- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.261
Merhabalar...
Herkese güzel bir gün diliyorum
Benim günüm güzel basladı bugün BENİM DOGUM GÜNÜM
Mesajlar mailler telefonlar ve KK dan gelen mail beni cok mutlu etti
Sevilmek hatırlanmak cok güzel:kedi:hihoyyyt:enbuyukkk:zemuszemus
17 oldu cnmmm maşallahhhhoşgeldin canım 16 günlükmü irem
tşkr ederiz teyzesiiihoşgeldin canım...maşallah çok tatlı iremimiz...
amin cnm darsısı sana inşCanım Rabbim nazarlardan korusun kızını... a.s.
aynen canım benim eşimde olayların içinde,benimki olaysız bitsin istiyo, çünkü damadın ailesiyle çok yakın oturuyoruz.yarın bi gün yüz yüze bakcaz birbirinize girmeden bitsin bu iş diyo.ama görümcem kayınpederim ortalığı daha çok geriyo.bu sefer eşim sinirleniyo iyice.ayyy hayılısıyla ne olacaksa olsada bizde rahatlasak.
efsuncum nasılsın hayatım,ne evi arıyosunuz taşınıyomusunuz ben kaçırdım yine bi konuyu daha:uhm:
kıyamam sana bu halinle bide hizmet ettin gelenlere.senin hamileliğin zaten stresli geçiyo sakin olman vede dinlenmen lazım,hiç düşünmüyolar.
bundan sonra gelecek olan olursa kabul etme canım,eşin girsin devreye durumu anlatsın.
çok çok öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldiniz topiğin en yeni annesi ve en küçük meleği nasılsınız bakalım.meleğimiz yaramazlık yapıyomu?
iiz cnm çok şükürrr
arada cnm huysuzluğu var amaa olsunnn bakalımmm :)
senin olayın neydi onuda kaçırdım galiba ama eşin gönlünü almayı başarmış bu alkışlar enişteyealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
17 oldu cnmmm maşallahhh
tşkr ederiz teyzesiii
amin cnm darsısı sana inş
kızlarrr slmmm
doğum öykümü yazdım okumak istersenizzzzz
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/290413-07062009-iremimiz.html
Doğum günün kutlu olsun canım...
doğum günün kutlu olsun arkadaşım....
nice yıllaraopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gulzeynom bebekım canım benım nıce mutlu yıllara seker bır omur boyu saglık sıhhat afıyetle ınsaallah canım benım
sevvalcıgım allah yardımcın olsun canım benım ınsaallah
kolaylıklar dılıyorum
oglen sınırlerım bozuldu dısarı cıktım kızlarla cok sıcaktı basıma agrı gırdı geldım kızları yatırdım sızlerle paylasayım dedım.
komsum aradı elıfı yazdırdıgım okulun bırını aramıslar kura sonucları noldu dıye sızın cocugunuz cıktı gelın hafta ıcı kayıt yaptırın demısler bende dedım persembe gunu dedım cekılecek ama yınede okulu aradım
hayır cekılmedı dedıler nasıl oluyorda komsuya boyle soylersınız dedım baska okuldur burası degıl dedı ben salakmıyım bılmıyormuyum neresı oldugunu dedım adı ne dıyor adını napacaksınız dedım soylemıssınız ıste kadın evrak hazırlıyor dra tahlıl yaptırmaya gıdıyormus dedım(okul kayıt ıcın gaıta ve kan tahlılı ıstıyorlardı)
kadın hayır oyle bısey yok ne demek ıstıyorsunuz dedı ben bısey soylemıyorum artık sız ne anlıyorsanız dedım yuzume kapattı telı.komsuyu aradım oda bızım anne baba ayrıya belkı onun ıcın kurasız alıyorlardır dedı.okulun wep sayfasına baktım kurada oncelıklıkler dıyor anne baba olu olanlar bosanmıs olanlar ve gecen sene okulumuzda okuyan ogrencıler oncelıklı dıyor
eeeeee nasıl ıs bu yaaaa?
benım sag ve bosanmıs olmamakmı sucum sımdı(
ay valla bu memlekete cocuk dogurduguma o kadar pısmanımkı anlatamam sızlere.
sacmalık degılmı sızce benmı mantıklı dusunemıyorum arkadaslar.
günaydın canımcım nasılsın?
doğum günün kutlu olsun hayatım.rabbim eşin ve çocuklarınla birlikte uzun sağlıklı yıllar nasip etsin:Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis iyiki doğdun canımmmmmmm doğum günün kutlu olsun nice senelere sağlıklı ve mutlu alkisalkisalkis
selam meleklerimin melek anneleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkesler iyidir inşallahyerimseniben
hepinizi çok özledim arkadaşlar sizde beni özledinizmi acep :uhm:
sevvalim kıs sen daa ameliyat olmadınmı bea
anacım ameliyat dedin seni beklerken ben ameliyat oldum iyileştim tatile geldim sen hala ameliyat olcen bee :roflol: :roflol:
bu arada sana allah kolaylık versin şeker benim yanıma yazlığa gel anam hem hergün yüzeriz ameliyat öncesi kilo verirsin :roflol: :roflol: :roflol:
şekercim nice mutlu , umutlu, sağlıklı vede huzur dolu seneler canım sevdiklerinle birlikte inşallah
hayırlısı cnm ya bende iş görüşimesine gittim bugun olmadı kızlar cnm sıkıldı rüyayıda yazdıramadık ögleden sonra yaş gurubu yok rüyanın sabahçı olsun diolar yazdırmadım sabahda..........canım sıkkın kociş evde yemek falan yapçaz şimdi sonra grş..........
17 oldu cnmmm maşallahhh
tşkr ederiz teyzesiii
amin cnm darsısı sana inş
kızlarrr slmmm
doğum öykümü yazdım okumak istersenizzzzz
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/290413-07062009-iremimiz.html
Hepinize cok tesekkür edrim canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Birkac gün yokum babaevinde olacam merak eden arkadaslara duyrulur
Meleklerinize ve kendinize iyi bakın
sevgilera.s.a.s.a.s.a.s.
hayırlısı olsun ınsaallah canım benım yaa
ruyam ıcınde uzuldum bebegım
elıfımıde yazdırdıgım okulun bırı 2004lerı sabahcı yapıyoruz dedı oglencı 2005ler var dedı onların arasındada cocugum gerı kalacak
cıkarsa kuradan mecburen sabahcı olacak oglen 12 1 de gelecek kıs gunu evde ogleden sonra napacak cocuk bende sınır oluyorum dusundukce benım dersler nazın ıyıce buyumesı elıfınde sabah 8de gıdıp 1de gelısı ogleden sonra can sıkıntısı
offf offf
valla cok daraldım su ara onun ıcın senı cok ıyı anlıyorum hakkımızda hayırlısı olsun ınsaallah bebegım
kolaylıklar dılıyorum sana canım opuyorum cok cokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kimse yokmu
doğum günün kutlu olsun canım...nice senelereMerhabalar...
Herkese güzel bir gün diliyorum
Benim günüm güzel basladı bugün BENİM DOGUM GÜNÜM
Mesajlar mailler telefonlar ve KK dan gelen mail beni cok mutlu etti
Sevilmek hatırlanmak cok güzel:kedi:hihoyyyt:enbuyukkk:zemuszemus
miniğim bunları daha ilk defa duyuyorum:bbo:anne babası ölmüş olanlar boşanmış olanlarmı öncelikli:1shok:gulzeynom bebekım canım benım nıce mutlu yıllara seker bır omur boyu saglık sıhhat afıyetle ınsaallah canım benım
sevvalcıgım allah yardımcın olsun canım benım ınsaallah
kolaylıklar dılıyorum
oglen sınırlerım bozuldu dısarı cıktım kızlarla cok sıcaktı basıma agrı gırdı geldım kızları yatırdım sızlerle paylasayım dedım.
komsum aradı elıfı yazdırdıgım okulun bırını aramıslar kura sonucları noldu dıye sızın cocugunuz cıktı gelın hafta ıcı kayıt yaptırın demısler bende dedım persembe gunu dedım cekılecek ama yınede okulu aradım
hayır cekılmedı dedıler nasıl oluyorda komsuya boyle soylersınız dedım baska okuldur burası degıl dedı ben salakmıyım bılmıyormuyum neresı oldugunu dedım adı ne dıyor adını napacaksınız dedım soylemıssınız ıste kadın evrak hazırlıyor dra tahlıl yaptırmaya gıdıyormus dedım(okul kayıt ıcın gaıta ve kan tahlılı ıstıyorlardı)
kadın hayır oyle bısey yok ne demek ıstıyorsunuz dedı ben bısey soylemıyorum artık sız ne anlıyorsanız dedım yuzume kapattı telı.komsuyu aradım oda bızım anne baba ayrıya belkı onun ıcın kurasız alıyorlardır dedı.okulun wep sayfasına baktım kurada oncelıklıkler dıyor anne baba olu olanlar bosanmıs olanlar ve gecen sene okulumuzda okuyan ogrencıler oncelıklı dıyor
eeeeee nasıl ıs bu yaaaa?
benım sag ve bosanmıs olmamakmı sucum sımdı(
ay valla bu memlekete cocuk dogurduguma o kadar pısmanımkı anlatamam sızlere.
sacmalık degılmı sızce benmı mantıklı dusunemıyorum arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?