- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.821
tinkimi canım geçmiş olsun başağrısıda çok kötü oluyooo bencede dr git arkadaşım
kubrabetül kızın nasıl oldu canım inş. tekrar ateşlenmemiştir annenler nasıl evleri ne durumda
rüyanaz canım sevindim rüyanın okula gitmesine canım yavrum akşamları ateşleniyooo babacıını özlüyooo yaa ondan inş. biran önce atlatırsınız bu durumu
efsunefe sen nasıl oldun bacuuummmm
ooo miniğim gelmişin canım neyapptın pazarını hallettinmi canım meleğine geçmiş olsun diş çıkartmak zor yaa ateş ishal falan inş. kolayca çıkarır kuzucuum
tinkimi canım geçmiş olsun başağrısıda çok kötü oluyooo bencede dr git arkadaşım
kubrabetül kızın nasıl oldu canım inş. tekrar ateşlenmemiştir annenler nasıl evleri ne durumda
rüyanaz canım sevindim rüyanın okula gitmesine canım yavrum akşamları ateşleniyooo babacıını özlüyooo yaa ondan inş. biran önce atlatırsınız bu durumu
efsunefe sen nasıl oldun bacuuummmm
ooo miniğim gelmişin canım neyapptın pazarını hallettinmi canım meleğine geçmiş olsun diş çıkartmak zor yaa ateş ishal falan inş. kolayca çıkarır kuzucuum
ohoh ellerine sağlık becerikli hatunsun canım benim
meleklerime güle güle üstünde oynasınlar inş.
ee kızlar bayram temizliğini ne zaman yapıcaksınız yada yaptıızmı
valla ben hergün niyetleniyorum başlayım diye ama hem içimden gelmiyoo hemde cadım hiç durmuyooo anacıım şu krizde gündeliğe giden hatunlarda hemen zam yapmışlar aldığım bi abla vardı 70 ytl oldu diyooo sabah aradımda bilmiyorum yaaa nasıl olacak bide bu bayram 2 günlüğüne kayınvaldem gelicek offffffffffffffff offffffffffffffffff
minikcimmm hadi canım benim bi gaz verde bana başlayım şu işlere yawww ne tembel karıyımmm
tinkimi geçmiş olsun canım.allah katınvalidenin ve sizin yardımcısı olsun
janet aramıza hoş geldin.allah kızlarını sana bağışlasın
minik ben pazara gittim geldim evimin işide bitti sayılır.bir yemeğim kaldı onuda şimdi yapacam.kızınıda geçmiş olsun canım
ader bende haftaya bayram temizliği yapayım diyorum .şimdi yapsam benim 3 cadı bayrama kadar her yeri perdeyi örtüyü tekrar kirletirler.
dilanaz tokatın neresinde oturuyosun.benim görümcem turhalda oturuyo.tokattan memnun orayı beğeniyor.sen tokatlımısın
byyyyyyyyyyyyyyyyy:asigim:
canim iyi bari ates falan yoksa disi tamamen ciksa sende kurtulurdun
ama bu cocuklarin derdi bitmiyo allahim kötüsünden saklasin
iyi akşamlar,anca gelebildim.
tinkimi geçmiş olsun canım.şimdi daha iyi olduğuna sevindim
frezya sağolasın arkadaşım.kızım biraz rahatsız ama ateşi yok.
adercim sağol iyiiz canım seni sormalı
ruyanaz sen nasılsın canım.ruyanaz arada ateşleniyo galiba naapsın çocuk babadan ayrı kolay değil.
miniğim nasılsın bacım yeni dişleriniz hayırlı olsun canım.annemlerde ustalar eve akan harçlarıtemizlemişler.allahtan giriş tarafından yıkılmış,ya eşyalı bi yerde olsaydı her şeyleri mahvolcaktı.
dilanaz sanada kolay gelsin canm.tuvalet eğitimi çok zor.çok sabır istiyo.canım artık rahatsız olmaya başlamış yakında seninde gayretinle söyler inş.
lahana bebek sanada allah kolaylık versin 6 tane görümce kolay değil.
efsunefe sen nasıl oldun canım.
sevvalcik,nightrose,mihriban,kapris,başak35,emiy,kamiece,belinay,gonca2206 sizler nasılsınız?(unuttuğum arkadaşlar varsa affola)
kızlar kübra rahatsız ya çok huysuzluk yapıyo.ateşi yok biraz burnu akıyo bide az öksürüğü var.
ne yapacağımı şaşırdım.her şeye ağlıyo.çok huyu değişti çok.tv sesini çok açıyo çok yakından bakıyo.ben uyarınca ağlıyo.daha doğrusu herşeye ağlıyo.
derlerya hani çocuğum hasta olduğuna değilde huyunu değiştirdiğine yanarım diye.
ıyıyım canım benım allaha sukur
sagolasın canım tesekkur ederım
valla verılmıs sadakaları varmıs canım ya
gorunmez kaza derlerya oyle vallahı
cok sukur cok hasar olmadan atlatmıslar canım
kolay gelsın canım selam soyle teyzemlere
aynen canım oyle valla hasta olacagı degıl huy kapacagına yanacaksın
nazlı oluyorlar
benımde elıf nadır hasta olur oldumuda kucagımda oturmak ıster ben ıs yapmam dızıme yatar aksama kadar otururuz
ama kucukler canım ya
bız canımız acıyınca yalnız kalmak ıstıyoruz dınlenmek uyumak vs...
onlarda tek guvencesı annesıne nazlanıyorlar bıze yapıyorlar
cok gecmıs olsun canım benım
ınsaallah bıran once ıyılesır canım
opuyorum sızlerı gorusmek uzere
betül'ün öğretmeni trafik lambasının maketini istemişti.bugün onu yapmıştık kartondan.100 almış(yani ben aldım puanı):teytey::teytey::teytey:
bide matematikten yazılı yapmış ondanda 100 almış.(matematikteki kendi puanı):1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?