- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #2.781
şimdi arkadaşlar benim 6 tane görümcem var bunlar toplanıp annelerine sözüm ona iş yapmaya geldilerlülülülülülü delüler
iş yüzünden 3 numaralı görümcemle 5 numaralı görümcem tartışmaya başladılar:bbo: biz tamam boş verin dediğimiz halde bunlar saç başa girişmezlermi:1shok: ay resmen şok oldum valla birbirlrine bir hakaretler ettilerki sormayınçok ayıp şeyler söylediler
yetmedi sonra birbirlerinin çocuklarına yani kendi yiğenlerine hakaret etmeye başladılar :bbo:sırf birbirlerine kıcık vermek için en sonunda kaynanam dayanamadı ve alın çocuklarınızı gidin dedi:1shok: tabi onlarda küsüp gittilerhihoyyyt valla onların yüzünden beynim döndü resmenkafamçokkarıştı
ayyy lahanabebek alemsin valla kız, görümcelerini numaralandırmış :) hiç aklıma gelmemişti valla, ii fikir :))
günaydın hanımlar bugününüz umarım tüm kötü olayları unutturacak güzellikte geçsin..
rüyacım kızın babayı özledikçe ateşleniyo peki seninde diyarbakıra gitme gibi bir durumun olamazmı???
lahanabebek allah yardımcın olsun benim tek görümce anamı ağlatıyo senin gibi aynısından 6 tane olsa halim ne olurdu???gerçi biz görümcemle aynı binadayız etkisi fazla oluyo ...
minik birde topik sahibi olucaksın hala uyuyorsun.....nerdesin.?????
anahtarda sende duracak şekerim herkes çıkınca akşam kapıyı senin kapaman lazım mazallah kem gözler topikte zaten birde hırsızlar girmesin topiğimize.......sen kurmuşsun topiği sen koruyacan...ama sen anahtarları unutsanda tanıdık çilingirin var nasılsa..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
saol canım ama rüyanaz babaya özleminden onu istediginden böyle bliyorum yani ateşlenmeden önce bi tutturut-yo baba die sonbra 1 saat sürmüyo ateşlenio....geçmiş olsun canım
bencede çok sık ateşlenmeye başladı.
başka bir doktora götür bence canım
eminim ki rüya böyle ateşlendiği zaman endişeliniyorsundur.
herkese günaydın dünden sonra inş. artık güzelliklerle dolu günleri hakettik ama
sağlıklı mutlu güzel haberler alacağınız bi gün geçirmenizi diliyorum
rüyanaz canım benim rüyanınki tamamen babaya olan özlemden kaynaklı bi ateş yükselmesi canım benim kolay değil tabi rabbim inş. en kısa zamanda kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?