Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam fıstıklarrrrrrrrrrr hepinize güzel bir hafta sonu diliyor ve sizi çokk öpüyorummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkeze sevgi dolu günaydın,iyi hafta sonları olsun inş.nasılsınız melek anneleri
ben iyiim ama kübra başımda bana yazdırmıyo zorla yazıyorum.biraz oyun oynasın ben gelirim yine

canım bizim topiğin kapısı herkese açıkkaydirigubbakcemile3ister kızın olsun ister olmasın hiç farketmez aramıza katılmak isteyen herkesi kabul ederiz biz canım
bu arada yavrularını allah bağışlasın canım

iyi hayırlı olsun yeni okulunuzda kıyafetinizde canım
ah benim büyük kızın okul işi muamma oldu şevvalcim
eşime iş yerinden lojman çıktı sonra karışıklık var dediler daha kilidi vermediler bize
bende kızımı burda okula yazdırmıştım şimdi bir an önce burdan taşınıp orda okula yazdırıyım diyorum ama daha kilidi alamadıkklava:

merhaba melek anneleri
nasılsınız şekerler umarım herkesin keyfi yerindedirzemuszemus
herkese güzel birgün diliyorum öpüldünüzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kamilem şekerciğim yok kıs onla olmadı diye değil canım:)))
hayatım boyunca en iyi yaptığım şey kocamı bulmak oldu:))))
çok şükür eskilerden kimseyi aratmadı adam:)))
anaa bak sen kamileme bakkkkk kıs anam niye söylüyğn enişteye hadi söyledin ne dinliyon hala adam tabi kıskanır ayyy:)))
mihriban bebekim sağolasın yafruşşş ne demek anam ben sizler için varım beni sizler var ettiniz :)))))))))))
kilo konusunda sanırım gidecek birazı daha olsun anam artık takmıyorum hoşumada gidiyor 2 çocuk hatun hala 40larda denmesi:)))
canel72 şekerim ne demek gel anam gel sen yeterki bak doğurmuşsun kızı hakettin topiği yafruş:)
allah bağışlasın evlatlarını inşallah canım
gülğm zeynom canım nabersin bebekim?
betül canım selam sanada şekerciğim keyifler iyidir inşaallah canım
sevvalcikkkkk yafruşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hareketlenek diye yaptın demek.)))
ben sana bi hareketlendirecem ama dur bakalım:))))kıs sınavım yaklaştı anam kaç kere dedim şu kalem duasını bana bir yazıver diye hayırsızzzzzzzz
bekliyom anam unutma haaaa açıklamalı yaz bebekim olurmu?acı şu garip arkadaşınada(
unuttuğum yoktur umarım sekerler yazılanlara cevap verdim ama
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
eşimi kızlarla annesigile gönderdim eve kapattım kendimi ders çalışacağım onlar gelene kadar.herkesi çok çok öpüyorum kib canlarım

miniğim yavruşum kuranı kerim okumayı biliyosun
kuranı kerimin 68 inci suresi oluyo kalem suresi sayfa 562 de bulunuyo
yaklaşık iki sayfalık bir sure
o surenin tamamını kalemine okuyosun
ama tek rakam olucak
1-3-5-7 gibi
okunmuş kaleminle sınava giriyosun
ben eşime her girdiği sınavda okudum hepsindede başarılı oldu

herkeslere selammmm
arada bir uğruyorum aranıza bende melek annesi olarak
gerçi benimkilerde biraz cadılıkda var ama
büyük kızım konuştuğunda ilk kelimesi baba olmuştu
küçüğü bekliyodum dün oda baba dedi sinir oldum uğraşan ben sevinen baba
bide bana nisbet yaoıyo utanmadan en çok beni seviyolar diyeeeeee

yine görüşürüz byyyy

canım kız çocukları babaya çok düşkün olurlar
hepsi öyle boşuna üzülme canım:teselli:

üzülme hemşom bütün kızlar aynı oluyo benimkilerde ağlarken baba diye ağlarlardı bi dönemm

sağol canım bizde iyiyiz öptüm seniŞeniz
kalay gelsin sana canım

sagolasın canım benim
görüşmek üzere

hee nun suresini diyon demi
anladım canım sağolasın normal diper sınavlarda okuduklarım gibi ama bunu kaleme okuyacam:)
ok bebekim sağolasın canım benim
hadi yaa süpersin şeker yaaa
benim içinde okusana sende camdan kalemi tutarım sana üflersin kıssssssssa.sa.s

ebet tatlım aynen nun suresi yada kalem suresi
kalemine oku ve o kalamle gir sınavaaa

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aramıza hoşgeldin canımmmmmmmm
güldüğüm için kızma sakın kader arkadaşıyız şekerciğimmmmmmmmmmm:teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:
gerçi benimkiler uzun zamandır bana pek düşkünler
belli bir yaşta yaşanıyor onlar ama yinede akşsam baba gelince beni unutuyorlar bazen alıştım benimde işime geliyor kocişe satıyorum bende keyfime bakıyorum:roflol::roflol::roflol:
kolay gelsin görüşmek üzere şekerlerrr
herkesi muckkkkkkkkkkkkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…