa! Zaten yaptıkları bununla da sınırlı değil. Kadının ayağı ağrısa sana acıdım ayağım ağrıdı diyo. Başına ne gelse benden biliyo. Daha neler neler... Offf yaaa! kötükedihüso
anaaaaa tek dertli benim diye buraya yazıpta canını sıkmayım diyordum siz bendende betersiniz allah insallah hepinizin gönlündekini verir ve bir an önce huzura kavusturur arkadaşlar
burda böyle dertleri değilde güzellikleri paylasırız hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlar siz çıkıyosunuz herhalde. Benim de çok vaktim yok zaten ama ben de anlatayım da içimde kalmasın. Ben iltihaplı eklem romatizması hastasıyım. Hamile olduğum için ilaçlarımı kullanamıyorum. Bu yüzden de çok ağrılarım oluyor. Ayaklarım şişiyor. Dışarı zaten hiç çıkamıyorum. Ben mutfakta bi yemek yapsam 5 dk ayakta dursam akşam sürünerek yürüyorum. Basit bir ağrı değil yani. Dün kayınvalidemle ortanca eltim büyük eltime oturmaya gitmişler. Bahçade yaprak toplayıp dolma sararız, dut çırparız diye. Ben de eşime dedim akşam üstü gibi biz de gittik. Ama ben sadece bahçade oturdum. Durumum belli sonuçta. Biraz oturur kalkarız diye düşünmüştüm. Neyse biraz oturduk falan sonra ben kalkmak istediğimi söyledim. Ayaklarım ağrımaya başladı. Eve gelip dinlenmek istiyorum. Kayınvalidem biz de gelelim sizinle dedi. Tamam dedim. Eltime de hazırlanmasını söyledim. Kadına ben öyle dememişim büyük eltimin 3 yaşındaki ikizlerini de ayart senin kızlarınla beraber onları da luna parka getirelim demişim. Ben rahatsızım dedikçe dinlemedi çocukları ayarttı. Kayınvalidem de istemedi. Büyük eltime sen çocukları içeri sok biz gidelim dedi. Neyse biz arabaya bindik. Bu ortanca eltim gelecek diye bekliyoz. Çocukları da alıp gelmiş. Benim ayakta duracak halim yok onları luna parka getirecekmişiz yaa! Böyle emrivaki olur mu yaa! Kayınvalidem de sinirlendi. Ben de tepkimi yaptım valla bişey söylemesem de. Neyse gittik luna parka. Biz oturmuşuz bi masaya gazoz ısmarladı eşim de. Kadın 1 saat sonra falan geldi yanımıza hadi gidiyoruz diyo. Daha bizim gazozlar yeni gelmiş. Kalkacakmışız. Kadına bak ya o otur deyince oturacağım, kalk deyince kalkacağım. Bir de çantasını bile arabada bırakıyo. Parayı eşim ödeyecekmiş. Eşimin üstünde de para yokmuş cüzdanı evde bırakmış. Mecbur gitti aldı çantasını sonra. Anlayacağınız hep onun dediği olsun istiyo. Ben nesiyim onun yaa! O otur diyince oturup kalk deyince kalkıcam! O kadar insan istemiyo ama o istiyo diye lunaparka gidiyoruz. Ya ben hasta bir insanım. Üstelik hamileyim. Belki halim yok. Nasıl yapabiliyo bunu yaaa! Kızlar ben mi büyütüyorum siz de bişiler sööleyin yaa! Zaten yaptıkları bununla da sınırlı değil. Kadının ayağı ağrısa sana acıdım ayağım ağrıdı diyo. Başına ne gelse benden biliyo. Daha neler neler... Offf yaaa! kötükedihüso
sekerler arkadasım aradı az once bende askının sıtesınden baktım ankarada yarın sabah 8de baslayıp 40 saat suren bır su kesıntısı olacakmıs
gulzeynom bebegım duyrulur ankaralılara semt olarak nerdeydın sen kıs
haberın olsun yanı
depom var evde ıcmeyede hazır kullanıyorum ama makıneyı calıstırdım bulasıgı yıkayım 2 gun yer ıcer atarız camasır yıkıyorum sımdıde malum naz boyle devam ederse 2 gunde bende camasır kalmaz anadanuryan dolasır sonra:))))
hadı ben kactım bırde toz alayım accık hepınızı muckkkkk sekerlerrrrrrrrrrrrr
off offffff ıkı rahat yok anam yaaaaaaaaaaa
guya cocuklarla oturup fılm keyfı yapacaktım(
sana kolay gelsin miniğim
benden işlerimi halettim geldim canım sadece tv sehpasının tozunu alıcam onuda sonra yaparım
burda hava çok sıcak iş yaptıkça daralıyorum zaten:gitme:
selam kızlarrr
sıcaktan iş yaparken suyum çıkmış haberim yokkk
kendimi zor attım duşaaa
eşim telefon etti
kızıma duşta gelemiyo dedirttim
zaten sinirimi zıplattı
telde ters bi laf söyleyip iyiceee fıttırmak istemedimmmm
adama bak yaaaaklava: klava:
evde zaten herşey elektronik ayrıca pc zaten varrr ikinciye ne hacetttt
ama almasıda değilde parayı ben kazanıyorum ben harcarım demesi çok zoruma gitti
kızıma sipariş veriyomuş annen gitsin marketten şunları şunları alsın diyeee
marketede gitmiycem onun parasınıda harcamıycamm işteeeeee:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
selam kızlarrr
sıcaktan iş yaparken suyum çıkmış haberim yokkk
kendimi zor attım duşaaa
eşim telefon etti
kızıma duşta gelemiyo dedirttim
zaten sinirimi zıplattı
telde ters bi laf söyleyip iyiceee fıttırmak istemedimmmm
adama bak yaaaaklava: klava:
evde zaten herşey elektronik ayrıca pc zaten varrr ikinciye ne hacetttt
ama almasıda değilde parayı ben kazanıyorum ben harcarım demesi çok zoruma gitti
kızıma sipariş veriyomuş annen gitsin marketten şunları şunları alsın diyeee
marketede gitmiycem onun parasınıda harcamıycamm işteeeeee:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
canım benım hadı bıtmıs ısler dınlen bıraz sekercıgım
canım yaaaa takma cok bebegım napacaksın erkekler densızlıkde sınır tanımıyorlar yaaa
sen sert bır dılle soyledıysen ondan oyle demıstır oyle dusundugunden degıl
tabı hatalı ama napacaksın ay gudecegız artık bunları.
ama tepkını koy tabıkı hıc sesını yukseltmeden agzını acmadan tepkını ver kı sureklı kullanmasın bu lafı.
cokda ustune gıtme canım bosver tatsızlık yıne bızı uzuyor noluyor sankı
cocuklarınada verımlı olamazsın sımdı sakınlesmeye calıs
opuyorum bebegım senı
sagol canım benım ay valla sıcaktan kafayı dısarı cıkaramıyorum camlar acık perdeler kapalı
ogleden sonra salon odalar muftak yanıyor resmen mayısta bır kapatırım guneslıklerı hıc acmam kısa kadar.yıkamadan yıkamaya sadece cıkarırım onuda aksam yıkarım yaz gunlerınde oglen guneslıgı bır ac dırek ıcerı ısınıyor aman allahım kendı terınde serbest yuzuyon sonra:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
boyle daha serın oluyor
bende su kesıntısı bahanesıyle yaptım valla carsamba gece gelecekmıs persembeye kadar yayarım artık bıyerlerımı:roflol::roflol::roflol::roflol:
şevvalcim sen iyice sinirlenmişsin enişteye boşver canım:teselli:
sen böyle yaptıkça kızlarında üzülür canım yazık onlara
hadi artık sakinleş şevvalcim
tele çıkmayınca eşim mesaj göndermişşş
parada pulda hayatta ikimizin beraber yola çıktıkk
beraber devam edeceğiz
diye yazmışşşş
teldede keşke burdaki ifadeler olsaydı o zaman bi tane gaydırıgubbak cemile gönderirdim ama maleseffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?