- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.801
günaydın hanımlar bugününüz umarım tüm kötü olayları unutturacak güzellikte geçsin..
rüyacım kızın babayı özledikçe ateşleniyo peki seninde diyarbakıra gitme gibi bir durumun olamazmı???
lahanabebek allah yardımcın olsun benim tek görümce anamı ağlatıyo senin gibi aynısından 6 tane olsa halim ne olurdu???gerçi biz görümcemle aynı binadayız etkisi fazla oluyo ...
minik birde topik sahibi olucaksın hala uyuyorsun.....nerdesin.?????
tşk edertim canım........günaydın arkadaşlar bugünün güzel bir gün olması dileklerinize canı gönülden katılıyorum inşallah güzel bir gün olur.rüyanazcım geçmiş olsun bebişine tatlım.yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.lahana bebek anlat dinleyelim biraz dedikodu...
gunaydın meleklerım ve melek annelerı
hepınıze guzel bır gun dılıyorum
canım kaprısım burdayım canım
sagolasın bısey yok bebegım.naz son dıslerını cıkarıyor da bugun burun akıntısı salya sumuk seklınde onunla oyun oynadık ılgılendım pcyı acmaya ızın vermedı
ılgı ıstedı ondan yazamadım canım
efsun canım benım geldım sekerım.he kıs bıde pazarım var sorma naz uyansın gıdecegız.
ruyam canım benım allah yardımcın olsun.babasını ozledıgınden yapıyor canım bellı de sen onu bır yardım alsan psıkologa gotursen ılerkı hayatında her sıkıntı ve uzuntude ateslenebılır bunu huy halıne getırırse bunye tepkı verır elınde olmadan.bence bır uzman eslıgınde bunun gecıcı bısey oldugunu kabul ettırmeyı dusunun.esınde geldıgınde hatta beraber gıdın bence nacızane fıkrım bebegım
betul canım sen nasılsın?annelerın evı ne durumda canım?
dılanaz canım buralardayım sekerım.sen nasılsın?
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız canlarım aramıza.allah bagıslasın evlatlarınızı ınsaallah
kız lahanabebegım canım benım.ne o kız oyle 6 gorumce anaaaaaaaaaaaaaaa
benım 1 tane evde kalmısı varda cekemedımde kustum.6 tane bıde evlı 12 ıkıde cocuk oldularmı sana 24 en az.ay nasıl basedıyorsun sekerım?allah yardımcın olsun canım.
kardes tartısır kavga ederde agır sozler yegenıne hakaret valla cok cırkın sevıyesızce.
allah yardımcın olsun canım bosver sen uyma onlara.bırbırlerını yesınler onlar
hepınızı opuyorum canlarım gorusmek uzere ınsaallah
unuttugum arkadaslar varsa ozur dılerım sayfalar cok doluydu aklımda kalanlar bunlar bırde msnde efsun rahat bırakmıyor ıfademı alıyor nerdeydım bu saate kadar dıye ondan kafamı tam toparlayamadım anımsayamadıgım arkadaslarımdan ozur dılıyorum
gorusmek uzere hepınıze guzel bır gun dılıyorum canlarım benım
canım diyarbaıra gitme dururmum var ama en fazla 1 hafta kalırım ordu evinde kalcagımız için çamaşır falan yıkayamıycam mecburen 1 haftadan fazla kalamam kızımın kendimin çamaşırları olur yıkamak lazım ee yıkayamayız da ...öle yani ama eşim bayram dönüşü gelin dio bakalım canım.........
ben kızıma tuvalet eğitimini nasıl öğreteceğim yaa..
minikcim daha önce dediğin gibi klozete alışsın dedim
amanın kesinlikle oturmuyor çığlığı basıyor.
lazımlığınada oturuyor kitap filan okuyoruz,legolarıyla oynuyor
otururken ama tuvaletini yapmıyor tutuyor.
birde bu aralar kakasını yaptıktan sonra anne kaka diye haber veriyor.
rahatsız oluyor önceden söylemezdi.ne yapacağım ben bu diloşumla.........
gecmis olsun canım allah iki iyilikten birini versin derler ya bende öyle deyim artık baya kötü heralde kayın validen
selam arkadaslar bende kulübünüze katılayım iki melekte benim var biri üc biri bir bucuk yasında ikisiylede basım dertte yardımlarınız olur insallah tabi bu arada kız annesi olmak cok ğüzel bir sey
gecmis olsun canım allah iki iyilikten birini versin derler ya bende öyle deyim artık baya kötü heralde kayın validen
selam arkadaslar bende kulübünüze katılayım iki melekte benim var biri üc biri bir bucuk yasında ikisiylede basım dertte yardımlarınız olur insallah tabi bu arada kız annesi olmak cok ğüzel bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?