Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

şekerlerr gelinimizi sezaryana almışlarrr
hayırlısı bakalımmmm

şekerlerrrr hala oldum az önce
3kg ağırlığın bir beyfendinin
sağlıkları çok iyiymişş
dualarınız içn teşekkürlerrrr

canım Allah analı bablı büyütsün
Anneyede gecmiş olsun kutluyorum güle güle büyütünopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım Allah analı bablı büyütsün
Anneyede gecmiş olsun kutluyorum güle güle büyütünopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağolasın canımmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanamin inş:Saruboceq::Saruboceq:
ALLAHım sağlıkla büyütmeyi nasibetsin inşallah a.s.
darısı bizim başımıza bende 2 hafta sonra hala olcam ALLAHın izniyle
sağolasın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaminn inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip eder inş canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bizimkininde 20 günü vardı sabredemedi canımmkaydirigubbakcemile3

gözün aydın kübrabetülcümmm
evet sıra bizde yarın sabah bizde gidicez doktora bakalım ne olcak??

canım hadi gözünaydın
sonucun iyi çıktığına sevindim darısı şevvalciğin başına inşallah

arkadaşlar hepiniz çok sağolun.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
burda hepimiz bir bütün olduk birimiz sevinci hepimizin sevinci,birimizin üzüntüsüde hepimizin üzüntüsü oluyo.iyiki varsınız canlarım hepinizi seviyorum.:1hug:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şekerlerrrr hala oldum az önce
3kg ağırlığın bir beyfendinin
sağlıkları çok iyiymişş
dualarınız içn teşekkürlerrrr

hadi gözünüz aydın canım,allah analı,babalı (halalı) büyütsün,hayırlı evlat olsun inş.:Saruboceq:
sen hala oldun bakalım darısı benim başıma.daha çok yeniler ama inş.bende görürüm o günleri.:Saruboceq:

herkes yemek telaşında galibacokacimcoook
bende yemeğimi yaptım,eşim geç gelicekmiş,oruçlu olmasamda yine de ezanı bekliyorum yemek içincokacimcoook

kızlar selam kimse yokmu ay işlerim çok bu sıra ama aklım hep sizde yaramazlık yapmayın kendinize dikkat edin tamammı

ıyı aksamlar canlarım
kamılemmmmmmmmm bebegım hadı gozun aydın sekercıgımmm
allah bagıslasın ınsaallah canım benım anne babasına vede tum sevenlerıne
saglık sıhhat uzun omurler nasıp etsın rabbım
sevval anam masaallah hıc oruc moruc demıyon gezıyon bırde gunaha gırıyon benı cekıstırıp ay:))
melekkk sanada sorarım ben ama askolsun:))
ders calıstım sonra elıfımın canı sarma ıstemıs sarma yaptım borek yaptım kocıskomada derken ancak ıftarı ettık esımı camıye gonderdım kızları yatırmadan bakayım sızlere dedım
onları yatırıp accık daha ders calısmak ıstıyorum
herkesı cok cok opuyorum kıb gorusmek uzere yafruslarrrrrr

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz görüsmeyeli hasta olan herkezlere acil sifalar diliyorum görüsmek üzere hepinizi öpüyorum cok
haaaaaaaaaaaa minik dikkat et az ye yoksa tuvalet sorunu olur heeeeeeeeeee saka biryana gecmis olsun tekrardan byeeeeeeeeeeeeeee öpüldünüz

sevvalcıgımmmmmmmmmmmmmm
seker buyur canım senın topıge hazırladım sahur sofrasını da bırde burayada kurayım dedım
uzun yol gelemeyen olur gece gece canları cekmesın demı ama:))
herkeslere afıyet bal seker olsun ınsaallah canlarım muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kıssss nunukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hosgeldın anammmm
masaallah formundan bısey kaybetmemıssınnnnnnnnnn
o kadar uzun suredır gırme.gırıncede mınıgınle dalga gec(
hala aynısın anam yuzyılın karusu senıııııııı
nabersın yafrusum saka bır yana keyıfler ıyıdır ınsaallahhhhhhhh netı neettın daha kısssss aaaaaaaaa hadı baglat ayol

herkese günaydın melek anneleri
Hepinize güzel bir gün diliyorum
Kalkın artık uykucular:teytey::teytey:a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydınlarr
guzel bır gun olsun hepımıze ınsaallahhhh
ay bugun ne tembellık yaptım ne tembellık anlatamam daha sımdı uyandımmmm
eeeeeee tabı gece koskoca kkya sahur hazırladım demı sevvalcıgım hakettım uykuyu:)))))))
herkesı cok opuyorum kızlar acından olmeden kahvaltı hazırlayayım gercı yemısler kendılerı alıp ama
gorusmek uzere muckkkkkkkkkk

Günaydın minikciğim
Oh ne güzel yapmıssın ara sıra böyle dinlenmek gerekiyo canım
Simdi artık bu gücle derslerinin basına otur dinlenmiş vucut ve kafayla
Hadi bakalım su dersleri vermeni bekliyoruz kolay gelsin
(iyi gaz verdim de mi)?:roflol::roflol::roflol:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…