Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ayyyyyyyyyyyyy
nasıl kardeş bunlar yaaa
birde sac baş girişmişler
iyide çocuklara neden söz ediyorlar anlamadım yaa
offfffffffffffffff
Allah sabır versın sana canım benım

:mymeka:
Of Of Of hayatım Allah kolaylık versin 6 tane az da değilmişkaydirigubbakcemile Olur böyle iş kavgaları kardeşler arasında, Ama hem birbirlerine hem de çocuklarına hakaret etmeleri falan şık olmamış di mi yani?

Son düzenleme:
kızlar dün annemler geldi akşam yemeğede kaldılar.buraya uğrayamadım maşallah sayfalar dolmuş.
hepinize çok teşekkür ederim ilginizden dolayı iyiki varsınız.
ben şimdilik gitmek zorundayım,kızlar uyandı daha kahvaltı yapcaz.bugün uyumuşum yine.bugün çok işim var.belki gündüz uğrayamam.kendinize iyi bakın,allaha emanet olun hepinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

miniğim nerdesin tatlım ya
merak ettim seni sen bu saate kadar
kalmazdın hayırdır umarım
gerçi senin bugün pazarında var
ama bu saatede gitmezsin
umarım iyisinidir canımmmmm

evet yani saç başa olmaları vede çocuklarına laf etmeleri hiç hoş olmadı bencede sonuçta kardeşler eninde sonunda tekrar konuşup görüşecekler yani

crescenntmoon seninde 6 tane görümcen olsa sende numarlandırırdın şekercim

Son düzenleme:
günaydın hanımlar
inşallah bugün hep güzel haberler duyarız
lahanabebek görümcelerinin kavgasına hem çok güldüm hem üzüldüm.koca koca kadınlar çocuk gibi kavga etmişler.nasıl kardeş bunlar anlamadım.gerçekten yaptıkları çok ayıp.ama olan sana olmuş senin kafan şişmiş.bunların senle arası nasıl pek olgun insanlar değiller galiba onun için soruyorum yanlış anlama beni:1rolleyes:
tinkimi nerdesin kayınvalidenden bir haber varmı canım merak ettim
diğer bütün melek annelerini ve kızlarını öpüyorum
byyyyyyyyyya.s.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım meleklerimiz iyilerdir inşallah
lahanabebek valla geçmiş olsun sana neler olmuş allah yardımcın olsun valla bu kadar görümceyle işin zor benimde 4 abim var tabi tek kız oldugum içim üzerime titrerlerdi ama bende abimlerden az çekmedim bütün damat adaylarını nerdeyse mikroskopla incelerlerdi kiminin gömlek seçimi yanlış kiminin ayakabısını begenmezler bende çareyi kocaya kaçmakta buldum iyikide kaçmışım dünya tatlısı bir kızım var şimdi allah herkesin evladını korusun anasına babasına bagışlasın

günaydın hanımlar bugününüz umarım tüm kötü olayları unutturacak güzellikte geçsin..

rüyacım kızın babayı özledikçe ateşleniyo peki seninde diyarbakıra gitme gibi bir durumun olamazmı???

lahanabebek allah yardımcın olsun benim tek görümce anamı ağlatıyo senin gibi aynısından 6 tane olsa halim ne olurdu???gerçi biz görümcemle aynı binadayız etkisi fazla oluyo ...

minik birde topik sahibi olucaksın hala uyuyorsun.....nerdesin.?????

gunaydın meleklerım ve melek annelerı
hepınıze guzel bır gun dılıyorum
canım kaprısım burdayım canım
sagolasın bısey yok bebegım.naz son dıslerını cıkarıyor da bugun burun akıntısı salya sumuk seklınde onunla oyun oynadık ılgılendım pcyı acmaya ızın vermedı
ılgı ıstedı ondan yazamadım canım
efsun canım benım geldım sekerım.he kıs bıde pazarım var sorma naz uyansın gıdecegız.
ruyam canım benım allah yardımcın olsun.babasını ozledıgınden yapıyor canım bellı de sen onu bır yardım alsan psıkologa gotursen ılerkı hayatında her sıkıntı ve uzuntude ateslenebılır bunu huy halıne getırırse bunye tepkı verır elınde olmadan.bence bır uzman eslıgınde bunun gecıcı bısey oldugunu kabul ettırmeyı dusunun.esınde geldıgınde hatta beraber gıdın bence nacızane fıkrım bebegım
betul canım sen nasılsın?annelerın evı ne durumda canım?
dılanaz canım buralardayım sekerım.sen nasılsın?
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız canlarım aramıza.allah bagıslasın evlatlarınızı ınsaallah
kız lahanabebegım canım benım.ne o kız oyle 6 gorumce anaaaaaaaaaaaaaaa
benım 1 tane evde kalmısı varda cekemedımde kustum.6 tane bıde evlı 12 ıkıde cocuk oldularmı sana 24 en az.ay nasıl basedıyorsun sekerım?allah yardımcın olsun canım.
kardes tartısır kavga ederde agır sozler yegenıne hakaret valla cok cırkın sevıyesızce.
allah yardımcın olsun canım bosver sen uyma onlara.bırbırlerını yesınler onlar
hepınızı opuyorum canlarım gorusmek uzere ınsaallah
unuttugum arkadaslar varsa ozur dılerım sayfalar cok doluydu aklımda kalanlar bunlar bırde msnde efsun rahat bırakmıyor ıfademı alıyor nerdeydım bu saate kadar dıye ondan kafamı tam toparlayamadım anımsayamadıgım arkadaslarımdan ozur dılıyorum
gorusmek uzere hepınıze guzel bır gun dılıyorum canlarım benım

gunaydın canım benım
anam topık sahıbı ne kıs aaaaaaaaaaa
hepımızın topıgı sekerım burasıda.aksam tukkanı kım kapattıysa anahtar onda o acsın sekerımmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anahtarda sende duracak şekerim herkes çıkınca akşam kapıyı senin kapaman lazım mazallah kem gözler topikte zaten birde hırsızlar girmesin topiğimize.......sen kurmuşsun topiği sen koruyacan...ama sen anahtarları unutsanda tanıdık çilingirin var nasılsa..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

olduuuuuuuuuuuuuu canım
sende hazıra kon
ben kurayım emek harcayayım sen gel gez yaz
yok oyle yagma sekerım
sana gorev verıyorum ben anahtar konusunda guvenmıyorum kendıme yedek anahtar sende her sabah sen acıp aksam kapatacaksın
hadı bakalım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

sekerler ben kactım
naz uyurken ıslerımı bıtıreyım
kalktıgında pazara gıdecegım yemek yapacagım
gorusmek uzere hepınızı opuyor guzel bır gun dılıyorum herkese

geçmiş olsun canım
bencede çok sık ateşlenmeye başladı.
başka bir doktora götür bence canım
eminim ki rüya böyle ateşlendiği zaman endişeliniyorsundur.
saol canım ama rüyanaz babaya özleminden onu istediginden böyle bliyorum yani ateşlenmeden önce bi tutturut-yo baba die sonbra 1 saat sürmüyo ateşlenio....

biliorum canım ya babaya hasretinden yapıo...amin canım saol........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…